červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
2.11.07 13:10

Ahoj Zdeenjo, myslim, že jsme spolu bojovali ve snažilkách, že? Pamatuji si tě… tobě také hodně štěstíčka......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.11.07 13:32

Teda holky vy se ale činíte :D :D vůbec nestíhám dočítat!! Ale to je dobře, aspoň jde poznat že to tu žije. :D :D

Palonko že bych změnila přezdívku?? No nevím jestli bych si zvykla :D :lol: :P

Schelle vykašli se na práci a běž na nemocenskou. Teď je mimísek přednější. Jestli ti není dobře a máš křeče, tak bys měla hlavně odpočívat a když tak si podlož nohy. A hlavně věř že bude vše v pořádku :D :D

Eviško zvládám holky jsou v pohodě, i když někdy to je u nás hodně bojové :twisted: hlavně když si mají uklidit v pokoji. Teď jsme nějak hromadně nemocní, tak je to taky zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.11.07 14:00

ahojky holčeny,

chci vás jen pozdravit … koukám, že jste se pěkně rozrostly … to je mooc dobře.

Já byla dneska na kontrole a nic moc jsem se nedozvěděla … teď musíme najít příčinu proč nejsem schopná mimi donosit :roll:

takže od příští středy začínáme s šetřením … máme první sezení na genetice

Jinak mi ještě Dr. řekl, že minimálně 1/2roku se teď nemáme snažit o těhu :cry: Tak snad to rychle uteče

Moc na vás myslím a držím palečky

mějte se moc krásně a užívejte si toto krásné období

http://sirmi.ic.cz/smajl/145.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.11.07 14:04

Teeeda kočeny ukecaný ! :D :D
Já jsem si dopoledne lehla, prospala se a teď normálně nestíhám ani všechno dočíst. O pamatování si všech informací ani nemluvím. :D :D

Už je mi líp - a to je hlavní. O PN zatím ale fakt neuvažuju - zbláznila bych se doma nudou. Joo - když to bude nutné, tak samozřejmě nejsem blázen abych ohrožovala mimíska - pak pomažu na PN jen to hvízdne.

Sheelle - ty jsi vážně zhubla 6kg?? To je teda něco!! Tak ať se ti brzy podaří to nabrat - doufám, že už bude líp :)

Moje váha je pořád stejná, i když bříško se mi zvětšuje. Naštěstí jen bříško a ne nohy (měla jsem strach, že začnu přibírat přes boky a stehna - mám k tomu sklony). Tedy abych to uvedla na pravou míru - nikdy jsem nebyla drobeček - 172/72 - taková středoevropská klasika :D :D

Tak já si jdu zase ne chvíli zdřímnout. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.11.07 14:07

evviku moc drzim palce at se na ten duvod prijde co nejdriv a co nejdriv se to vyleci.. jinak uvidis, ze 1/2rok utece jako voda a pak uz honem // :wink: pokud budes mit naladu, navstevuj nas casteji s dalsimi zpravickami o tobe.. budeme se tesit :) mej se krasne a at vse dopadne co nejlepe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.11.07 14:29

Ahoj holky, mooooc se omlou8vam, ze jsem nenapsala driv, byla jsem ale vcera cely den v Brne, tak jsem nemela pristup k notebooku. dnes od rana resim odlet nasi skupiny doktoru na meeting to Turecka, on i furt s necim otravuji, no hruza. :(
Jinak u me vse pri starem, meli jsme bramboracky, no mnam, mnam, snadla jsem 3, kazdy mel prumer 40 cm, nechtelo se nam patlat s malyma. Byla to teda basta. Dnes ani nevim, co si dam, asi nejake masicko.
Jinak vitam nove tehulky, teda holky nas tady pribyva, to ty porodnice v cervnu prasknou. Trosku me boli v krku, tak jsem si koupila homeopatikum na chripku, tak to snad zabere. Mam take nejake Emsske pastilky a ty teda docela pomahaji. No, pres vikend budu v posteli, Dan jede na chalupu, budu si to doma pekne uzivat, zajde za mnou mamina, tak pokecame.
Holky, jsem takova spatna z meho taty, jde pristi pondeli, tj.12.11. na operaci s krcni tepnou. Ma tam nejaky cholesterolovy plat, tak mu ho chteji vyndat. Doktor mu rekl, ze snad bude vse ok, ale kdyby ta tepna praskla, tak ze by asi prestal mluvit nebo slyset.. Ja se o nej bojim :cry: :cry: :cry:
Jinak moc gratuluji k foteckam z prohlidy, ohledne vahy; prijde mi, ze jsem pribrakla tak 2 kila, ale je fakt, ze to tak je kazdou zimu, takze to nejak neresim. Navic je fakt, ze Danovi se libi spis plnostihle, coz ja teda nejsem. Takze moje vaha a vyska: 169/53kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.11.07 14:35

Já jsem se vážila asi před měsícem a to jsem měla svých 47,5 kg na 165 cm..... doma nemám váhu, takže přírůstek nevím…ale myslím, že jsem pár kilo přibrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.11.07 14:59

Evviku jsem moc rada ze jsi se ozvala.A nelam si hlavu s tim co vam doktor rekl.Bud to utece jako voda a nebo se proste zacnete snazit driv.

Leni teda ty jsi ale hodne „stihla“ ze?

Tak ja k me vysce 167cm jsem vzdycky vazila 49kg a ted mam teda tech 51-52.

Jenifer nesmutni nad tatinkem-urcite to vsechno dobre dopadne.Uvidis.

Jinak ja jsem nekde cetla ze kdyz zena otehotni tak se muze stat ze ji vaha spadne o nejake to kilecko ale ze to je naprosto v poradku.Ale Sheelle 6kilo?Ty nejis kuratko?

No my dnes meli na obed file gratinovane s mandlemi a hranolky-byla to takova basta ze si jdu ted lehnout😉 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/330.gif

jinak teda souhlasim jak tady nekdo psal(fakt uz nevim kdo a nechce se mi to hledat) ze s takovou rychlosti budeme mit nejvic stranek do cervna na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.11.07 15:05

Ahojte kecalky!
Tak vidím, že zatím moc nepřibíráte a jak házíte ty výšky a váhy, jste hrozné drobotinky!
Za hodinu mi padla, ale ještě si jdeme sednout s kolegyní, která odchází do důchodu. Asi si dáme večeři a popovídáme, no, ale stejně se už vidím doma.

Jenifer, neboj se, musíš věřit, že bude tatínek v dobrých lékařských rukou a všechno bude zase dobré!Budu držet palečky!!

Sheele dávej na sebe pozor!

Nancy, myslím na vás, držte se a buďte si podporou a čím víc si s náma budeš psát, tím bude lépe, uvidíš!

Relelo, klobou dolů před tvojí rozrostlou rodinou, ale myslím, že je fajn mít tolik dětiček pohromadě a přeji ti, aby to byl už vytoužený princ!papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.11.07 16:15

Ahoj holky, diky moc za podporu, tak snad to bude s tatkou v pohode.
Jinak Relelo, mas take muj obdiv, ja bych sice taky chtela 3 nebo 4 deti, ale neco jineho je zatim je jen chtit, nebo uz je mit, takze opravdu klobouk dolu,jsi urcite moc sikovna mamka.
Sheele, teda zhubnout 6 kilo, to je docela dost. Ale tak snad je zase naberes a budes pekna „kulatoucka“ maminka.
Rikam si, ze vahu ted sledovat nebudu, aspon obcas si dopreju vsechno na co mam chut.
Holky, myslite, ze je mozne, aby ty homeopatika zabrala tak rychle? Jestev poledne mi bylo blbe a ted se citim uplne dobre. Mela jsem zatim 3 tbl. Paragrippe, ted uz si budu brat jen 3 za cely den. Na zacatku se to ma jist kazdou hodinu. Jsem z tech ucinku nadsena, nejdriv jsem tomu teda moc neverila, ale priste uz nedam na homeopatika dopustit, fakt super.
Jinak, ja jsem takova opatrna, tak jsem se jen chtela zeptat, OPRAVDU se Homeopatika v tehotnstvi muzou, ze jo?????
V lekarne mi teda rekli ze jo, a ze kdybych mela teplotu tak si mam vzit paralen, ten ze na mimco pusobi lepe nez nelecena teplota.
Tak pro dnesek koncim, bezim se valet domu a v pondeli se zase pripojim. Preji vsem krasny vikend, pekne si ho uzijte, tesim se na vas zase v pondeli, pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.11.07 18:09

ahoj holky

jen potrebuju jeste nejake info do tabulky..

Stokvitku-ty budes vedet tyden tehu v pondeli,ze?
Kubo-datum narozeni,bydliste,deti,rodinny stav
Celtice-dalsi datum kontroly?

Jenifer s homeopatiky ja nemam zadne zkusenosti ale v tehu se muzou ale je pravda ze na horecku uricte paralen ktery se muze a neuskodi.

Stokvitku a Pido hodne stesti v pondeli na kontrole!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.11.07 21:58

Tami, díky. V pondělí dám určitě vědět. Jdu hned ráno, tak nebudu muset moc dlouho čekat.

Hezký víkend všem.

PS: jste všechny děsně hubený :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.11.07 07:51

Ahoj Shille, jen na skok, mas SZ :lol:
Krásný víkend všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.11.07 10:46

Ahoj holky, jdu vás jen pozdravit při víkendu - musím doma taky něco udělat :lol: , tak tu sobotu - neděli nebudu. U nás nic nového, do KO daleko, takže doufám, že je vše OK.
Holky, co máte různá trápení, držím vám palečky, abyste vše zvládly a myslete na své drobečky v bříšku a zkuste jim tam toho stresu pouštět co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
3.11.07 11:15

Ahoj holky, chtěla jsem vás jen pozravit i když asi většina budete na netu až od pondělka.

Moc na vás myslí a dokonce se mi o vás zdá.

Já jsem strašně vyčerpaná, protože nejen, že jsem měla druhou migrénu ve čt, ale dokonce i včera večer. Nebyla jsem schopná nic a dnes ráno to není o moc lepší. Jsem jakoby malátná. Vůbec nevím, co mám dělat, hrozně se bojím, aby to nemělo vliv na malé. Zádné prášky neberu jen ležím, ale ta bolest je děsná a hlavně jsem fyzicky vyčerpaná. Asi budu muset v po zavolat dr a poradit se. v práci to ví jen jedna kolegyně,jinak nikdo.Manžel dneska všude vytíral, pere, dělal koupelnu a oběd nám přivezou z restaurace

Holky mám mít obavu o mimi? Prosím napište

Prosím vy se držte, myslím na vás a omlouvám se, že si tady tak stěžuju…

Děkuju za všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital