Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, teda vy jste se rozjely, nebyla jsem asi hodku u PC a hned tolik novych zpravicek.
Palonko, ty migreny jsou proste des, uplne te chapu, moje mama je mivala taky, nekdy bolesti i omdlevala, fakt hruza, ja jsem to nastesti nezdedila, ale znam to coby pozorovatel maminy. Ji migreny presly az v prechodu, vim, ze nejhorsi mivala tak kolem 45, pak zacly mrchy ustupovat. Budu ti moc drzet palecky, aby se od tebe drzela mrcha migrena co nejdal.
Teda holky, ja uplne koukam, kdo vam ta dvojcata predpovedel? U me je asi sance na dvojcatka minimalni u nas ani u Dana se v rodine nikdy zadna nevyskytla. Je pravda, ze je s nima urcite more starosti, ale na druhou stranu to musi byt uzasne, videt ty dva male clovicky jak se spolu vyviji, hraji si atd. ![]()
Jak tady nektera psala, ze mame modelkovske vahy a miry, tak ja teda ne. Ne, ze by mi to nejak vadilo, celkem si i umim predstavit, ze v tehu budu mit treba o 10 nebo 15 kilo vic nez ted. Nejak moc mi to neva, hlavni bude ten pokladek co se narodi, uz aby to bylo.. ![]()
Jinak holky, mozna jsem natvrdla, ale jak se muzu podivat do te nasi galerie, zkousela jsem to, ale nejak se mi to nezadarilo. Poradite mi prosim nektera?
![]()
palonko Teda, to nemáš jednoduchý. Ale určitě ti pomůže ta rehabilitace. Že byl šéf zaskočený, co se dá čekat. Pro něj jsou to jen komplikace, ale kolegové a kolegyně by měli poblahopřát. Dyť je to úžasná věc!
pido to bylo super, vid? Minule jsem neviděla nic než gest. váček 16 mm a ted má 16mm uz to malé. Já jdu na kontrolu až 27.11. neboj ty hematomy zmizi.
tami vykašli se na hloupou sousedku. Navíc, jak jí popisuješ, tak je to takový ten případ, co furt něco řeší a furt bude dělat problémy. Ta nestojí za to, aby sis kazila náladu.
rarelo to já bych docela dvojčátka brala. Ale je fakt, že mě se doma neprohání další tři ![]()
A průkazku zase nemám
Jen Ty nevolnosti - to jsou prý hormony. Dr. mi říkal, že hormony způsobují i tu zácpu. luckacku díky. U rodičů to bylo fajn. Naštěstí mi ani nebylo špatně od žaludku. Jen mě trápila zácpa. Povedlo se utajit. Dokonce mi mamka řekla, že jsem zhubla (což je pravda). Víno jsem si nedala, řídila jsem přeci
. Už se těším na Vánoce, až jim to řeknem. Co mě teda mrzí, že určitě dostanu jako každý rok lahev martini a já si ji nebudu moct vypít. Ale za to mi to moje malý stvoření v bříšku stojí. zelenoočko držíme palce, ať se brzy přidáš
teda holky!!!!!!!
Clovek tady chvili neni a uz docita tri stranky..
Leni volala uz jsi tomu doktorovi?
Evisko na zacatku tehu se dela pouze vnitrni utz protoze tak je mimi mnohem lepe videt nez u utz pres bricho.U screeningu se delaji oba dva.A dr mi rekl ze ten pres bricho se bude delat az tak ve 20 tydnu-drive ne.
Teda ralelo dve mimi?To by teda bylo bomba!!!!!!!!!!
Zelenooocko moc drzim pesticky na pristi kontrolu!!
Jdu upravit seznamek..
Ahoj zelenoočko ,tiše gratuluji a držim palečky
![]()
Holky teda vy toho napíšete.Já jak vás dočtu do konce,atak zapomenu co jsem četla na začátku
Nevim,jestli to taky nepatří k těhu příznakům,že blbnu ![]()
Palonko hodně štěstí,uvidíš,všechno bude O.K. Já měla včera taky migrému ale naštěstí jen takový ty hadíky před očima.Fuj.Ale ty rehabili.ti pomůžou,to mi věř.Mám s tí své dobré zkušenosti ![]()
Leni já by jsem teda taky hned volala na gyndu.Aspoň pro jistotu.A stím metříkem jsem to ještě nezjistila,jak to je.Příští týden by jsem měla vědět termín porodu,tak si to nějak upravím a uvidíme ![]()
Stokvítku obrovská gratulace
.To musí být taková nádhera
Já mám ještě týden,a vůůůbec to neutíká ![]()
Píďo blahopřeji ke cvalíkovy
Ten teda dělá pokroky,to je krása ![]()
Evišku nám ten internet do včerejška blbnul taky.Asi nějaké špatné vybrace
Taminko já jsem včerejší noc taky probulela.Něajk to na mě přišlo a stačilo málo.Řvala jsem jak želva a ne a ne se uklidnit.Taky mě kvůli tomu dneska pobolívá hlava a pálí oči
Ale to jsme se určitě vybrečely na celé těhot.dopředu,a teď už jen s úsměvem ![]()
Stokvet my to chceme taky oznámit o vánocích
Na zácpu jsou dobré sušené švestky, nebo meruňky. Dnes jsem si je koupila, protože ji mám taky.
Jenifer moje babička měla dvojčata a moje mamka taky měla mít dvojčata, ale jedno potratila a byla ráda že donosila bráchu. No a asi před rokem mi jedna známá říká že si máme pořídit ještě jedno mimi a že to třeba budou dvojčata a jí se to co řekne občas splní. No já bych ale stejně radši jen to jedno…Uvidím příští pondělí (už aby to bylo)
Tak holky, vy jste fakt snad modelky nebo co?
Já mám takových kilo přes váhu, že myslím, že teď ani moc nevadí, že hubnu, ač bych neměla. Pořád ještě je to nadváha, i když je pravda, že u mě dělají hrozně moc i prsa. Mám je od přírody hodně velká a mám s tím i problémy. Sehnat padnoucí blůzku je fakt problém. Jinak teď jak jsem zhubla celkově, ale prsa mi ještě narostla, tak vypadám fakt podle mě už dost nechutně asimetricky (asi metr na výšku, asi metr na šířku). Musím se vyloženě přemáhat, abych něco snědla. Sice nezvracím, ale nejen, že nemám na jídlo chuť, ale jídlo se mi i hodně hnusí. Všechno kromě coly, některých zákusků a prášku na praní
Až do konce týdne mám dovolenou, takže si dávám oddech a jsem v pohodě.
Všem vám držím palečky a doufám, že u vás taky v klidu ![]()
Taminka / 20.10.1975-Vahy / Ostrava / 10+1tt/ 1.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 8+6tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 3.1.1979-Kozoroh / Upice / 11+0tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 8+5tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 21.11. Jenifer / 28.6.1983-Rak / Praha / 9+0tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 24.12.1980-Kozoroh / Praha / 7+5tt/ 13.6.08 / – / vdana PO 19.11. Stokvet / 10.5.1978-Byk / Plzen / 8+2tt / cerven08 / – / svobodna PO 27.11.screening Celtice / 1978 / Olomouc / 6+7tt / 20.6.08 / – / svobodna PO 2.11. Aurinko / 1974 / Praha / 9+0tt / 10.6.08 / – / vdana PO 20.11.(krev na NT 12.11.) Sheelle / 1981 / Praha / 8+1tt / cerven08 / – / svobodna PO 6.12. Palonka / 3.2.1981-Vodnar / Zlin / 10+1tt / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(screening 22.11.) Nikiki / 4.5.1983-Byk / Brno / 6+2tt / cerven08 / holcicka Natalka / vdana PO 8.11. Monix / 2.5.1969-Byk / Brno / 9+2tt / 7.6.08 / – / vdana PO 27.11. (NT screening 21.11) Petrak / 18.2.1981-Vodnar / Praha / 9+3tt / cerven08 / – / vdana PO 22.11. Lenkadavi / 1.4.1985-Beran / Kroměříž / 8+1tt / 16.6.2008 / – / svobodna PO 8.11. Kacha 7.7.1978-Rak / Praha / 7+2tt / 22.6.08 / – / vdana PO 15.11. Kuba / 20.7.1981-Rak / Tabor / 6+0tt / 1.7.08 / – / vdana PO 12.11. Ralelo 1978 / Opavsko / 7+3tt / 20.6.08 / Sandra,Klara,Gabka / vdana PO 12.11. Míša10 / 1982 / Breznice / 6+6tt / 23.6.08 / 1 miminko / svobodná PO 19. 11.
Sheelle fajn ze jsi se zase ozvala..a btw prasku na prani
Ty ho papas????????
![]()
Kubo me taky boli hlava a stipou oci ze vcerejsiho buleni.
Když vidím ten seznam… to je úžasný, kolik nás je!
Jinak si bokem píšu do tabulky ty naše váhy a výšky a kolem vánoc to rozjedeme ve velkém
Tak kdo ještě nemá váhu doma, ať nezapomene napsat Ježíškovi.
Přesně tak Taminko a ještě se mi z toho zhoršila ra hnusná rýma
Ten seznámek je úžasnej a dlooouhej
![]()
Sheelle já taky m nemám na nic chut a to jsem normálně jedlík.Dneska jsem si koupila smaženky,jsou sice nezdravé ale mám na ně chuť a taky mi nevadí tvarohové a mléčné výrobky.Jinak nic ![]()
Ahojky!
Zelenoočko, gratuluju k mimi a jsem ráda, že ses k nám přidala.
Holky, moc děkuji za podporu, já mám s tou páteří a zády pořád něco. Když jsem chodila minule na rehabilitace, tak mě dr. vyšetřovala a mám kostrč v háji a když mi tam šáhla, tak jsem vyletěla z lehátka a měla pocit, že mi do té kostrče vrazila pletací jehlu. Těším se na rehabilitace.
Mě zatím dělala vždy ultrazvuk vnitřní, těd jsem v desátém týdnu a myslela jsem na to, že by ho mohla udělat i přes břicho, ale Tami píše, že až později.
Stokvítku, já už ani nevím, kdterá z nás kolik váží a měří, ale mám ten pocit, že třeba vedle Evišky bych byla obryně!
Taminko, chválím za seznam, kam se hrabou ostatní měsíce!!
Nancy, myslím na tebe!!!
Taky jsem byla prekvapena z toho naseho seznamku, jsme se teda rozmnozily, to je moc dobre.
Jinak holky, poradi mi prosim nekdo s tim, jak se dostat do te GALERIE, rada bych si tam ty nase fotecky prohledla. Moc dekuju predem.
Taky jsem byla prekvapena z toho naseho seznamku, jsme se teda rozmnozily, to je moc dobre.
Jinak holky, poradi mi prosim nekdo s tim, jak se dostat do te GALERIE, rada bych si tam ty nase fotecky prohledla. Moc dekuju predem.
taky moc myslim na Nancy a doufam ze se jeji nalady den ode dne lepsi.
Palonko ja vim ze nez jsem sla v 11+5tt do spitalu tak mi dr delal oba utz a ten vnitrni ukazal mnohem vic nez ten pres brisko.
Jenifer najed si na hlavni menu emimina,vlevo bude fotogalerie,pote diskuze,pak si najdi cervnatka08 a uz tam budes..
a tady mas odkaz..
Jenifer
zkus bud přímo tento odkaz
http://emimino.cz/modules.php?…
Nebo na hlavni strane emimina vlevo v menu vybrat Fotogalerie - Diskuze - a tam si najít Červňátka 2008