Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ráno všem
u nás taky nesněží. Dnes mi manža slíbil že by jsme se jeli podívat na nějaké jídelní stoly. Chceme nějaký velký z masívu, tak doufám něco seženem.
Kubo koukám že jsi skončila 6-tý týden. No mi začalo být špatně až koncem sedmého, tak možná to ještě přijde. Já se taky divila že mi pořád nic není, už jsem si nepamatovala jak to bylo u holek. Ale u mě to není žádná hrůza, jen mě bolí žaludek, mám nalité prsa a bradavek se nemůžu pomalu ani dotknout.
Nikiki mi taky jednou nešel vidět a nedostala jsem se ani na stránky kde jsem ho dělala. Takže nejspíš bude problém tam kde jsi ho dělala, počkej nějakou dobu, určitě se pak ukáže.
Ahojte holky,
tak u nás prší ![]()
Ale jinak je vše v pohodě. Ráno jsme si dali pár minut navíc v posteli a to bylo žůžo - nakonec jsme teda vstali a do té práce šli
ale aspoň chvilka navíc.
Včera jsem doma ukazovala fotku a domluvili jsme se,že na ten NT screening půjde muž se mnou. Jak ty 3 týdny vydržím, nevím.
Holky děsíte mě, že vám nevolnosti začaly až později. Já doufala, že teď v 8. týdnu mi naopak skončí! Alespoň mám ten pocit, že mi je líp. Akorát mě trápí tlak (90-50) a ta střeva, ale jinak mi už dlouho nebylo blivno. Doufám, že jsem to nezakřikla.
Hezký den a užívejte si ten blažený pocit toho broučka v bříšku.
Ahojky holky
Stokvítku, to je bezvadné, že s tebou muž půjde, fakt to bylo včera velmi příjemné! Na screening se mnou půjde taky!
Já musím říct, že mě začalo být špatně asi od sedmého týdne.Před chvíí jsem pro jistotu dolízala lízátko, protože už to jakoby na mě šlo. No jo, jsem po snídani. Jinak na zácpy jsem netrpěla niky a ani netrpím. Tlak jsem včera měla 70/135 no byla jsem nervozní co u dr, to víte…
Nikiki, ted jsem volala paní na rehabilitace, ale bude tam až odpoledne, tak pak se domluvíme, byla velice příjemná, tak myslím, že si padneme do noty, tak se těším
Jo, akorát co je u mě lepší je to, že už nejsem tak unavená. Ted ještě počkám jestli se mimi nerozhodne hnát maminku na wc a měla bych něco požehlit a taky uklidit, odpoledne přijde návštěva. Bude sem nakukovat, tak piště, pište
P.s. u nás je hnusně, ale neprší tož tak ![]()
dobre rano tehulky
tady taky nic moc, sice uz neprsi, ale je zatazeno a zima.. za chvili musim dojit s hafikem a moc se mi teda nechce
jinak mam poslednich par dnu pocit, ze me prestavaji tak moc bolet prsa, sice jsou porad citliva, ale uz i muzu v poho lezet na brisku
uz aby se ta deloha predklonila.. to jsem se taky nekde docetla, ze dokud je deloha zaklonena, brisko zadne neroste.. takze pak tehulky dlouho brisko nemaji skoro zadne a objevi se az mnohem pozdeji.. uz se na brisko tesim ![]()
palonko pokud ses ptala jak nahrat fotecku do nasi galerky, tak si ji otevres a nahore nad obrazky kliknes na drobny napis upload obrazku! pak nesmis zapomenout nastavit nasi galerii tedy cervnatka, zadas obrazek, popisky a uz to jede
kdyby ti to neslo, tak je obrazek moc velky.. taminka psala, ze to bere tusim jen do jednoho mega.. ja musela fotecky nafotit znovu v mensim formatu a rozliseni.. tak uz se budu tesit na tvuj obrazek.. pa ![]()
Ahoj Píďalko, ty jsi moje zlatečko. Děkuju ti mooooc za radu. Já nikdy nevím, kde jsou tyto akce popsané a pak se tu vyptávám a zabírám místo pro lepší téma. Chtěla jsem si mimi dát ještě k podpisu, ale hlavně, že je v galérce, jupííííí ![]()
niki to se mas.. asi uz se ti predklonila a roste normalne dobredu..
me vcera doktorka rekla, ze ji mam zaklonenou hodne hodne a zvetsuje se tudiz smerem dozadu a nahoru, ale ne dopredu..
i kdyz teda musim rict, ze mini brisko taky mam, skrti me treba silonky a trochu kalhoty, ktere mi byly tesnejsi.. ale taky jsem porad trochu nafoukla, tak to muze byt i z toho.. ![]()
Ahoj Píďalko, ty jsi moje zlatečko. Děkuju ti mooooc za radu. Já nikdy nevím, kde jsou tyto akce popsané a pak se tu vyptávám a zabírám místo pro lepší téma. Chtěla jsem si mimi dát ještě k podpisu, ale hlavně, že je v galérce, jupííííí ![]()
palonko to jsem rada, ze ti to slo.. mimi je kraaaaaasne..
ani se nedivim, ze to muze vzalo
a od toho abychom si radily a pomahaly jsme tady..
takze se klidne ptej na cokoliv.. misto tim urcite nezabiras ![]()
tak u nás už taky poletuje sníh!!
No, dala jsem ještě nějaké fotečky do Palonky, chtěla jsem najít nějakou schopnou třeba ze svatby, ale nějak se mi nevede…
Dobré ráno
Tak u nás taky hnusně prší…
Palonko, gratuluji ke kontrole. Vůbec se nedivím, že jsi nadšená.
Kubi, mě taky vůec nic není, tak mě to docela děsí… padla na mě nějaká depka, co se za těch 14 dní dozvím… mám strach, aby bylo všechno vpořádku. Manžel se na naše vytoužené miminko tak těší, že už plánuje, jak mě po novém roce už nepustí do práce, jak půjdeme vybírat kočárek… a já mám strach, abychom se toho dočkali. No, snad ano.
Přeji vám i přes nic moc počasí hezký den a úspěšné pokračování těhu.