červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
5.11.07 14:51

Taminka má rychlejší internet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.11.07 15:23

Holky diky moc, tak jsem si tu nasi galerii prohledla, uz se tesim, az nam tam budou fotecky pribyvat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.11.07 16:52

Tami, jak to dopadlo se židlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.11.07 16:54

Ahoj holky ,
vsechny moc zdravim pri pondelku, cely den jsem nekde litala - pro granule, na poradu, pro jidlo - a k tomu vsude na silnicih zacpy! No a pak prijdu sem a tady taky skejsnu na hodinu nez to vsechno prectu!
Jak jsem si libovala minuly tyden, ze mi nic neni, tak dneska se to pozvolna hlasi a stejne hnusne jako minule me budou trapit „ble“ stavy cely den! To ja nezvracim, jen je mi proste hnusne furt! No mam se na co tesit! Minule mi to vydrzelo az do 16tt. Ach jo!
Taminko , k sousedce pridam nasi historku, kdyz jsme bydleli v panelaku. Nase vyborna sousedka byla lina sjet vytahem s pytlem s odpadkama, takze je proste dala za dvere. Nanestesti se neobtezovala ho ani zavazat a prekontrolovat jestli neni deravy! Takze pro predstavu - vytekajici cosi po chodbe, muj pes ritici se s chuti k tomu, kdyz sis nevsimla - prinesla sis suvenyr domu! Ovsem jednoho dne se to madam vymstilo, protoze na nejakym tom sajrajtu na tom prima linoleu uklouzla a vymachala se v tom cela! Ja jsem nastesti byla doma a pohotove jsem ji smirovala kukatkem a malem jsem se pocurala smichy! To byla rana jako z dela! :lol: :lol: :lol:
Stokvitku , moc gratuluji!
Zelenoocko , taky gratuluji a at je vse jak ma byt!
Palonko , sakra at uz s tebou udelaji neco poradnyho! At ti to zabere!
Jen, moc drzim palce na tatinkovu operaci! Urcite to zvladne!
Leni , drz se holka a urcite utikej k doktorovi!
Omlouvam se za roman, ale nejak toho je moc!
PS: Jak tady ctu ty vase miry a vahy - ziskavam silnou obavu, ze vam svoji zejmena vahu neprozradim, protoze byste me odsunuly nekam do pavilonu kytovcu ci slonic! PA :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.11.07 17:19

teda Kacho tak jsem ten tvuj prispevek cetla i Liborovi a oba jsme se hezky nasmali.

Takze s domovnikem jsem pokecala,on sam mi rikal ze je to proti pozarnim pravidlum a ze s tim urcite neco udela.Rikala jsem mu o tech odpadcich a on ze to je des.Ja jsem mu rekla jak jsem se hrozne nervla v patek a ze bych nechtela kvuli tomu prijit o mimi ktere cekame(on vi ze jsem uz tehu byla a ze to dopadlo spatne).
Jenze kdyz odchazel tak moje MILA sousedka nebyla doma…Ale ze s ni zatoci co nejdriv.Dnes rano o pul pate nas vzbudili tim jak hrozne se hadali asi pul hodiny tak jsem mu to rekla taky a on ze prej ji zna ze drive delala na nove huti a ze tam byly nejake problemy.

Tak snad se to co nejdriv vyresi protoze uz mi to leze krkem.

Jinak Kacho ona taky ty odpadkove sacky a pytle nezavazuje-proste je to tam otevrene takze ja vidim co meli zrovna k obedu,kdy se dali nanukac atd.A kdyz tam hodi cibuli nebo odrezky masa a je to tam dva dny tak je to hroznej smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.11.07 17:28

Tak to jsem rada, ze jsem te aspon trochu pobavila, kdyz si mela tu smutnouckou! A docela chapu, ze nemas zajem mit prehled o stravovacich navycich svych sousedu, ani ja o to nestala! Nastesti uz jsme ve svem a tam resim jen kocici hovinka na zahrade, ale celkem chapu, ze kocka se proste vyto, kde se ji zrovna zamane. No vlastne jsou to holky sikovny, protoze se jim to nejvic dari na mulcovaci kuru u tuji a jeste se to navic snazi zahrabat. No mozna by si mela vase sousedka z nekterych zviratek vzit priklad! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.11.07 17:56

Ahoj holky, tak jsme tady!!
jsme všichni zdraví a podle tabulek! Měříme 3,32cm a termín 1.6. vychází to přesně 10plus 1. To špinění asi ani nebylo , protože tam nemám žádný hematom, všechno čisté a v pořádku. Míša se na mimi díval a malé sebou šilo jako o závod, ale máme krásně fotečky, jestli se zmontuju, tak ji zkusím poslat!Jsme strašně rádi!!! Jo a napsala mi neschopenku zatím neukončenou, sestra říkala, že ji mám až do konce, nevím jak to chodí, ale ted neschopenku uvítám aspon kvůli tem rehabilitacím, které si v klidu prochodím.UUUUFFFFFFF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.11.07 18:49

Palonko , tak to je krasna zprava! Davej na vas pozor a neschopenku si hezky uzivej! A v praci ať se klidne zblazni, kdyz byli tak neprijemny! Ted budes mi spoustu casu, hezky si v klidu nakoupis na vanoce, vsem nam upeces cukrovi… no neboj, my ti s holkama uz nejakou zabavu vymyslime! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.11.07 19:21

Děkuji moc Kacho! To víš, konečně dobrá zpráva! Já vím, nakonec budu mít tolik práce, že si na zaměstnání ani nevzpomenu. Vycházky mám neomezeně, tak je to bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.11.07 20:08

Holky, tak jsem vám tam chtěla přidat obrázek mimi, ale nejde mi to, prosím vás o radu, jak to mám udělat? kam co uložit… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.11.07 07:41

Teda holky, teď koukám na fotečky Celticy jaký měla bříško už ve 4tt a nestačím zírat 8O. Já ještě teď nemám ani náznak bříška (kromě toho mého špekového ;) ). Asi se to mimi bříško pod těma špekama ještě schovává a vykoukne až později, ale to teda nechci vidět :)

A úplně jsem zapomněla pozdravit v tom spěchu, takže pěkné ráno vám všem, děvčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.11.07 07:45

Krásné ránko holčinky, zdravím tě Sheele. Dnes jsem nemohla dospat a na netu jsem snad od pěti hodin!! Chystám se posnídat.
Ano Celtica už měla pěkně nafouklé bříško. Já ho mám už trošku taky. Chtěla jsem dát do galérky fotečku mimiska ze včera, ale neumííííím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.11.07 08:01

Ahoj holky,zdravím a přeji krásné úterní ráno.Normálně u nás fakt sněžíhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/67.gif /> je to parádahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/466.gif /> Polanko jsem ráda,ze jsi v pořádku :lol:
My máme kontrolu až v to pondělí a mě to pořád neutíká a začínám mít stach,aby bylo všechno v pořádku.Jak mi nic neni,tak se bojim,ze je to divny.No asi by jsem potrebovala něčím zabavit,aby jsem na takovéhle věci nemyslela.
Tak si užijte kráááásný den
PS:metřík se mi posunul,hurááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.11.07 08:06

Ahoj Kubo!
ty jo a kde bydlíš, že u vás sněží? U nás byla ráno jen námraza.
Já měla jít na kontrolu taky až koncem listopadu, ale měla jsem strach, tak mě dr radši vzala. Fakt to bylo bezva, Manžel je jako vyměněný, jako i předtím se těšil a mluvil o mimi, ale jak ho viděl, tak je to něco jiného. Takže holky, nažente ty vaše chlapy pěkně k ultrazvuku!

Kubo já vím, ten strach má člověk pořád, ale zkus jet někam na výlet nebo do kina, prostě jak říkáš, člověk by se měl zkusit zabavit. S metříkem jsi šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.11.07 08:09

Dobre rano :)
Kubo ty se mas,ja jsem taky cekala ze trosku zasnezi a nic :cry:
Palonko tak kdy se zacinas rehabilitovat? :)
co ta lenka?uz se neozvala… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital