Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,
máte štěstí, že zrovna venku svítí sluníčko, jinak bych Vám ten sníh záviděla
![]()
Ale je fakt, že sníh je úžasný někde, kde se z něj nestane břečka během 5 minut.
Palonko hezké fotky - gratuluji.
Ahoj holky, tak teda ten snih vam zavidim, to je naaadhera. V Praze je zatazeno, chvili prselo, ale ted se to nejak trha a vypada to, ze by mohlo svitit slunicko. ![]()
Palonko, to je krasna fotecka, ja uz chci taky takovou, musim to proste vydrzet, ale vlece se to teda desne. ![]()
Evisko, ten tvuj pupicek je opravdu roztomily. Ja uz chci taky, zatim je mi trosicku videt jen vecer, a to spis asi z toho jak se najim, nez kvuli mimi.
Ohledne nemocenske, mne ji dr. nenabizela, je teda fakt, ze asi nebyl duvod. Na druhou stranu jsem myslela, ze se aspon zepta, jestli ji nechci. Ja teda zatim nevim, ale myslim, ze kdyz mi nic nebude, tak budu praci tak do konce dubna, potrebuju co nejvic praxe, abych pak mohla delat z domova. ![]()
Ahoj holky,
dneska vas asi jen pozdravim, protoze je mi fakt mizerne cely den. Vytahla jsem stary zasoby zazvoru, ale nejak to nechce zabrat, tak se vydam do lekarny pro nejaky poradny zasoby.
A musim nakoupit rohliky, na nic jinyho se nemuzu ani podivat, fuj.
Palonko , miminecko je krasny! Gratuluju jeste jednou!
Taminko jestli to dobře počítám,tak od prvního dne poslední MS je to dneska 6týdnů a dva dny.Od otěhotnění je to 4týdny a 4 dny.Uvidím,co mi řekne v pondělí Dr.
no vidis kubo,ja to mam od posledni ms 6+3 takze to je uplne tesne.mozna budem rodit ve stejny den ![]()
Holky, chtela jsem se jen tak spis predbezne zeptat, jak to budete mit s tehotenskym oblecenim? Budete si ho kupovat nove, nebo treba z nejakeho sekace? Nechci teda vypadat jako nejaky skrt, ale koukala jsem na ceny noveho tehotenskeho obleceni a uplne me to sokovalo.
Ja si i normalni obleceni kupuji spis levnejsi, tak si myslim, ze ani tehotenske nove kupovat nebudu. Nebo myslite, ze je blby mit tech par mesicu nejake obleceni, ktere sice neni IN, ale da se nosit v pohode treba do prace?
Koukala jsem na mimibazar a tam teda maji docela slusny vyber tehu obleceni a za super ceny. Takze jsem vicemene rozhodnuta nakoupit v nejakem bazarku na netu.
![]()
ja myslim ze neni potreba kupovat nove.ja si koupim maximalne tak nove kalhoty ![]()
Ahojky holčinky!
Tak jsem se konečně dostala k tomu si aspoň pár stránek přečíst. Fotečky zasněžené jsou krásné - však jsem dnes taky odhrnovala auto. Naštěstí mám už zimní gumy a tak jsem se v pohodě mohla vydat do práce. Niki - to je přesná fotka - takhle to vypadalo dopoledne i v Žabinách (čtvrť Brna). Eviško - u vás teda taky bylo krásně zasněženo ! ![]()
Palonko - graulace!!
Krásný mimi !!!
Tak dneska jsem si nechala v celém bytě umýt okna, takže se už s tím nemusím trápit. Už jsem taky přišla na to, že firma mi to udělá za chvíli a za slušný peníz. Já bych se s tím trápila půl dne a oni to mají za 3 hoďky hotový. Nebo to taky vnímáte jako vyhazování peněz (nechat si jednou za 1/2 roku umýt okna) - jako můj manža?
Sheele - ten přechod z Vysočiny do Prahy musel být asi dost krutý, ne? Úplně tě chápu - byť jsem městské dítě (vyrůstala jsem v Ostravě a teď už 20 let bydlím v Brně) - ale Praha mě vždycky děsila. Je krásná - ale jen na chvíli - na život v ní bych asi neměla síly…
Eviško - pupík krásný! A to já jsem si myslela, že můj pupík je proto takový větší, že to je „sádýlko“… asi to už bude fakt lehce viditělné těhu
![]()
Jen.. taky nevím, jak s oblečením.. myslím, že si jedny nové kalhoty koupím a pak asi něco staršího.. uvidíme..
Moni.. houby sádlíčko.. to je jasný, mimčo si dělá místo! ![]()
S těmi okny.. já nevím.. záleží asi na tom kolik jich máš.. já je mám za 1,5 hodinky umytý, tak mi to přijde zbytečný, za to platit..
monix-tak tohle bylo v lisni ale uz je snizek pryc ![]()
no auto nemam ale je fakt ze za myti oken bych penize nevyhazovala zato muj manzel asi jo.je moc liny na to aby to delal sam ![]()
tak unás žádný sníh
se sněhem je všechno takové čistější…
Já bych taky potřebovala umýt okna
dělám to nerada, ale dělám to sama, já bych klidně zaplatila firmu, ale byla bych z toho nervózní že to někdo dělá za mne…
Holky mi je celé odpoledne špatně. Chtěla jsem si zdřímnout, ale nepovedlo se…
Jenifer ja si urcite nebudu kupovat nic noveho protoz to stejne bude jen na par mesicu.Ale uz si potrebuju koupit tehu podprdu protoze jsem mela prsa c a ted mam d.
Holky z brna kde je nejaky dobry odchod s pradlem-nejlepe tehu pradlem?
ahoj holky, ja jsem dnes prospala takrka cely den.. pred chvili jsem se probudila a hned mi zacalo byt zase spatne
dnes teda nic moc
jinak me zrovna ted ve ctvrtek prijede umyt okna moje skvela maminka
ma porad pocit, ze mi musi nejak pomahat a dela to rada a mnohem mnohem rychleji a lepe nez ja
ale na tom nechat si je umyt od firmy urcite nevidim nic spatneho, v mem okoli to tak dela spousta zenskych.. jinak nejake pekne tehu-obleceni si urcite poridim.. chodime hodne casto za kulturou a na ruzne akce, tak at nedelam ostudu
ale na doma staci nejake levne vytahane tricko a teplaky
nejlepsi je, ze jsem si tyden pred tim, nez jsem namerila //, nakoupila spoustu noveho obleceni a moc si toho asi neuziju..
v tehu urcite ztloustnu jako hrosice a pak uz mi to nebude
![]()
no vidite,z tehotenstvi jsem oslepla
vy mluvite o oknech v byte a ja myslela ze v aute
no do bytu bych si urcite zadnou uklizeci cetu nepustila.to se s tim radsi poperu sama ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem 8+4tt, že jsem těhu jsem věděla ještě před očekávanou MS, ale až dnes jsem byla na gynek. a na ultrazvuku jsem viděla mimi, má 18mm a srdíčko bylo krásně vidět. Já jsem letos v březnu už jednou potratila v 7tt, tak doufám že teď to bude v pohodě. Jinak jsem už 14 dní na neschopence, jednak kvůli tomu potratu a taky je mi celý den dost špatně a zvracim, celý den jen proležim, nejsech schopná ničeho. To mi zatim docela kazí radost z těhu. Chtěla bych se zeptat kde si udělám ten metřík?