Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, takže celé odpoledne dřímu.. to je morálka co?
Tami, vidím, že tvá sousedka je nekonečný příběh, šmarjáá to jsou lidi, kteří nám otravují náš spořádaný život,co? Nemám slov. Jinak děkuji za pochvalu svat. fotky ![]()
Teda Nancy, tobě to slušíííí, jsi strašně fotogenická a vypadáš tam jako pěkná rošťačka super. Jinak mě mrzí ten zub, já se zubařů taky bojím jak čert kříže i když mám parádního. Snad sis tu bolest se zubama vybrala na dlooouho dopředu
AAa co tady máme dále… jooo prĎačku Nikiki, co se nadýchala hrášku - to bude u vás hrci prci o půlnoci, přišlo na mě strašidlo, mělo gatě na špagátě a na zadku lepidlo,ne? Mě nadýmá skoro všechno, takže to znám
tak to nevim
no ja to nijak neresim jen e to pobavilo takova nahoda
jo a s tim metrikem mi poradil manzel.jak jsem tam totiz ukladala ty odkazy tak se mi to tam ukladalo jako internetovy odkaz a to mi zabiralo ty znaky ![]()
dnes jsem hledala darecky na internetu.chceme natali koupit nejakou kuchynku a nadobicko tak snad dnes neco objedname.spousta dobrych veci zrovna na tom mimibazaru.chtela jsem si tam koupit i kalhoty ale nenasla jsem co by se mi libili ![]()
taminko to s tvoji sousedku jsem si precetla
, ale je to fakt hruza.. chlovek se chce aspon doma citit naprosto v bezpeci a klidu a ne se skoro bat vyjit na chodbu.. jestli na tebe budou mit jeste nejake vulgarni reci, skoro by na ni mel zaklepat tvuj libor (na fotkach vypada jako kus chlapa
) a sdelit ji, ze tohle si k tobe nebude dovolovat a v tvem stavu te takhle nervovat.. vzdyt je to hrozny.. ja bych tyhle potizisty fakt zakazala..
![]()
palonko na te svatebni fotce jsi fakt jak princezna, doopravdy KOCKA ![]()
nancy kdyz se nedari, tak poradne, co??
ted do toho vseho jeste problemy se zoubky.. reknu ti teda, ze to tvoje mimi bude peknej bojovnik a na dalsi kontrole to bude uz pekne zivej obrik
tak at to rychle prejde.. ![]()
niki ja hraskovou polivku uplne miluju.. manzilek dela nejlepsi na svete.. je to mexicka hraskova ze zeleneho a zluteho hrachu s kurecim masickem a spetkou koriandru.. nam nam.. jo a ty nasledky potom holt clovek musi prezit
![]()
Zdravím holky, trochu jsem si zdřímlaa nestíhám číst ![]()
taminko teda takové sousedy to je za trest, náhodou nepatří k nějaké menšině? ![]()
fotečky z UZ máš krásný, snad i ty moje budou povedený, už jen 16 dnů do kontroly ![]()
palonko koukám ty jsi fakt kočka! ![]()
nancy zubaře mi nepřipomínej, já mám jít na preventivku v prosinci, bojím že mi budou vrtat, bolí mě jeden zub ![]()
lenkadavi já měla v puse takovou pachuť někdy hořkou někdy kovovou jako když se olízne krev, ale nějak to zmizelo samo nedávno.
já bbudu muset začít doma trochu makat, vyhklidit skříně, nějak vše přestavit, aby se mi kde vlezly moje věci co si nastěhuju z Brna, už mě děsí i to že do koupelny absolutně nenacpu svoji kosmetiku
chudáci rodičové, budou se muset hodně zmáčknout ![]()
Pido mas naprostou pravdu..Clovek se pak uplne boji vyjit ven ze mu jeste nekdo neco udela.Mluvila jsem o tom s Liborem a ten je sice kus chlapa ale radeji resi veci v klidu
Chjo…Takze takove veci musim resit ja a pekne me to obcas stve. ![]()
Celti doufam ze nebudes prestavovat sama nejaky nabytek?!?!?!
Jo ti sousedi nepatri k zadne mensine-mozna k mensine debilu!!(i kdyz ti asi nejsou mensina,ze?)
Jinak jak pises o te kovove chuti tak tu ja jsem taky mela a taky jsem mela pocit jako bych lizala krev.
Jeee zubar-ja jdu na preventivku 19.11. a uz se hrozim toho jak mi zase bude dr odstranovat laserem zubni kamen..auauauauauau
![]()
tami neboj, sama nic tahat nebudu! já jen musím vyklidit stolek a přeházet oblečení ze skříní, v mojim pokojíku si udělala moje sestra skladiště nepotřebného sezoního oblečení, tak jí to musím někam přestěhovat, a udělat si místo pro svoje a naši mi koupí skříňku pro mimi. Už se děsím kde bude pokojíček, zatím bude postýkla u mě vedle postele ,ale časem to bude ještě makačka
celtica-nez bude mimi potrebovat vlastni pokojicek uz treba budes davno s nejakym novym princem v novem palaci ![]()
btw:natali s nama spi v loznici doted
spíš se princ přestěhuje k nám, máme veliký rodinný 2 generační baráček s obrovským pozemkem, do pidibytečku co jsem měla v brně bych už nešla ![]()
no kdyz myslis.ja bych s rodinou v dvougeneracnim baracku nebydlela.sice nemam nic proti nasim ale uz jsem zkusila mit v jednom baraku dve domacnosti.to nejde
ale treba patris k tem par vyvolenym kterym to vyhovuje ![]()
Ahoj holky, snažila jsem se vás dočt, ale některé věci si nepamatuji.
Taminko, gratuluji k úspěšné kontrole a krásným fotečkám.
ManNancy - já jsem na tom podobně jako ty. - poslední KO a UTZ byly 6+5 a teď jsu až za 14 dní - tj. cca 11+3 a taky mi skoro nic není. Naíc ty problémy se štítnou žlázou, tak se moc bojím aby bylo vše vpořádku. Jen mě bolí prsa, ale to nevím, zda nemůže být z Utrogestanu co beru ( únavu tomu přičítám)..tak se bojím, zda bude vše vpořádku. No, musíme doufat. Já už bych tak chtěla, aby byl alespoň leden. Jinak jsem zjistila, že se mi to sice skoro nezdá, ale narostlo mi břicho cca a 6cm. Dnes jsem se nevečšla do jednich kalhot, tak jsem byla překvapená.
Všem ostatním přeji hezký večer.
Holky, něco na rozptýlení - KAM SE TOČÍ? - každý to prý vidí jinak, používá se pro zjištění dominantní hemisféry v mozku.
když se točí proti směru hodinových ručiček máte dominantní levou hemisféru, které se připisují tyto vlastnosti:
logika
racionalita
analytický přístup k věcem člověk se na věci dívá po částech
je dobrý v matematice a v jiných vědách člověk je praktický
ví, uvědomuje si věci
chápe realitu, žije v reálném světě
když se točí po směru hodinových ručiček máte dominantní pravou hemisféru, které se připisují tyto vlastnosti: člověk víc cítí
dívá se na věci jako celky
chápe podstatu systému
vyjadřuje se v symbolech
je zaměřený na filozofii a náboženství
cítí, že dělá správné věci
jeho činy jsou často nepředvídatelné
abstraktní myslení, rád fantazíruje
je zaměřený na přítomnost a budoucnost
http://www.news.com.au/…93171,00.gif
Tak kam se točí vám? Mně po směru hodinových ručiček, ale někdy chvilku i proti směru, což se prý stává když se plně nesoustředíte, že se to otočí… Ale jinak tedy po směru…
Ahoj Luckáčku,mě se točí po směru a Míšovi proti a vehementně mi tu ukazuje, že se opravdu točí proti směru.
Eviško, Taminko a holky, které jste četly jak se dnes rodila Jituška z diskuze Život po potratu to jsem si teda poplakala štěstím, jsem dojatá. To není ani možné, jak to ty holky mají zorganizované, jak jsou informované, uzavírají sázky, kdy se které mimi narodí, no jsem z toho úplně hotová!!¨jedním slovem VYMAKANÉ!!
palonko taky jsem to ukazovala michalovi a toci se mu vetsinou proti a me po.ale oboum se nam to chvilkama toci opacne ![]()