červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
923
8.11.07 17:52

dole v okně se vzkazem jak je napsané profil, SZ, WWW, ICQ.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.11.07 18:14

Ahoj holčiny.
Byla jsem teď pár dní mimo, jelikož mě přepadla příšerná migréna a tak jsem s ní bojovala.
Palonko, tobě patří můj nesmírný obdiv, jak zvládáš ty neustálé migrény. Myslela jsem na tebe a nechápala jsem, jak to můžeš tak často vydržet. Ale když člověk musí, tak musí…
V pondělí mě začala bolet hlava, ale říkala jsem si, že se z toho snad vyspím. Celou noc jsem se budila bolestí a ráno už jsem měla rozjetou migrénu. Nemohla jsem do sebe nic dostat a bylo mi tak zle, že jsem si vzala Paralen a šla zase spát. Vzbudila jsem se ve dvě odpoledne a hlava stále bolela, ale už jsem byla schopná se napít a něco málo jídla do sebe dostat. Pak jsem celé odpoledne proležela a doufala, že to zvládnu a že migréna ustoupí. Celou dobu jsme vzpomínala na Palonku a říkala si, že když to vydrží Palonka, tak já také. Jenže přišel večer a migréna se opět rozjížděla do takových bolestí, že jsem nemohla ani usnout. Žádné obklady ani masáže nepomáhaly a já věděla, že už to nezvládnu a budu si muset vzít neuroložkou povolená antimigrenika. Nechtěla jsem si je brát , ale za této situace nebyla jiná možnost. Cítila jsem, že našemu kaštánkovi nedělá migréna dobře a bála jsem se o něj. Snad to prďolka zvládl bez větších problémů. Další ráno jsem se cítila tak vyčerpaná a utahaná, prostě jak praštěná palicí. Dostávala jsem se z toho ještě celý další den a večer už to bylo celkem dobré.
Stále nemůžu pochopit, jak to zvládá Palonka. Snad horší bolest neznám.
Takže Palonko, ať ti rehabilitace co nejdříve pomohou a ať už si migrény dají hoooodně velkou pauzu.
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.11.07 18:16

Tyjo, holky, kdo to má dočítat..

Zelenoočko.. bolest jako při MS je normální! Neboj! :wink:

Jen.. troubu si předehřej! Určitě to zvládneš! Jsem na tebe zítra zvědavá.. Doufám, že hodíš recept..

Holky, co budete o víkendu péct? Nějak mi došly nápady..

My v sobotu jedem na výlet, tak se na jídlo někde stavíme a v neděli budu dělat masíčko s brambůrkama zapečené ve šlehačce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.11.07 18:26

Eviško ty děláš chutě!! :D :D Ještě nevím co budu péct. Možná štrůdl ale jen z listového těsta, ten je rychlý.
Luckacku přeji ať se migréna již nevrátí :P
Celtico krásné fotečky! Já mám fotky na rodině nastavím si ať se mi to taky dole zobrazuje.

Jinak mi je dneska celkem dobře, poprvé za tento týden akorád jsem šíleně unavená a ten můj babinec mě nenechá přes den spát. Tak usínám brzo večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.11.07 18:39

ahojky holky!
Nejdříve - snad chápete bych strašně chtěla politovat Luckáčka!!! !ani nevíš, jak s tebou soucítím. Je to fakt šílené. Já si kolikrát říkala, že ať už mám jen ty bolesti hlavy, jen ať nemám stavy, že si nemůžu vzpomenout jak se jmenuju, nemůžu vyslovovat, brní mě ruce, noha, v krku, zuby… ale je fakt, když už to máš několikátý den po sobě, tak jsi vyřízená…Takže to není o obdivu, ale o výdrži.Já už to slovo nemůžu ani napsat ani vyslovit, aby to nepřišlo znovu…Moc přeju nám všem, co nás to trápí, aby ta potvora dala pokoj a my si mohly spokojeně užívat těhu. Pár dní jsem ji měla a k tomu i zvracení ale to bylo spojené s těhu, tak to taky bylo drsné!! Opatruj se Luckáčku, hlavně odpočívej a nabírej síly, protože vím, jak je to vyčerpávající… :-)

Celtico, dívala jsem se na fotečky, super!! A chválím, že jsi tak hezky přeskládala skříně

Mě to čurání nějak neprohání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.11.07 19:00

Eviško, myslelas péct buchtu? No, já teď toho poslední dobou moc neuvařím ani neupeču,protože jsem hrozně líná a hodně spím, ale mám takový recept, který je jednoduchá a je to skoro jako zákusek, ale možná ho některá znáte

Buchta Hanka:20dkg cukru smíchat se 4 vejci, dále 20dkg hl. mouky, 1dcl oleje, prášek do pečiva.Umíchat těsto a vylít na vyšší plech vypodložený pečicím papírem - pozor, hodně to naběhne, protože na to syrové těsto vylijete 2 vanilk. pudinky ¨klasická příprava dle návodu. Pečeme na 250st max 15 min ne dýl!! Vytáhnete z trouby a potřete 2 zakys. smetanama a posypete grankem nebo skořicí a necháte ztuhnout. Je to hrozně dobré, tak třeba vyzkoušejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 07:36

cauky tehule

stale vyhlizim Lenku a jeji info o tom jak vcera dopadla na kontrole…Leni tak dej vedet at vite jak se ty i mimi mate…

Jinak tady u nas je zase hnusne,prsi a to jsem dneska chtela jit ven..tak zase nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.11.07 07:51

Krásné ránko všem!
Jak jste se dnes vyspinkaly? Já jsem ranní ptáče - bodejť by ne, kdy jsem usnula v osm a spala až do sedmi,že..Myslela jsem si, že to s tím spaním bude lepší, ale chyba lávky.. prospím většinu dne, ale když můžu,tak proč ne,že…

Holky, krásně fotečky v galerce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.11.07 07:56

Ahojky, hlásím se ze včerejší kontroly. Máme těhu průkazku, srdíčko bije a měříme 2 cm a jsme o jeden den starší. Už jsem včera nestihla napsat, byli jsme s tatínkem na výborném obědě v Brně na Špilberku a pak jsme se jen tak courali - samozřejmě bez deštníku a pěkně jsme promokli :?
Jinak prosím o doplnění - TP 16.6., screening NT-plus 5.12., a do poradny 6.12. - na Mikuláše
Jen jsem dostala gyno-pevaryl kvůli výtoku, jinak pan dr. říkal, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.11.07 07:57

Ahojky!
Tak konečně je tady poslední pracovní den - jsem tomu ráda!! :D

Jenifer - přístup tvé mámy je zvláštní, ale snad mimi změní její názor. Moc bych ti to přála.

Niki - jste moc hezký pár! A tvoje holčička je fakt pěkná (no…po mamince) :D

Palonko - ty jsi ze Zlína, že? Poraď mi, prosím, ve Zlíně nějakou pěknou restauraci (nebo někde v okolí Zlína) - jedeme totiž příští týden s manžou na 3 dny do Luhačovic (relaxační pobyt - to dostal ode mě k narozeninám) - a chceme si taky zajet se podívat do Zlína. Byli jsme tam naposledy před 12 lety (na svatební cestě - tedy přesněji byli jsme právě v Luhačovicích a ve Zlíně na výletě).

O víkendu se chystám poprvé péct mufiny - koupila jsem tu směs v krabici, manaža to moc chtěl ochutnat. A na jídlo se chystám dělat jeden den nějakou pečenou rybku a druhý den zapékané brambory - ty mám děsně ráda a mám na ně velkou chuť. Jo - a včera jsem dělala na večeři žemlovkou. Takže toliko inspirace ode mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 07:57

Leni tak moc gratuluji k 2cm velkemu miminku a k tehu prukazce..Info do tabulky doplnim

jeeeee Moni ja zapekane brambory uplne zboznuju…mnam mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.11.07 07:58

dobre rano vsem.
taky koukam ze lenka se jeste neozvala ale treba lezi nebo ji zlobi net.
ja jsem dostala od znameho tip kde maji levne jeden darecek co chci koupit muzickovi tak to dnes zajedem omrknout.
vcera jsem pres mimibazar sehnala mencestrove laclace tak uz se tesim az mi dorazi.snad se da na pani spolehnout a nebude to zadna podvodnicka :)
Palonko jen spi ,ja kdyz jsem cekala natali tak jsem vstavala v pul pate do prace a v sest vecer jsem chodila spat :P rikala jsi ze vypadame mlade…to asi proto ze mladi jsme,michal je dokonce o rok mladsi nez ja :D
preji vsem hezky den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.11.07 07:59

Leni, to je super zpráva, ty výtoky jsou normální, hlavní je, že bije srdíčko a jste v pořádku!!!Gratuluju k průkazce ať rostete jako z vody!!

Jinak holky, asi jsem nějaká divná, ale poslední dobou nemám vůbec chut na milování no ale včera jsme se po delší době milovali a všechno mě bolí. Asi bych to tu neměla ale rozvádět, ale nemůžu si pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.11.07 07:59

Leni - gratuluju ! K srdíčku i k průkazce. :D Je to ale krásný pocit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.11.07 08:00

no tak me lenka predbehla tak gratuluji,taky jsem vcera dostala prukazku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí