červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
9.11.07 13:50

teda me osobne zatazeno nevadi,dokonce to amm hrozne rada ale kdyz je zima tak radsi sedim doma a rikam si jak nam je v teplicku dobre :) a bourky mam uplne nejradsi :P
holky pocitujete taky problem kdyz jdete po venku a je vam zima?me vzdy zacne bolet brisko.snazim se poradne oblekat ale ja jsem takovy zmrzlik.a dnes v noci jsem se vzbudila takovou zimnici…jen taktak jsem se dotrasla na zachod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.11.07 13:51

Pído, ty jsi tak hodná, ale když se člověk fotí sám, tak většinou vypadá jako blbec. Ano, ty fotky jsou ze svatební cesty před dvěma lety.

Jinak fondue neděláme a ani to moc neznám..

Jojo, je hnusně, když jsem jela z rehab. tak mě chytil šílený liják a padaly skoro kroupy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.11.07 14:04

Tak to je špatné s těmi záplavami, nemám to ráda…
Já jsem bulela jako malá holka, půjčili jsme si od bratrance jeho svatbu, mají to moc krásně zpracované, samá krásná hudba, nádhera, jen škoda, že se jeho svatby nedožila jeho maminka..ach jo, v březnu umřela po dlouhém boji s rakovinou, ještě teď to nemůžu strávit, nejlepší strejda zůstal sám a když ho vidím, tak hledám ji…ještě teď mě to bolí…
Měli tam jen ty nejbližší asi 20 lidí a bohatě to stačilo, měli to moc romantické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:25

Niki ja jsem teda taky hroznej zmrzlik a uz ted kdyz je zima si pod kalhoty musim davat puncochy-to je ostuda ale kdyz me by jinak byla hrozna zima. :(
Jinak v zime nemam problemy chodit ven kdyz se poradne navlecu a neprsi tak si v tom libuju.

Leni tak to je smutne :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.11.07 14:30

Monix, posílám ti pár tipů na restaurace, my rádi chodíme k Johanovi viz první adresa, ta je kousek od našeho bydliště, tak snad si vyberete!
http://www.grilovanakolena.cz/ http://www.koliba-zlin.cz/ http://www.zameckarestaurace.cz/ http://beerplease.unas.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:33

Teda holky koukam ze nase diskuze byla zalozena Luckackem 8.10. a my jsme se za mesic prokecaly az ke strance 100.Tak kdo bude prvni s prispevkem na ste strance? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.11.07 14:34

jaaaaaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:37

jo???????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:39

jo???????????????

je Palonko ja kdyz jsem bydlela ve Vsetine tak jsme obcas s manzou jezdili do koliby

teda vidim ze mi emimi dneska zase blbne a nektere prispevky mi vubec nejdou odeslat a pak se odeslou 2× :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.11.07 14:41

Jáááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.11.07 14:42

Palonko - díky moc za ty tipy. Vytisknu adresy a snad podle GPS to najdeme. Fakt to vypadá „mňamkově“ :D :D :D

Tady je taky příšerné počasí, ochlazuje se - takže rychle na nákup a pak už jen doma, maximálně na chvíli ven s hafíkem (ale tomu se určitě v tom dešti nebude moc chtít).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:42

holky mi dneska nejak emimino blbne..Bud mi prispevek nejde vubec odeslat a nebo se mi pak odesle i 3× a pak to musim upravovat a mazat :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.11.07 14:43

Teda holky, tak uz jsme na strane 100, to je fakt vec. U nas ted byla kolegyne s 6ti tydennim chlapeckem, tak jsem ho 2 hodinky chovala, holky to byla nadhera, uplne uzasny pocit. :D
Nikiki, tak ten darek teda vypada dobre, my tuhle soupravu taky mame, delame fondue docela casto, muzu ho pripravovat i ja, kdyz se tam nic nevari..
Jinak holky preji krasny vikend, pekne odpocivejte a davejte pozor na sebe i mimisky. Pa, pa, pro dnesek se loucim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.11.07 14:43

Tami - to neblbne jen tobě. Mě taky!! Nepříjemné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 14:44

Jeni tobe taky hezky vikend a hezky si to s Danem uzijte a zase mu neco upec :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí