červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
11.11.07 15:48

v teple se snazim byt co to jde ale stejne je mi porad zima :)
no salatek jsem uz spapala.jenze kdybych mela premyslet co kde muze byt za sajrajt nemohla bych jist nic.navic jsem byla rada ze jsem na neco dostala chut a dokonce jsem to s chuti dokazala snist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
11.11.07 17:46

zmena ikonky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
11.11.07 18:28

Taminko - jakýho vlčáka v metříku myslíš? jsem nějaká natvrdlá…
Jinak stále blidno, jsem už vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.11.07 20:27

Natalko mas tam napsano:muj vlk 26let..atd

Niki teda to jste si udelali okruh pres cele mesto 8O A to jste tahli i Natalku?Jinak fakt to muze byt vajecnik tak davej pozor.Muze to byt z toho jak je ti furt zima..Me je taky furt zima a nemuzu se zahrat:(

Celti me teda bradavky taky porad stoji,taky mi to neni prijemne ale odrene je nemam-zatim.

Palonko mnam tiramisu..Hele teda mamuse hezky vyvaruje,co?Taky bych chtela mit nekoho kdo mi vari a ja nikoho nemam :cry: :cry:

Zitra budu volat na gyndu kvuli vysledkum steru jak jsem mela ten vytok tak snad bude vse ok.

Jinak tady taky snezi a je hrozne vlezlo..Byli jsme kupovat vanocni vyzdobu a ja uz bych si nejradeji nastrojila stromecek ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
11.11.07 20:36

jo natali byla s nami.ta o nesla asi nejlip.byla unesena z tolika snehu :) tak nastesti jsme nemuseli dlouho mrznout venku,na autobusy jsme cekali uvnitr obchodaku tak to slo akorat to bylo zdlouhave skrz ty zpozdeni.
ja si tak rikam at me boli treba vse jen at je mimi zdrave.ze bych byla nastydla…nevim.nosim dlouhy kabat odkdy jsem zacla citit ze se mi v brisku neco deje tak uz nevim jak bych se oblekla.nejradsi bych ven nechodila vubec ale kdyz musis tak musis 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.11.07 20:46

jj ja si rikam Niki to stejne..At me treba boli vsechno jenom at je miminko v poradku a zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.07 07:46

Dobre zmrzle ranko tehulky

tak jsem dneska rano prvni,hec :lol: :lol:

Teda tady nasnezilo,je -2C ale za oknem to vypada dobre.

Preji vsem trem tehulkam co jdou dneska na kontrolu same dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
12.11.07 08:19

Krásné bílé ráno všem, tady je to jako v pohádce, hustě sněží, teď by mohlo přituhnout a vysvítnout sluníčko!
Také se přidávám k přání, aby dnešní kontroly a výsledky dopadly na jedničku!
Ráno jsem ještě byla v postýlce a manžel šel do obchůdku na rohlíčky a makové pletýnky a uvařil nám kakao, tak jsme si dali do nosálu, doufám, že to ze mě nepoletí :roll: . koupil noviny, tak jsme si dnešní snídani užili.

Chceme jet do města, ale vůbec se mi nechce, protože příští čt má Míša 30 a chce si koupit hodinky..Musím si najít nějaké zimní boty to zase bude…

Dneska se mi spalo moc dobře, včera jsme si převlékli periny, tak se nám spalo voňavě.

Přeji všem krásné ránko a Celtico určitě si zavolej k dr!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.11.07 08:29

Dobré ráno holčinky.

Snad jste si všechny o víkendu pěkně odpočinuly a nasbíraly síly do dalšího týdne.

Eviško, Kubo, Ralelo, držíme palečky na dnešní kontroly. Těšíme se na zprávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
12.11.07 08:51

Dobré zasněžené ráno těhulky!

Tak zdravím všechny po víkendu. Včera když sněžilo, tak jsem si to doma fakt krásně užívala. Za oknem jako o vánocích. Už jsem začla přemýšlet co budu péct. Ale dnes nastal skok do reality - autem do práce. Naštěstí sliničáři se vzbudili a cesty trochu nasolili. Takže jsem dojela v pohodě :)

Jo - pekla jsem ty mufiny (z krabice), přidala jsem k nim ještě rozinky v rumu a ořechy - výbornéééé !! Mňam. :)

Palonko - s tou snídaní (kakao a čerstvé rohlíčky) mi tady děláš tak neskutečné chutě !! Něco si asi budu muset dát… :D Doufám, že už ti dnes po takové snídaňce bude líp :)

Niki - opatruj se, asi fakt mohla prochladnout. A vůbe ti nezávidím to včerejší cestování - to musela být fakt hrůza!! Já jen vytáhla paty ven v poledne na procházku s hafanem - a přišli jsme po 20min. domů jako sněhuláci !! :D

Celtico - kde bereš takové recepty na takovou mňamku? Znělo to moc prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
12.11.07 08:54
Palonka píše:
Holky, taky už jsem na to hleděla, že už budeme oslavovat stovku!Monix, vůbec není zač, jinak říkám, tady zdechl pes! My jsme včera měli od Johana koleno, umí ho tam moc dobře a jako pozornost podniku dostaneš v ošatce chleba s domácím sádlem.a dejte si pohár Horkou lásku, tu miluju. Horké maliny s vanilk. zmrzlinou a šlehačkou mňááááámm. To bychom se tam mohli sejit co chacha

Palonko - víš, že mě to taky napadlo se potkat. Kdybych aspoň dopředu věděla, že tam budeme v pondělí nebo v úterý, tak by to bylo fajn. Ale přesný program ještě bohužel nevím. Nicméně k Johanovi asi zajdeme - můj manža má koleno děsně rád !! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.11.07 08:57

dobre rano dobry den.
tak ja se ndes snazim po kouskach uklizet.vzdy se o vikendu valime a na vse kaslema a pak mam v pondeli plne ruce prace.
Natali zacala zas kaslat…achjo asi se z toho letos nedostaneme.uz papa i vitaminy ale asi to moc nepomaha.takze snehu si ted moc neuzije.
vsem na kontrolu preji at je vse ok a kdo jeste nema at se dnes vrati s prukazkou.
ja uz se nemuzu dockat stredy,toho utz.a jdu tam az 16:15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
12.11.07 09:24

Taminko já v metříku vidim Můj věk, opravdu tam vidíš můj vlk?to jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.11.07 09:25

ja tam taky vidim muj vlk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
12.11.07 09:28

já tam fakt vidím můj věk, jak je to možný? budu to muset předělat. Jinak jsem včera na netu našla tebletky ginger, jsou proti nevolnostem třeba při cestování a taky při těhotenství, tak jsem je objednala, pak dám vědět jestli zabírají, jdu na ten metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí