Poradna duly
Jana Čurdová
lezim lezim
uz to zas zacina bolet
zkouseli jste tenhle kalendar?podle nej budu mit holu tak jsem zvedava
https://www.emimino.cz/pages/story/887
No - mě to vychází na kluka…Tak uvidíme.
Palonko - zkusím to poslat ještě jednou.
Ahoj, jsem z července 08 a mám takový problém, dneska po styku jsem začala trošku krvácet, byl to první pohlavní styk od doby, co vím že jsem těhotná. Už jsem volala doktorce a mám přijít až ve tři. Bojím se, nemáte s tím některá už nějakou zkušenost. Bylo tam i pár kapek jasné krve a kousek sliznice. Zatím to vypadá, že to už přestalo, ale třetí se asi nedočkám. Mám být v klidu a nemám nic dělat.
Tak mě to vychází na holčičku! Sem taky zvědavá!
Monix, tak to pošli znovu, já to pak omrknu
Aknellko, moc se omlouvám, ale tuto zkušenost nemám a řekla ti něco dr? Asi tě potřebuje vyšetřit, čím to bylo,že? Budu držet palce, aby to dobře dopadlo. Myslím, že holky z června ti určitě napíšou víc, mají víc zkušeností než třeba já!Drž se kočičko
aknellka-po styku se to muze stat.ja jsem sla vcera na pohotovost kvuli spineni a taky se me ptala jestli jsem nahodou nemela styk.vyloz si nohy pokud muzes a snad to bude dobre.drzim palce.vim si predstavit jak se citis
Hezký den všem.
Niki jsem ráda že jsi v pořádku. Hezky odpočívej a podlož si nožky. Ten kalendář jsem zkoušela zpětně na holky a nevyšel ani jednou.Je víc takových „osvědčených“ metod, ale většinou to nevychází.
Taminka píše:
Jinak holky my jsme vcera vecer lezeli v posteli,povidali si,ja lezela na zadech a mela ruku polozenou nad briskem a najednou jsem mela pocit jako by mi tim mistem pod kuzi projel pingpongovy micek a hned zase zmizel..Chjo tak se tim cely den trapim co to mohlo byt(ze by jidlo?!?!? nejsou tam streva?!!?) a uplne je mi zle od toho premysleni co to bylo.
Tami teď psala kámoška na jiné diskuzi je v 14tt že od 10tt cítí mimi asi tak jak jsi to ty popisovala. Nejsou to kopance, ale prý jak se to mimi přetáčí. Mi se to sice taky zdá hodně brzo, ale je to prý možné. Já mívala pohyby vždy kolem 17-18tt a to je taky ještě celkem brzo.Však uvidíš, jestli se to bude opakovat tak se hlavně neplaš, to jen mimi nejspíš o sobě dává vědět.A když se to opakovat nebude, tak to byl nejspíš jen nějaký pohyb ve střevech.
Ahoj holky,
jsem ráda, že včerejší příhody dopadly dobře. Přeji hezký den. Tak i u nás konečně začalo sněžit - před 5 minutami, takže to tak slavné není, ale alespoň něco.
Aknellko - jak psaly holky, to bude tím sexem. Nic vážného, neboj. Sliznice je hodně prokrvená, tak se může stát, že trošku krvácíš. Pokud můžeš, tak si lehni a buď v klidu.
Nikiki - mně vychází kluk. Tak to jsem pak zvědavá na výsledky.
Aurinko - taky jsem přibrala. Je to spíš tedy, jak je břicho nafouklé, ale včera jsem vypadala větší než kamarádka, která je v 17.tt !
Tami - se střeby mám taky problémy. Podařilo se mi trošku zabojovat se zácpou, ale střeva si prostě dělají, co chtějí. Občas je to „převalování“ občaj je to jak salva ze samopalu
Už se těším, až si budu moci říct, že je to moje mimi, které mi tam dělá takovou neplechu… Ale to si ještě počkáme.
Aknellko taky ti asi neporadím, ale jestli to krvácení ustalo, tak to nemusí nic znamenat, jen po tom styku tě to mohlo podráždit.
Tak jsem to zmastila…do našeho společného alba jsem dala nesmyslný obrázek. Omlouvám se a mám otázku: jak jej odstranit? Je nutné kontaktovat administrátora? Ať nám to tam nestraší… Díky moc za radu.
Ahoj holky, moc vas zdravim, mela jsem cely minuly tyden hrozny fofr a vubec jsem se nestihala na vas podivat
.
Pokusim se vsechno docist, ale vypada to na 30 stranek, tak nevim nevim.
Doufam, ze je tu vsechno v poradku a ze marodi uz jsou zdravi!
Me je stabilne spatne cely dny, ale nezvracim, tak se to da prezit.
Ve ctvrtek jdu na kontrolu, tak mi prosim taky drzte palecky!!!
Ahojky berunky,
jakpak se dnes máte?
Niki, ty pěkně odpočívej a nech o sebe pečovat!
Mně je už dva dny lépe.. tak doufám, že to znamená, že nevolnosti ustupují.. jinak mě z toho trefí.. ![]()
Dobré ráno holčinky
Nebo teda spíš dopoledne
Koukám, že jste se činily a je tu spousta nových příspěvků, jste šikulky
Tak hezky stejně tak i nadále…
U mě vše při starém až na to, že jsem se domluvila teda s doktorkou a půjdu na rizikové. Pořád ještě mívám občasné krvácení, i když už jen malinko a hlavně si vůbec nedokážu představit, že bych měla jít znovu se honit do práce. Sice mám teď do čtvrtka nakázáno jen ležet, takže jen čtu a koušu se nudou, ale lepší než v práci
Jinak pořád ještě nepřibírám, i když bříško se mi trošku zvětšilo (fakt jen malilinko) a hlavně nemám vůbec chuť k jídlu a když už na něco chuť mám, tak mě přejde po prvním soustu. Jediné co můžu jsou mandarinky a hrušky. Ale jím vitamínky Baby plan Calibrum, tak snad je tam vše potřebné. Jíte ještě nějaké jiné vitamíny kromě těch těhu?
A jinak doufám, že u všech všechno v pořádku a bude to tak i nadále ![]()
Ahoj holky, jsem zpět z rehabilitace, musím říct, že mi to určitě pomáhá!
Jsem ráda, že se Sheelle ozvala. Myslím, že by jsi měla zůstat doma na rizik pokud trošku krvácíš v práci by ti to moc nepřidalo. Já se taky v práci dost stresovala a nakonec jsem k rizikovému dostala jako slepý k houslím. Holky, já to vlastně ani nechtěla, ale prostě mi ho dala a hotovo. ale já jsem počítala, že až se dám dohromady s těma migrénama a rehabilitacema a už mi nebude blbě, tak že půjdu do práce, ale to je asi blbé říct dr. ať mě zase uschopní..no uvidím, jak dopadnu na screeningu.
Eviško, mě taky dnes a včera bylo dobře. Mám úplně dobrou náladu z toho. Jen večer se mi jakoby špatně dýchá, když si třeba lehnu na záda… snad to přejde!!
Kacho, přeji pěkné počteníčko
a budu ti ve čt držet palečky!!!
Monix, mě se zdá, že se na to mazání nějaká holka ptala a asi to musí smazat administrátor ![]()
Ralelo no ja si myslim ze na mimi je jeste moc brzo.Alejak psala Stokvitek tak ja mam problemy se strevy,mam na nekterych mistech nadmerne velke tluse strevo a ponevadz jsem takova zdechlinka tak je tam vsechno citit.
Aknellko to bude urcite po tom styku-zbytecne se nestresuj a uvidis ze vse bude dobre.
Kacho uz jsem si myslela ze jsi na nas zapomnela
Fajn ze jsi se ozvala a budu na tebe ve ctvrtek myslet.
Moni fotecku lze odstranit pouze administratorem-staci napsat jedne z nich,napsat kde fotecka je,popsat ji a holky ji vymazou.Jinak jsem z Poruby ale ted bydlim v Belskem lese.
Sheelle to vis ze jsme se cinily😉
jinak ja jsem hrozne ujeta na mandarinkach-muze jich snist i kilo denne ![]()
Palonko proc by to melo byt blbe se nechat uschopnit?Ja se nechala dneska a to jsem sama dr pozadala o PN.
Niki ohledne te tabulky-vim ze tam holky psaly ze jim to moc nevychazi.No me vychazi holcicka ale jak uz jsem jednou psala-je mi uplne jedno co to bude hlavne ze to bude zdrave.
Aurinko tak ja mam vysledky krevnich testu od dr a mam se objednat na endokrinologii kvuli slabsi funkci stitne zlazy
Holky, mě odkaz od Niki na ten kalendář nějak nefunguje…
Otevře se mi stránka emimina.. ale kalendář nikde..