Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem vas ted docetla, ale moc si toho teda nepamatuji. No, vim, ze jste se bavily o intimnich mydlech, ja pouzivat Chilli intima, to ruzove a je fakt, ze mykozy nemam. Myslim, ze ho budu v klidu pouzivat cele tehu, teda pokud mi dr. treba vyslovne nerekne, ze se to pouzivat nema. Jinak k tem kremum na brisko, ja si od kamaradky objednala z Avonu nejake zpevnujici mleko na telo, bylo levne 400ml za 70 Kc, no tak si s nim budu mazat i brisko, myslim, ze je dulezite si ho mazat a to jaky krem to je mi tak dulezite neprijde. No, aspon zatim. ![]()
Jinak ohledne seznameni s partnerem, i my s Danem jsme se seznamili pres internetovou seznamku, ja si podala inzerat, myslim, ze takovy nic moc, ale kupodivu se ozvalo docela dost kluku. Nekteri teda nebyli uplne to prave ale s Danem jsme si tak nejak padli do oko, no a bylo to.
Ted spolu budeme 3 roky. Vanoce spolu oslavime uz 3 treti, jsem moc rada, ze budeme spolu. U me doma byly Vanoce vzdycky dost desny, takze jsem si o hodne „polepsila“. Pect asi nebudu nic, mozna Dan neco stvori, ale myslim, ze vic jak 2 druhy cukrovi mit nebudeme.
K veceri budeme mit kazdy neco jineho, ja kapra a kasi a Dan salat s rohlikem. My to moc neresime.. Myslim, ale ze az se narodi mimi tak budou Vanoce hned o necem jinem, mooooooc se tesim. ![]()
to ja budu pect vsechno jak u nasich.vanoce u nas byli skvele a snazim se si je pripomnet co nejvic vecma.loni jsem taky hodne pekla.sice jsme to pak skoro vsechno rozdali po navstevach ale ten pociti z toho chystani…no proste parada.letos se na to taky strasne tesim ![]()
Jeni a toho kapra na Vanoce budes delat ty nebo ti ho udela Dan? ![]()
No koukam ze nekdo ma stesti na seznameni po netu,ze holky?
Me teda nikdy moc nevadilo ze jsem byla sama,aspon jsem si mohla delat co jsem chtela a od rozvodu jsem zadneho chlapa nechtela ani videt ale muzu rict ze i kdyz oba dvas Liborem mame sve mouchy tak nam to klape super.
Niki ja taky dlouho bydlela v Brne a taky jsem tam toho vystridala hodne.
Ad cukrovi-mamka pece van.rohlicky a tlapicky takze to dostanu od ni,teta plnene kosicky takze to budu mit taky a jinak jsem si vzdycky objednavala cukrovi co pecou na ucilisti a jsem s tim nadmiru spokojena.Me totiz peceni drobneho cukrovi nebavi.
A vecere-no my vzdycky jedli houbovou polevku ale Libor houby nerad takze bude hrachovka a kapra nemusi ani jeden z nas takze si koupime treba file z tunaka a to si udelame.No a strejda dela mnamky br.salat takze ten dostanem od nich.
Jo a jinak ja si rikam ze vanoce bez deti to neni ono..Takze uz se tesim az budeme mit sve vlastni a neni nad to videt ty zarive detske ocicka jak prekvapene koukaji kdyz rozbaluji darecky
Téda holky, já jsem proti vám břídil! Vy máte takové strory!Tak já když to spočítám tak včetně chození a manželství spolu s míšou budeme v únoru deset let, takže si mimíska dáme k 10. výročí
Ve společné domácnosti bydlíme skoro čtyři roky. Rok před svatbou a pak asi další dva roky jsme bydleli v podnájmu v baťovském půldomku, kdo to znáte a teď ve svém. Já vždy měla vánoce úžasné, jak sama s rodiči ¨jsem jedináček, tak se nedivíte,že tak s Míšou. Já spíš mamce pomáhám s cukrovím, sama jsem nepekla.. ![]()
Palonko ja jsem taky jedinacek,nasi byli rozvedeni od mych prvnich narozenin ale mamka se mi vzdycky snazila kdyz jsem byla decko udelat hezke vanoce.Od 17-ti uz jsem bydlela sama ale na svatky jsem se vzdycky snazila prijet domu
teda koukám co se tu všechno neprobírá. Seznámení, bydlení a vánoce…
NIKIKI teda to fakt byla romantika pouštět přítele oknem, to už se v dnešní době moc nevidí
Já bydlela od 17-ti sama, protože moje mamka si našla přítele ve vedlejší obci a já se moc nesnesla s jeho dcerama. Tak jsem zůstala sama ve starém bytě, a můj muž(tehdy ještě přítel)tam občas přespával. On bydlel 40 km daleko. A když šel ráno na vlak do práce, tak se musel schovat za nádraží protože tím vlakem přijížděla moje mamka do práce. No nikdy na to nepřišla, dověděla se to až dlouho po svatbě.No taky jak jsme dopadli že, brali jsme se už v 18-ti letech. Ale nestěžuji si, je to pořád skvělý chlap.
K vánocům: my slavíme vánoce společně s manžovými rodiči co bydlí dole, ale cukroví si peču sama. My máme rádi jen takové samé suché bez krému a tchýně peče samé krémové
. Většinou máme dole večeři a pak jdeme nahoru k nám ke stromku.Letos jsme mysleli že na vánoce přijede i švagrová z USA, letos se tam vdala, ale má se ji teď každým dnem narodit mimi a cestovat s tak malým drobkem je blbé, tak z toho asi sejde.
Tami to je pravda že vánoce bez dětí nejsou ono. Ty rozzářené očička jsou úžasné. Velké holky už sice nevěří na ježíška, ale taky jsou vždycky rozzářené a o Gabči ani nemluvím ta se už od léta ptá kdy přijde ježíšek…Však si to taky potom s mimískama užijete
![]()
Ralelo ja si jeste pamatuju to cekani na jeziska a jak me babicka tahala za nos a vykladala jak v noci spala v obyvaku a najednou ji probudila velka zare ale ze se nemohla otocit jako by ji nejaka sila tlacila a ze to byli andelicci a strojili stromecek. ![]()
A pak vecer jsme se vzdycky vsichni museli schovat abychom jeziska nevyplasili a pak „on“ nejadnou zazvonil a darecky uz byly pod stromeckem.A muzu rict ze jsem byla hodne smutna a nastvana na spoluzacku ktera mi rekla ze jezisek neexistuje aze darecky kupuji rodice. ![]()
tami taky jsem se pohadala s kamaradkou ze to neni pravda. ze darky nosi jezisek a ne rodice.a pak kdyz jsem sla za mamkou a rekla jsem ji co mi povidala spoluzacka za nesmysly tak mi mamka rekla ze je to opravdu tak a ja mela zkazenou naladu na hodne dlouhou dobu
pak jsem jednou s nasima zdobila stromecek ale vubec jsem pak z toho nemela ten dobry pocit.dalsi roky uz jsem se zas nechala prekvapit a sla jsem na stromek az na stedry vecer ![]()
no jo Niki ono je to blbe kdyz detem nekdo vezme tu krasnou iluzi o jeziskovi.
Jinak holky ja koukam jake my jsme drbny..Uz jsme predehnaly vsechny diskuze na rok 2008 krome unora ktery ma 170 stranek ale tak se zrejme dostanem tak za tyden nebo dva.
No nic jdu si hajnout su strasne unavena tak piste piste at mam co cist.
Holky píšete jak draci, ani nestíhám ![]()
A ty vaše krásné příběhy. já měla taky inv seznamce tak před necelým rojkem, ale nic, asi jsem náročná, buď moc staří pro mě a nebo jen sexuální loudilové
taky jsem pak uvažovala najít si jen vhodného dárce, ale protože jsem chodila do CAR, tak jsem to vzdala. Jěště že jsem se pak seznámila s Tondou, a ikdyž už spolu nejsme, tak jsem ráda za mimi.
ad krémy a intimko: používám nivea Q10, a od dermacol Enya, skusím pak ty pro těhulky, buď dermacol a nebo v DM.
intim používám od ryor tee-tree a někdy grepový, nevím název. dr zatím nic neříkala že by se nemělo, spíš výplachy by se neměly provádět.
chci skusti tohle http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/detail.html?… jestli dostanu dáreček pro miminko ![]()
Tami, ja budu mit kousek kaprika od mamy, vezmu si jen tak dve porce a Dan je pripravi, ja bych tomu urcite dala. Predstava, ze na Stedry den by treba horela kuchyn, tak to fakt nebudu riskovat.. ![]()
Jen nevim, co budeme jist 25. a 26. mame jit k mati na obed a ona dava do vseho kmni, ktery ja ted momentalne primo NENAVIDIM. Kdybych ji poprosila, at ho tam nedava, tak tam stejne bude, ach jo. No nejspis budu chtit neco sladkeho, do ceho kmin 100% neda.. ![]()
S tim Jeziskem je fakt krasny kdyz na nej deti veri, ja verila tak do prvni tridy a pak uz taky ne. ![]()
Já už si ani nepamatuji jak a kdy jsem přestala na Ježíška věřit…
teda to se probira temat ![]()
seznameni: my jsme se pred vice nez deviti lety potkali v jednom vinnem sklepe v centru (oba dosti opili), slovo dalo slovo a jsme spolu do dnes porad zamilovani a stastni jako prvni den ![]()
bydleni: asi po ctyrech letech se manzel nastehoval ke mne do bytu a pristi vanoce snad uz budeme v nove zrekonstruovanem baracku (taky v praze)
peceni: vzhledem k tomu, ze moje maminka pece kazde vanoce cca 20 druhu naprosto dokonaleho peciva (jednou mela i pres 30), povazuju za zbytecne taky péct.. da nam toho vzdycky tolik, ze to pak tajne vyhazujeme, protoze nam to uz leze i usima
ja obcas pecu pernicky a delam pernikovy betlem, ale letos to moc nevidim.. ![]()
vanoce: letos spolu budeme uz asi po seste a byvame jednou u nasich a jednou u manzelovych rodicu a vzdycky to byva moc fajn.. u nasich byva kaprik, rizky kureci i veprove, bramborovy salat a pro manzela brambory (on salat nerad).. u manzelovych rodicu mivame skvelou rybi polevku a tradicniho kaprika se salatkem.. mnam mnam uz se tesim..
a 25. pak jedeme k tem druhym na husicku
nejhezci vanoce ale budou stoprocentne ty s nasima prtatkama.. uz aby to bylo ![]()
Pido perníčky taky pečem s holkama, ony se na to vždycky hrozně těší ale já pak musím uklízet jednou tolik, protože ta mouka je všude…A dělám perníkovou chaloupku, každý rok jinou a zdobím ji bombónama…