Poradna duly
Jana Čurdová
Chjo.. vy jste toho zas napsali..
Já se teď vrátila z divadla… byla jsem tam s tatínkem a měli jsme tam na návštěvě 30 dětiček.. přišly se podívat na loutky.. Samí prvňáčci a byli moc hodní.. ![]()
Jinak, já žádná intimní mýdla nepoužívám.. Mám doma nějaký od Avonu, ale používám ho spíš, když si občas vzpomenu..
Jééé, vy jste se tu snad všechny seznámily přes nějakou seznamku.. To je hezký!
Já se s manžou seznámila na koncertě..
Na vánoce určitě s maminou budeme péct cukroví.. už se na to těším, i když myslím, že mě to brzo přejde.. ![]()
A večeříme u našich.. vždycky rozbalíme dárky u nich a pak jdeme všichni k nám nahoru a rozbalujeme další dárky a posedíme..
A k večeři vždycky děláme kapra a řízky a klobásy a salát, naši mají kapra, my řízky, protože kapříka nemusíme..
A na sillvestra jsme domluvený s partičkou kamarádů, že to oslavíme u kamarádů na chatě!
Niki, Nancy, krásný fotečky! Niki.. pokud to jen bude trošku možné, odpočívej..
Nancy, dobře, že tě měli pod dohledem, alespoň víš, že je vše v pořádku!
Kacho.. hlavně že je mimísek v pořádku! Tak budu doufat, že se ti to brzo zahojí.. ale ono to určitě bude trvat víc jak měsíc, viď?
Leni, fajn, že je ti lépe!!!
Pido, ty taky pěkně odpočívej..
aktualni seznamek
Taminka / 20.10.1975-Vahy / Ostrava / 10+6 / 6.6.08 /--/ rozvedena NT 23.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 10+4 / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 3.1.1979-Kozoroh / Upice / 12+0 / 29.5.08 /--/ vdana PO 19.12(krev 10.12.) Luckacek / 1976 / Praha / 10+1 / 11.6.08 /--/ vdana PO 21.11. Jenifer / 28.6.1983-Rak / Praha / 10+3 / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 24.12.1980-Kozoroh / Praha / 9+1 / 13.6.08 / – / vdana PO 19.11. Stokvet / 10.5.1978-Byk / Plzen / 9+5 / cerven08 / – / svobodna PO 27.11.NT Celtice / 1978 / Olomouc / 8+6 / 20.6.08 / – / svobodna PO 23.11. Aurinko / 1974 / Praha / 10+3 / 10.6.08 / – / vdana PO 20.11.( NT 3.12.) Sheelle / 1981 / Praha / 9+4 / cerven08 / – / svobodna PO 6.12. Palonka / 3.2.1981-Vodnar / Zlin / 11+4 / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(NT 22.11.) Nikiki / 4.5.1983-Byk / Brno / 8+1 / cerven08 / holcicka Natalka / vdana PO 26.11. Monix / 2.5.1969-Byk / Brno / 10+5 / 7.6.08 / – / vdana PO 27.11. (NT 21.11) Petrak / 18.2.1981-Vodnar / Praha / 10+6 / cerven08 / – / vdana PO 22.11. Lenkadavi / 1.4.1985-Beran / Kroměříž / 9+4 / 16.6.2008 / – / svobodna PO 6.12.(NT 30.11.). Kacha 7.7.1978-Rak / Praha / 8+4 / 22.6.08 / – / vdana PO 15.11. Kuba / 20.7.1981-Rak / Tabor / 7+6 / 1.7.08 / – / vdana PO 4.12. Ralelo 1978 / Opavsko / 9+0 / 20.6.08 / Sandra,Klara,Gabka / vdana PO 10.12. Míša10 / 1982 / Breznice / 8+2 / 23.6.08 / 1 miminko / svobodná PO 19. 11. Zelenoocka / 8.5.1984-Byk / Praha / 10+1 / cerven08 / – / svobodna PO 14.11.
Kacho - teda ty máš smůlu!!
No, hlavně že mimi je v pořádku a ty si teď aspoň trochu víc odpočineš.
MGN - vždyť máš nádhernýho mimouša!! Stejně jako Niki. Nesmíš být tak moc přísná
![]()
Pido - asi nějak moc ty velké nákupy nebudou ideální…já včera taky byla v nákupním centru, ale nějak je mi všude horko a nějak se nesoustředím (a nic se mi nelíbí…
) A to jsem vždycky docela ráda nakupovala…
K těm vánocům- ty trávíme u nás doma (dříve jsme střídavě byli s manželovou matkou a pak s mým tatínkem). Ale co bydlíme sami, tak je pozveme oba k nám a je to vyřešeno. Všechno si připravím sama a podle svého. Tchýně mě moc dirigovala a náš táta z toho býval poměrně „zmatenej“ - takže jsem to všechno stejně musela dělat já, ale ne všechno potřebné měl doma a tak to byly docela zmatky. Loni byly krásné vánoce - neteřinka měla 1 rok (je narozená 23.prosince) a bylo to moc fajn s takovým drobkem. Letos ale budou trávit vánoce ve Francii u švagrovy rodiny - takže budeme tak trochu sami
. Ale příští vánoce si to vynahradíme !!! ![]()
Cukroví - poslední 4 roky jsem si cukroví nechávala péct v jedné výborné pekárně v jedné vesnici blízko Brna. Nestíhala jsem, hodně jsem cestovala a byla jsem ráda, když jsem stihla trochu úklid a nakoupit dárky. Letos ale času je mnohem víc (první 3 měsíce těhu mám zakázáno cestovat vzdálenosti delší než 100km - a já obvykle jezdívala 700 km - takže to jsem musela zrušit) a tak se chystám i něco upéct. Ale s mírou - loni jsem dala 3 krabičky do mrazáku a v říjnu jsem to vyhazovala protože to nikdo nechtěl jíst.
Ahoj holky,
Kacho - hlavně, že je mimi vpořádku… i když trávit čas v postely, to musí být otrava, tak ať tě to moc nebolí. .
MGN a Niki hlavně, že jste vpořádku…
Já se dnes tak naštvala na vedení v práci, že pokud bude na kontrole všeok, tak vážně uvažuji, že půjdu na rizikovku… i když jsem to původně vůec neplánovala.
Teda holky, to je krasa, jak si tady povidame o Vanocich, ja mam uplne vanocni naladu.. Dneska jsem potrala „skoro“tchyne tak se ptala, co budeme s Danem chtit od ni k Vanocum, ze chce abychom si vybrali nejaky spolecny darek. Me vubec nic nenapada, ona porad tvrdi, ze nema penize, jak je vsechno drahy, atd. No tak nevim, jaky darek mam rict.
Dan mi jako typicky chlap rekl, at to vymyslim sama, ze mu je to jedno. ![]()
Holky nenapada vas nekterou neco? Diky moc ![]()
Jen.. my jsme se letos domluvili, že od těch, kteří se nás budou ptát, budeme chtít penízky.. chceme si koupit nové matrace..
Já zas mám problém s dárky pro ostatní.. nemáte nějaké tipy? Co budete komu kupovat?
Včera jsem manžovi koupila svetr, tričko s dl. rukávem a spoďárky.. ![]()
Aurinko.. jestli tě v práci štvou.. tak radši zůstaň doma.. ať jste s mimískem v klidu!
my nasim a mozna i tchanum chceme koupit takove ty zdravotni polstare.no a jinac nevim nevim jak to bude s dareckama.jestli vubec budu mit cas a stav na nakupovani
snad jo.
Evisko, tak u nas to bude jednoduche moje mama dostane mobil, Dan motorovou pilu a pavouka, tata asi neco z rybariny, kamaradkam jsem koupila nejake hloupustky, napr. olej do koupele, retizek s kaminkem dle znameni a mlecnou penu do koupele. Jeste neco sezenu neteri, chodi do prvni tridy a miluje kresleni tak asi dostane nejakou
a barvicek a fix, aby mela cim malovat. U Dana se to moc neresi, on tatovi koupi vino, mame asi neco, o co si rekne a bracha se svagrovou se vyberou neco z katalogu a my jim to zaplatime, minule si vybraly
u misek, tak dostali to. Ja mam teda Vanoce celkem vyresene. Jen jsem zvedava na toho pavouka, je to nejaky zvlastni druh tak ho snad od chovatelu sezenu. ![]()
Nevim co mi to zase ten pocitac dela, omlouvam se za zmnozeni zpravy
.
teda holky ja mam uplne dilema co vsem koupit na Vanoce..Libor rekl ze at to vyberu sama a on ze jen prida penize
No typickej chlap.
Aurinko pokud te v praci stvou tak urcite zustan s mimi doma at jste oba v poradku.
Jinak me taky nesvedci nakupovani-v obchodnich centrem mi byva vetsinou hrozne horko a chybi mi tam kyslik a nemuzu dychat.
Evisko ja taky dostanu od moji rodiny penize at si neco koupime.Ono jeto mozna nekdy lepsi nez aby lidi kupovali zbytecnosti tak si pak clovek koupi neco sam.Tak jsem to mela i na narozky a koupila jsem si patery teple ponozky u Bati a od babicky si chci stale koupit ten tlakac ale nejak nemam chut ho jit vybirat.
teda holky ja mam uplne dilema co vsem koupit na Vanoce..Libor rekl ze at to vyberu sama a on ze jen prida penize
No typickej chlap.
Aurinko pokud te v praci stvou tak urcite zustan s mimi doma at jste oba v poradku.
Jinak me taky nesvedci nakupovani-v obchodnich centrem mi byva vetsinou hrozne horko a chybi mi tam kyslik a nemuzu dychat.
Evisko ja taky dostanu od moji rodiny penize at si neco koupime.Ono jeto mozna nekdy lepsi nez aby lidi kupovali zbytecnosti tak si pak clovek koupi neco sam.Tak jsem to mela i na narozky a koupila jsem si patery teple ponozky u Bati a od babicky si chci stale koupit ten tlakac ale nejak nemam chut ho jit vybirat.
Tak zase to odesilam dele nez 5 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tami, máš pravdu, že někdy je jednodušší, když dostaneme penízky..
My našim asi budeme kupovat dvd přehrávač.. a manža chce holicí strojek a vybral si šíleně drahej.. tak musím šetřit.. A nevím, co bráchovi, babičce, kámošce a strejdovi..
pokud nasim koupime ty polstare tak uz musim akorat vybrat pro mych 5 sourozencu a pro michalovu segru.mozna neco male pro babicky.no a samozrejme pro natali protoze napad s kuchynkou mi vyfoukla segra tak musime vymyslet neco jine ![]()
ja mam obchodaky strasne rada,a chozeni po meste po obchodech a vanocni trhy…doufam ze mi ty problemy ustoupi a ja si uziju vanocni tlacenici a brecku na chodnicich tak jak se patri ![]()
Ahojte holky, právě jsem vás dočetla a nic si samo nepamatuju, tak se prosím nezlobte, pokud na některou z vás zapomenu!
Holky, moc mě mrzí, že jste musely být v nemocnici, ale aspon vás prohlédli a je všechno v pořádku!
Kacho, ty si teda užíváš
, moc mě to mrzí!Budeš aspon odpočívat, hlavně, ať tě to nebolí
Nikiki, doufám, že to špinění za chviličku přejde!Jenifer, jak říkala Eviška, pokud tě v práci vytočili, tak to nemá cenu, já taky nechtěla jít na rizikové, ale prostě na něm sem a v práci to neví a pořád se na šéfa zlobím i když se ptal, jak se mi daří..
MGN -gratuluju k mimisku!!!
Vánoce - když jsme s Míšou bydleli sami, tak jsme povečeřeli sami a pak šli k naším, bydleli od nás asi pět minut, loni jsme byli u tchánů i na večeři a letos bydlíme s našima v jednom baráku, tak ještě nevím, jak to bude, ale myslím, že Míša bude chtít být s mimi a se mnou sám a pak půjdeme k našim.
Dárky, jak jsem psala, letos to fakt moc neřeším,našim ale koupíme peřiny a polštáře za litr v super akci, tchyně si vybrala koberec asi taky za litr, tchán dostane
u sklenic na vína nějakou pěknou a já si převážu břicho stužkou
a sednu si pod stromeček, já bych chtěla kabelku.
S pečením budu mamce pomáhat, ale já ta natírat a plnit, ostatní mě moc neba. Jinak mamka peče pomerančový dort, říká se mu tak, protože jsou tam dva pomeranče, ale vůbec to člověk nepozná, je mokrý a ten miluju.
JInak dopoledne na masage, domů na oběd a pak s mamušou do města, koupila jsem si v Rossmanu podprdu Bellinda bavlněnou a taky to garnier mléko a zaregistrovala jsem se do Schleckler na ty slevy, dostala jsem slevovou kartičku, ale žádnou knížečku, to jsem asi blbě na netu pochopila
Omlouvám se, že píšu za zdlouhavě, ale jinak to nešlo…