červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
15.11.07 19:14

Holky neberte to spatne a jako rejpani, ale proc nechcete jit? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 19:25

Kacho u plodovky je (sice malé) riziko potratu, a taky jsem věřící a na potrat bych stejně nešla. Ale nikomu to nechci rozmlouvat, každý se může rozhodnout. Taky mi to přijde hrozně pozdě. Jestli si to pamatuji správně plodovka se dělá někdy kolem 20 tt a to je už polovina těhotenství. Už bych se nedokázala s miminkem rozloučit.Ale nikoho určitě nechci odsuzovat že to podstoupí. Je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 19:26

napsala bych to presne jak ralelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 19:30

jé NIKIKI jsem ráda že máš podobný názor jako já :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 19:30

A co kdyby bylo tak postizeny, ze by neprezilo porod? Ja verici nejsem a opravdu me zajima, jak se k tomu stavite.
Nechci tady to tema vubec rozvijet a strasit, ale i tohle k tehu patri.
Jestli se o tom, ale nechcete bavit, klidne napiste, pochopim to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 19:31

ale to ti z te plodovky nikdo zarucene nerekne jestli dite neprezije porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 19:34

I tak bych na potrat nešla. Víš vždycky nějaká malinká naděje je. Známým taky říkali že jejich dítě bude mít DS. A teď mají zdravého skoro čtyřletého klučinu. A jiným známým zemřelo miminko 3 hodiny po porodu.Mělo těžkou srdeční vadu. Věděli to, byli na to připraveni.Já bych se nedokázala smířit s potratem, vyčítala bych si to celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 19:35

Sice nevím, kdy přesně jsme počali, ale v tom rozmězí cca 3 týdnů mi vychází x-čata!!!No, ale to už by bylo na utz vidět,ne? No a jinak kolem dokola kluci.

Já ohl. plodovky nevím, ještě jsem o tom s dr. nemluvila, pokud by mi to doporučila, tak ano, na to je ještě dost času…Ale asi pro klid duše bych na ni šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 19:39

z plodovky a s tim spojenym velkym utz uz ti to reknou…aspon me rekli…a meli pravdu…pitva to potvrdila.
Asi proto to podstoupim znovu, pokud to doporuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 19:42

jak rika ralelo,nadeje je vzdy a nezabila bych sve dite.musela bych pak cely zivot premyslet ze treba ti doktori pravdu nemeli.a to si pis ze na 100procent ti to zadny pristroj,test ani dr.nerekne. ale kazdy ma pravo na vlastni nazor a vlastni rozhodnuti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 19:42

Ještě chci napsat že manželově tetě vyšly špatně triply. Plodovku odmítla, její mudr byla na ni velice hnusná. Pak ji poslala na nějaký velký ultrazvuk do Ostravy kde podle tvaru hlavičky a nosní kůstky řekli že to mimi budé zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 19:44

Jsem rada, ze jste tak tolerantni, protoze ja jsem svoje dite nezabila!
Ralelo, triply jsou smejdi, hodne je falesne pozitivnich, to je pravda, plodovka dle meho nazoru je neco uplne jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 19:45

kacha to nebyl utok na tebe ptala ses na nazor.ale pokud ho znat nechces tak ja uz budu mlcet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 19:48

Niki, to nebyla ironie ani utok na tebe. Vubec to tak prosim neber. Ja to mam vyresene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 19:49

ja to mam taky vyresene a nechci se urcite s nekym hadat :wink:

ted koukam na zpravy,jak se narodila zadrava patercatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí