červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
16.11.07 19:11

Ahoj Ralelo, to mě tak mrzí, chudinka malá!Snad jí to pořádně umrtví!!Míšovi to dělali v jeho osmnácti a zaživa, takže věřím, že se to ted dělá jinak!!Držte se!!

fotky už jsou v galerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.11.07 19:13

zaziva?krcni?to je snad blbost.to mu nedali injekci do krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.11.07 19:13

Ahoj Holky,
tak jsem si dnes udělala těhu testík a je velmi positivní :-) tedy mám dostat MS až v neděli, tak doufám, že už nedorazí :D
Píďa mě odhalila na červencových 2008, tak vám to musím napsat, chtěla jsem sice až v pondělí, až fakt potvrdím druhým testem a MS nedorazí, ale snad to tentokrát všechno dobře dopadne a nic nezakřikneme :P :P :P
Všechny vás moooc zdavím a těším se na těhotenské klábosení :P :D :-)
Krásný víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.11.07 19:14

tak to drzime palce at je to doopravdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
16.11.07 19:18

Onečko!!to je parádní!!Tééda, já jsem se do července dívala, ale neviděla jsem tě tam! Tak tfuj, ftuj, hodně štěstí!Bude to ono a bude všechno v pořádku uvidíš kočičko!!!Udělala jsi mi velkou radost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.11.07 19:18

Oni ji to dělali v celkové narkóze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.11.07 19:21

Palonko a nebrali mu nosní mandle? Na tu celková narkóza být nemusí. Já na to byla asi v osmi letech. Ale třeba Sandře tu nosní brali v celkové narkóze. U malých to je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
16.11.07 19:25

Když měl ten abces, tak mu to třikárt prořezávali zaživa - neměl skoro díru do krku a pak zjistili že se mu tam něco udělalo, tak mu ty mandle museli vyrthnout a nakonec ho opíchali a mandle vytrhli. Jednalo se tedy o krční mandle!Dětem se to dělá v narkoze, snad ji dobře zvládne a nebude jí moc špatně!! chuďato malé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
16.11.07 19:27

Ralelo to je mi líto že náš nemocnou dcerku:( snad jí bude brzo lépe.

ad plodovka, já ještě nejsem rozhodnutá, vím jen že AFP se dělá mezi 10 až 13 tt ultrazvukem ztluštění šíje (jestli jsem to správně napsala) na DS, NT, a z krve matky testy. A nebo mezi 15 až 22tt pouze z krve.
Jenže v každém týdnu t je hladina AFP jiná, takže podle mě výsledky nejsou vždy 100%. Proto si nejspíš nechám jen ten UZ a krev, pokud dr doporučí, ale plodovku asi ne. navíc jsem měla špatná játra, takže i to ovlivní výsledky. :roll:

Pido u nás jsou zvěřinové hody 23.11, že bych si tam zašla po kontrole na dobrou papu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.11.07 19:28

Palonko no jo,me to taky delali jen s lokalnim umrtvenim ale s malyma detma je to jine.ty by na te zidli asi neudrzeli.me jako male pichali usni bubinek,to byl teprv zazitek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
17.11.07 07:39

Ahoj těhulky,chci vás jen pozdravit :-)
Doufám,že se máte všechny dobře a je vše v pořádku.
Já stále válčím s tím tlakem,tak doufám,že už mě to přejde :roll:
Mějte se krásně a opatrujte se :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.11.07 10:09

Ralelo, ať se holčička brzo uzdraví… a moc jí to nebolí. Chuďatko malé.

Onko, gratuluji k // tak v prázdnivoné miminko, hlavně, ať je vše vpořádku.

Děkuji za receptíky… tu mrkvovku byh mohla příští týden zkusit.

Všemostatním přeji hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.11.07 10:16

Ahoj kecalky

teda tolik stranek-co mi to delate???????????? :wink:

Evisko my byli v Brne celej patek a dojeli jsme az pozde vecer protoze vsude same zacpy a vsude se opravuji cesty takze parada.Vcera rano tady bylo plno snehu takze jen se dostat z Ostravy byla „nadhera“ :roll:

Onko no tak to moooooooooooc gratuluji a at to tentokrat vyjde.

Holky ja na plodovku nepujdu,stejne se to dela pozde a nevim jak bych ustala to rozhodovani kdyby nedejboze neco dopadlo spatne.

Ralelo chudak mala-tak snad to pujde hladce.Ja byla na obou mandlich asi ve 3 letech a pamatuju si jak jsem jim tam behala po Fifejdach s tim ze ja to nechci.

Vcera mi Libor koupil perfektni zimni bundu Columbia at mu prej nezmrzneme kdyz jdeme nejak do prirody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
17.11.07 10:35

Ahoj holky!
Ráno jsme byli na supermarketu, šííílenééééé, ale aspoň jsem potkala kamarádku s jejím chlapečkem skoro půlročním, tak jsem si ho pomačkala, bobka jednoho!!

Tak holky, kdo se přidá do galerie s bříškem?

MGN - super!!

Ralelo, jak je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
17.11.07 11:08

Palonko -tak konecne jsem se podivala na tvuj pupik,nebo spis pupicek.to je zvlastni ze ja jsem tak nafoukla a ty mas starsi mimi :)

Tami -tak ty jsi byla v brne a ani si se nestavila na caj 8)

Kubo -kde ty se toulas?napises jednou za tyden… :wink:

Ralelo -jak se ma holcicka?

Onka -tak at to vyjde.i kdyz budes uz u cervencatek :)

Muzicek jde do obchodu,bude pak varit bryndzove halusky.mnam.a na zitra planujeme spiz tak doufam ze me neprejde chut.jsem rada ze uz dokazu snist maso.je to potrebne.

vsem preji dobrou chut a hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital