Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Niki, ty se máš!My máme oběd ze včera ten guláš. Trochu se projasňuje, tak se těším odpoledne na procházku!
No, taky jsem se dívala, že proti vám mám jen takový špíček místo nafouklého bříška. Nevím jak je Nancy vysoká, ale třeba je to tím, že jsem vyšší a tak má malošek ještě moc prostoru a nebo každé rostě bříško jinak ![]()
taky budes mit poradny pupek uvidis
treba mas brisko vysportovanejsi a proto ho mas placatejsi.ja co se jen cpu a valim a na sport jsem lina tam zadne extra svaly nemam a tak se mi vykulilo snadneji
![]()
Hmm, to je možná pravda. Dříve jsem dělala aerobic a pak tu powerjogu, ale poslední rok a půl vůbec nic..Ale je pravda, že mám postavu od přírody sportovní - atletickou, vím, že kdybych cvičila pravidelně, tak vypadám úplně jinak..Ale to by se mi muselo chtít,že
Holky jen v rychlosti Klárce je dobře, volala jsem tam ještě večer tak že operace dopadla dobře,je hodně statečná. Ráno jsem volala tak snídala jogurt a je v pohodě. Dostala ATB a léky ať ji to nebolí. Tak já letím na vlak a večer zas napíšu. Holky dík za podporu, včera jsem z toho byla fakt špatná, dnes už to je lepší.
taky mivam nalady ze zacnu cvivit a zdrave jist,to mi vzdy vydrzi tak dva tydny a pak uz se mi nechce
nastesti se prebytecnymi kily ani faldiky nemusim zatezovat takze to moc neresim.stejne mi kazdy riak ze bych mela pribrat
ralelo tak to je super ze muze jist.ja jsem nejedla tri tydny.u kazdeho sousta jsem brecela
Ralelo, to je super!Je to šikulka - bojovnice!Důležité je, aby do sebe dostala nějaké jídlo, aby byla silná!! Držte se, bude dobře!
Ahoj holky,
Palonko, merim 171 cm, ale ja mam fakt ted velky potize s nadymanim, asi je to tim, ze mi neni spatne, tak abych mela aspon neco…A je pravda, ze rano je bricho mensi (ale ne o tolik
)
S tim cvicenim, byvala jsem velmi aktivni cvicenka aerobiku, i 2krat denne tehdy na skole, ale posledni 2 roky nedelam nic a co jsem tehotna, tak jen zeru..
Manzel se psem rozbili vahu (chtel zvazit psa, vzal ho do naruce..a meli vic nez 120 kg
) takze ani nevim, kolik vazim, musim si koupit novou. Cely roky jsem mela stejne, cca 58kg, ale pak jsem prestala pred rokem a neco kourit a pribrala jsem na 62. A obavam se, ze uz ani to neni pravda..Ale je mi to FAKT jedno, poprve v zivote, driv jdem se vahou dost zaobirala..
Nancy, s tou rozbitou váho, to jsem se zasmála!!
Já měřím 173cm a taky jsem měla 57-58kg, takže jsme na tom stejně..A vážila jsem se asi před dvěma dny a přibrala jsem asi půl kg, takže vlastně nic.
Byli jsme na 2 hodinové procházce, u nás úplně jasno, tak jsme pěkně vymrzli a pak si dali milka kapučíno a já neodolala a udělala si dva chlebíčky s vlašákem, šunkou, okurkem a rajčátkem
vím, že bych neměla! Holky, vím, že Eviška už to má za sebou, ale mě zítra čeká 12tt tak jsem se na tu dobu těšila. Až budu mít toho svého kocourka na 12. Takže Eviško, už jdeme na 4. měsíc,že? ale letí to
Tak Klárka je celkem v pohodě. Dostává ATB a analgetika proti bolesti. Tomu jídlu moc nedá, ale snaží se vždycky aspoň trošku. Naštěstí ji nenutí, musí hlavně hodně pít ať se ji to proplachuje.Celé odpoledne jsme hrály karty. ![]()
Holky mě začínají bolet třísla a celkem dost. Dělalo mi to i u Gabky a měla jsem problém chodit. Ale nedělalo mi to tak brzo, spíš až ke konci těhu. Tak jestli to nepřejde tak si celkem užiju ![]()
ralelo vis co ja jsem tenkrat zjistila…ze kdyz jsem polykala sousta tak to bolelo min nez kdyz jsem polykala vodu,nebo na prazdno.ale urcite je holka statecna,ono deti to casto zvladaji lip nez dospeli ![]()
treba te to bolet prestane.nepomuze ti magnesium?
me je dnes odpoledne na blinkani.doufam ze se mi zas nevraceji nevolnosti ![]()
Nikiki to nevim. Jestli to bude bolet do příští kontroly tak se GynDr zeptám
ahoj holky.jak se dnes mate?
ja mam teda po spatne noci spatny den ![]()
1. natali celou noc brecela,jen chvilkama usnula a zas zacala plakat.nic ji nebolelo,teplotu nemela nevim co to bylo.ale brecela fakt porad,o pul osme uz jsme radsi vstavali pac nemelo cenu zkouset dal spat ![]()
2. vcera odpoledne mi bylo na blinkani,pak az jsem si lehla jsem se zachvilku vzbudila na ten jeji plac a mela jsem priserny hlad.tak jsem si dala kousek buchty a vodu.zas jsme na chvilku usnuli a vzbudila jsem se s takovou kyselinou…citila jsem to od zaludku az do pusy a porad to nepreslo.kdyz se mi podarilo na chvilku usnout tak me samozrejme vzbudila natali a zas jsem trpela
no tak jsem dnes takova presla,prekyselena…nevim co s tim.
3. michal sel do obchodu koupit meloun,tak jsem se na nej tesila a ted mi volal ze meloun nemaji.tak jsem mu rekla at mi koupi zluty meloun a zelene jabka.zachvilku volal ze ani zelene jabka nemaji.no a jeste jsem mu psala at se zepta v lekarne na ty zazv.lizatka tak je samozrejme taky nemaji
co me dnes jeste ceka??? ![]()
Ahoj Nikiki, to mě mrzí, že máte takové trápení, třeba se malé něco škaredého zdálo a nemohla na to přestat myslet nebo tak něco!Možná je taky unavená z toho, jak je pořád nachlazená!Snad bude líp a s tím jídlem v noci, mě se to stávalo ze začátku, to se mi stalo pak dvakrát, že jsem úplně měla jakoby zalehlé v uchu, prostě jako když ti klesne cukr.. to se spraví, musíš jíst často a najíst se i skoro před spaním, já to tak dělám
Palonko jenze ja jim porad.za prve jsem na to zvykla protoze ja jsem od prirody strasny zrout a za druhe se porad snazim necim zajist ten hnusny pocit v zaludku i v puse.nevim proc je to dnes takhle zle,to se mi snad jeste v zivote nestalo.nevim cim bych to mohla zneutralizovat.ale mozna to dela ten duphaston,jestli se mi po nem tvori vic toho materskeho hormanu tak to asi zpusobuje on.no co uz nejak to zvladnu.natali ted vypada v pohode tak snad uz bude dobre spat.taky me napadlo jestli se ji neco zdalo…sand uz to bude dobre a vyspime se dnes vsichni.zitra s ni jdu na krev,achj to zas bude zazitek ![]()