Poradna duly
Jana Čurdová
kacho ale to je chyba
u me se ted stal popcorn zakladni prvni pomoci.musi byt porad v zasobe.i kdyz nastesti se ten priserny stav uz neopakoval.
Taminko dekuji
nojo.nereknu kdyz to napise jednou ale porad dokola.asi ma potrebu nekoho poucovat.snad uz ale da pokoj ![]()
Kacho no to byl..JA to delala ze zacatku kdyz jsme se seznamili ze jsem mu poslala sms at prijede a udela mi to a ver mi ze tady byl jak na koni
Ted uz to nedelam ale obcas se to musi,ne? ![]()
Jinak je dobre ze ti hematom zmizel,ja to mela taky a do tydne byl fuc.
Ahoj holky, moc se omlouvam, ze se ozyvam az dnes, ale vcera jsem nebyla v praci, nejak mi nebylo dobre a navic mam 3 dny volna, ktere musim vybrat do koncve roku. Tak jsem si proste jeden vzala vcera.
Ralelo: Tak jak je dcerce? Uz je to lepsi? Verim, ze jo a ze bude brzo doma. Absces na mandli, to urcite dovede pekne potrapit. Jsi urcite moc hrda, ze mas tak statecnou holcicku. Drzim palce, at je vse co nejdriv zase v poradku. ![]()
Ja mam holky kontrolu uz zitra, no nejak se teda bojim, doufam, ze bude vse v poradku. Nevolnosti mam porad, minuly tyden jsem dokonce zvracela hned v metru, no hruuuuuza. Nejak se mi ted zvetsila prsa a desne me boli bradavky. Taky jsem si vsimla, ze mi nejak rasi spousta chloupku, mam je na nohach, rukou i brise, no hruza, ja NECHCI byt opice..
Taminko: o jakyh nazorech Certika-Bertika jsi to psala???? To vis, jsem zvedavka zvedava. ![]()
S varenim je to u me na nic, strasne mi vadi ty kuchynske pachy, takze kuchyni se obloukem vyhybam. Navic jsem si vsimla, ze mi posledni dobou stejne nejak vic chutnaji studena jidla, jako ovoce, zelenina, jogurty, housky se syrem atd.
Jeni kontrola bude v poradku-uvidis!!!!!!!!!!!!Hele a o tech chloupkach mi ani nerikej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a o tomhle jsem psala..
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Holky jinak by me zajimalo co je ze zelenoockou..Mela kontrola v patek,ne?Tak doufam ze je v poradku.A ze Sheelle,Celtice i Nancy jsou taky ok.
Tami, tomu docela verim, ze byl doma cobydup! Ten muj by asi byl taky, hlavne ted! No ale zkouset to nebudu, jeste by mi dorazil ten kotnik z toho nadseni a vrhani! To nehodlam riskovat!
Dobre Niki, pisu tomu svymu drahymu, aby mi ten popcorn koupil, doufam, ze taky zabere!
Kacho gratuluji ke kontrole.
A já se taky hlásím ![]()
Bublinka poporostla. Jsem 11+3 a máme 4,5cm. Zatím to vypadá, že je vše vpořádku. Dostala jsem fotečku a průkazku. Byla jsem pěkně nervozní… a teď už začínám věřit, že ten náš Boží zázrak a bojovníček to zvládne a my se dočkáme zdravého miminka. Další kontrolu mám 18.12. a NT screening na začátku prosince. Tak doufám, že i tam bude vše vpořádku. Neschopenku mi zatím nedal, mám zkusit jít do práce (doteď jsem na PN s hlasivkama) a uvidí se… Tak přeji všem pohodové těhulkování a samé dobrá zprávy.
Aurinko, moc gratuluju!!!
Certik-bertik - to je teda mazec! Nastesti nejsme tak dokonale, to by to tady vypadalo!!!
Ahoj kočičky!
Teda, vy zase vypisujete!A to jsou témata, to se červenám!!!
Nejdříve bych chtěla pogratulovat holkám k veleúspěšným kontrolám!!!SUPEER
Onko, tobě taky hrozně gratuluji a bude všechno dobré, uvidíš!! Jinak se neboj, na to, v jak málo pokročilém stavu těhu jste, tak je vás v diskuzi jak včeliček! Zatím choď na plk k nám, ne se to u vás rozjede!
Tami, ty jsi teda divoška. Od minula, co jsme se milovali a pak jsme si tady psaly, že v prvním trimestru to není moc vhodné, tak mám strach, i když někdy mě to chytne… ale fakt se bojím.
no, mě čeká kontrola ve čt, to musím nějak přežít do té doby.
Taky se mi měla ozvat Monix, že bude ve Zl od včera a nic a myslím, že zítra jde už na kontrolu…tak jí to asi nevyšlo
Byla jsem na rehab. ráno jsem něco vyžehlila a setřela všechny schody a byla v obchodě na zeleninku a koupila jsem si trošičku vajíčkového salátu, ale Míša mě nesmí vidět… myslíte, že si ho můžu dát? Vypadá tak dobře!
Jinak s vařením? No, já co jsem těhu, tak nemůžu cítit mleté maso, ale dnes se zkusím přemoct a buď udělám lassagne nebo prostě použiju tu směs a uvaříme k tomu špagetos-
Bertíka nestíhám číst, až vybalím nákup a trochu pouklízím!
Palonko vajickovy hmm.kdyz uz sis ho koupila tak si ho dej.taky jsem mela vajickovy tenkrat.musime doufat ze tam neni salmonelka ![]()
Teda.. holky, chvíli tu nejsem a vy toho napíšete úplný romány.. ![]()
Onko.. tobě moooc gratuluju, ani nevíš, jak moc jsem ráda, že se vám zadařilo! http://sirmi.ic.cz/smajl/191.gif
Kacho.. i tobě moc gratuluju k srdíčku! Super zprávička! http://sirmi.ic.cz/smajl/45.gif
Tami.. za jak dlouho byl přítel doma? http://sirmi.ic.cz/smajl/122.gif
Palonko.. jestli je salátek čerstvý a máš na něj chuť, tak do toho! My to na tebe nepráskneme! http://sirmi.ic.cz/smajl/573.gif
Myslím, že Libor byl doma do deseti minut!!
Holky, kde berete ty smajlíky?
Pro Taminku do seznámku: první mimi, svobodná.
Jo Taminko docela závidim tu chuť k sexu, my od začátku co vim že jsem těhu nic
, nejdřív jsem se bála kvůli tomu prvnímu potratu a pak mi začala být tak zle, že nemám ani pomyšlení. Přítel to docela zvládá v pohodě, ale jak dlouho to může chlap vydržet? Jinak dneska zas zvracení, mám strašně překyselený žaludek, nepomáhá ani rennie ani soda. Zkusim ten popcorn. Jinak jak jsem byla včera na kontrole tak mi zjistili bílkovinu v moči, tak musim donést znovu, prý to jinak bude na antibiotika, neměly jste to taky někdo?
Natalko, ja jsem mela bilkovinu v moci nekolikrat ale nikdy ne v tehu, tak ti asi moc neporadim, spis jsem se divila, ze ti chce dr. davat hned antibiotika, pokud je to jen slabsi zanet, tzn. nic te neboli, nereze te mocovova trubice atd. tak teda nevim.
Bilkovinu v moci ma asi
30 % populace takze bych lecbu asi celkem zvazovala. No, treba druhy odber bude uz v poradku a nebude co resit. Muj nazor je ten, ze bilkovina v moci vadi min nez antibiotika, jelikoz jsem studovala farmakologii, tak vim celkem presne co jsou antibiotika zac. No, ale dr. ti urcite poradi dobre a vse bude OK.Neboj.
Teda Tami, to pritel musel koukat, vubec se nedivim, ze dorazil tak rychle.. ![]()