červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
14.11.07 16:02

jéé u nás chumelí a pořádně!! Konečně jste to vy holky z Čech poslaly i k nám na Moravu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.11.07 17:49

Tak u nas jeste nesnezi ale koukala jsem na odpo zpravy a rikali ze snih z Cech jde k nam na MOrvau-konecne.

Celtice ja uz v tom klubu jsem a muzes tam byt i jako tehulka.Staci tak zajit,ukazat prukazku,vyplnit formular a dostanes bonusovou knizecku kde jeplno slev pro tehule jako kremy,caje,olejicky atd.
Ad seznamka-ja si taky pripadala jako hrozna vybiravka a nikdo se mi nezdal dost dobrej a Libora jsem si nasla podle jeho inzeratu a kvuli nemu jsem se i na jedne seznamce zaregistrovala.

Pido ted ja bych chtela tvoji maminku kvuli peceni :wink: :wink:

Ralelo ty delas pernikovu chaloupku?Teda tak doufam ze sem pak hodis fotecky.

Jeni tos me pobavila s tim ze by vam horela kuchyn. :lol: :lol: :lol: Hele uz jsi mame rekla ze jsi tehu?jeste asi ne,ze?A pokud se muzu zeptat tak co tatinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
14.11.07 18:07

tak jsem doma.uz jsem nahrala do cervnatkove galerie foto :) podle utz jsem 8tt, mimi meri 1.56cm. dostala jsem jeste baleni duphastonu kvuli tomu predvcerejsimu spineni.byla to sranda,s doktorkou tam byl jeste doktor ktery ji to ucil,mela tam ty ultrazvuky dva,rozhoduje se ktery si necha.vsichni na to i se sstrickou hledeli jako na zazrak :lol: jsme se tam poradne nasmali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.11.07 18:33

Ahoj holky, tak já hlásím že u nás na Moravě v Beskydech teď venku fučí jako blázen a padá sníh s deštěm.
A co jinak holky, jak jste připraveny na vánoce? máte už dárky nakoupeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.11.07 18:39

Tami jestli se chaloupka povede tak fotečku vložím. Peču vždy tak koncem listopadu nebo 1 týden v prosinci.

Justy něco málo mám, ale ještě je toho dost co chci nakoupit. Hodně jsem si zvykla nakupovat i přes internet.Akorád nevím co koupím manžílkovi. On touží po motorce a já mu ji nechci dovolit, tak uvažuji že bych mu koupila nějakou atrapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
14.11.07 18:44

Ahojky
Nikiki krásná fotečka, ty jsi vlastně náš pokusný králíček,že? Nebo myšička? :D Hlavně, aby se doktorka rozhodla dobře.

Justy, tak nevím, omlouvám se, ale s tebou jsem neměla ještě čest.. Tak ahooooj! Já dárky nemám vůbec, ještě mi to vůbec nedochází, že se vánoce blíží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.11.07 07:57

Ahoj holky, tedy… vy jste kecalky. Ale docelajsem se při vašich „strory“ bavila. :lol:
Nejdříve gratulace NIkiki to je úžasné :P
Koukám, že seznamka přes internet docela frčí… a jsem ráda, že slyším, jak to někomu hezky a dobře vychází. Já co znám ze svého okolí páry, co se seznámili přes net, tak to je většinou katastrofa - dříve či později. Ale to vaše zní moc hezky.
Seznámení - My jsme se s manželem znali hrozně dlouho od vejšky, ale byl to takový ten kamarád… a každý jsme si prošly nějaké vztahy, které jsme občas probírali u vínka :P no, a pak jsme se v určitém čase sešly jako nezadaní a trávili spolu spoustu času jako kamarádi.. a on se krásně zamiloval.. a já se nějakou dobu nechala přemlouvat… a teď jsem manželé. :D
Pečení - už docela dlouho jsme pryč z domova, takže pár let jsme pekly společně s kamarádkou u ní a vloni jsem poprvé pekla sama, protože jsem konečně měla svojí troubu, takže mě tomoc těšilo a letos se na to taky těším.
Vánoce - společně s manželem jsme byli až vloni jako manželé, mamka byla v práci, tak mě to tak nemrzelo… a pak 26. jedeme k ní. Letos to bude asi podobné, jen mamka nebude v práci, ale s přítelem. A my s manželem spolu. Ale taky se moc těším, až budeme mít pod stromkem i děťátka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 09:01

dobre rano holky.
ja porad slabe spinim.achjo.a navic musim jit s malou k doktorce protoze uz zas strasne kasle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 09:03

Hezký den všem!!! Včera se mojí švagrové v USA narodila holčička. No asi se v rodině toho kluka nedočkáme. Snad to v tom červnu prolomíme. Hrozně se těšíme až pošle švagr fotky. On je totiž z Keni tak jsme zvědaví jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 09:05

my mame taky v rodine prevahu holek.ja sama mam 4 sestry a 1 bratra.tak taky doufam ze ta cinska tabulka lze a ze budem mit martinka :) vcera jsem dala michalovi tu fotku a rika…no vidis je to kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.07 09:05

Nikiki to mě mrzí že pořád špiníš. Já mám prostřední holku taky nemocnou. Minulý týden měla angínu, pak chodila tři dny do školy a teď ji zase bolí na dotek uzliny a kašle. Ach jo…Nemoci by se měly zakázat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 09:09

Krásné ráno!
Ralelo, gratuluji k neteřince!Tak nám pak pošli taky fotečku! Naše známá má za manžela Súdánce, ten je taky pěkně černý a malá, když se narodila, tak byla jen mírně snědá, ale už se začíná barvit :D , ale ty její kukadla jsou úžasné!

Nikiki, chudák Naty!Tu to pořád drží, ach jo a s tím špiněním to snad bud v souvislosti s tou tvou virozou!Věřím, že je vše v pořádku, neboj se!

Jinak v tpp sleduji, jestli už Marťásek porodila!

Eviško, tak co, nakoupili jste vše potřebné? Krémečky, dárečky? Já jdu dneska taky do města na tu podprdu, ale za hodinku jedu ještě na rehab. Prý je venku dost zima, já nevím,nemáme teploměr :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.11.07 09:19

Ahoj holky!
Tedy vy jste toho tady tooolik probraly!! Myslela jsem, že to ani nedočtu. Včera jsem měla celý den školení, takže jsem se sem nedostala.

Ralelo - gratuluju k neteři! Každé narození miminka je krásná událost, že?

Četla jsem, že spousta z vás se seznámila přes net. Je to asi dneska víc bežné než před třeba 10 lety. Můj příběh je víc podobný Aurince - taky jsme s manželem spolužáci z vejšky, ale chodit jsme spolu začli až několik let po vejšce. No - a pak jsme se vzali… :D

Musím zase běžet - určitě se sem ještě podívám !!

Niki - gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.11.07 09:26

Ahoj holky,
včera jsem byla tak utahaná, že jsem doma ani nepustila počítač. Takže rychlá gratulace Ralelo k neteřince a Nikiki k „Martínkovi“ :)

A teď k vašim příběhům:
seznámení na VŠ koleji jsme se s kámoškou vracely příjemně opojené v noci domu a potkaly ho na chodbě. A zatáhly ho k nám na pokoj, že si s námi prostě musí dát vínko… Pak jsme se půl roku vídali (už bez kamarádky) a pak jsem tedy souhlasila, že spolu začnem chodit.
vánoce první 2 roky jsme byly na 24. každý doma a pak vždy jeden přijel do rodiny toho druhého. A poslední Vánoce střídáme rodiče i na toho 24. a pak jedeme k těm druhým. A letos to bude stejné, budeme u mojí mamky. Společně ve dvou mi to zatím nechybí, uvidíme příští rok, až budeme tři.
pečení Martin vánoční cukroví nejí :( Takže si přinesu od mamky. Ale protože mi to chybí, tak vytvářím alespoň něco, co moje mami nedělá (nebo se jí s tím už nechce dělat).
krémy zatím na strie nic nemám. Jen od Avonu proti celu a na zpevnění dekoltu. Ale upřímně tomu moc nevěřím…

Tak hezký den, holky. A tady v Pm krásně chumelí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
15.11.07 10:31

Tak se hlasim po navratu z nemocnice. V nedeli jsem se tam byla zeptat, jestli je normalni jak me boli bricho a uz si me tam nechali :( Nedelali se mnou nic, jenom ultrazvuk, jsem rada, protoze budu do 29.11. klidnejsi. POsunuli mi termin, dnes jsem 10+4tt, v nedeli merilo mimi 31 mm.

Do galerie jsem dala fotku. A jak si mam udelat svoji vlastni galerii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí