Poradna duly
Jana Čurdová
No já ten Elasti-Q nekupovala dala mi ho kámoška a ten druhý jsem koupila ve zdravé výživě
a byl tam i ten druhý, ale jinak se určitě kupuje v lékárně a možná i v drogérce, já jinde nebyla a cena? No, myslím kolem 150, ale už je to delší dobu, tak si to moc nepamatuju…
No, u nás to moc vánočně nevypadá, ale na chatě tam bude jistě taky pohádka
No jo, jsem kroupa.. proč mě nenapadlo se mrknout na net? Asi mi degeneruje mozek..
Jdu na to..
Eviskoo ja mam jeste z minula Bonellu a z DM babylove a ted jsem dostala od znameho Welledu..Bonellu jsem kupovala v lekarne,Welledu maji i v DM.Welleda je ale draha-asi 300.
Pido ten obchod co jsi psala je v Praze,ze?No ja tady v Ostrave nemuzu nic najit proto jsem rada ze jedeme do Brna kde u Svobodaku jsou hned tri obchody a uz se tesim az si koupim nejakou vetsi podprsenku a hlavne bez kostic.
Byla jsem se zeptat na to plavani-je to teda az od druheho trimestru,jedna lekce stoji 160kc a kdyz se koupi pernamentka tak je to 5+1 zdarma za 800kc.Je tam plavani,cviceni a relaxace a tehule potrebuje jenom plavky-rucniky,zupany,podlozky a piti dostane a je to v Imperialu coz je fajn hotel.Ja bych na nejaky velky bazen nesla-bala bych se te vody.
Ohl. toho intim mydla-ja zatim nepouzivam zadne intimko a v pohode.
Palonko ja teda mela taky hodne suchou pokozku ale co mi pomohlo byla Nivea to 3v1-to je bezvadne.
Jinak my taky musime koupit banky a ozdoby-kazdy jsme meli svou domacnost a kazdej z nas zil sam takze jsme vlastne zadne vyzodby ndoma nemeli.
No já jsem z toho plavání a cvičení ve Zl docela smutná!Vím asi o třech místech a to je celé a myslím, že víc jich tu ani není!
Takže máte letos první společné vánoce s Liborem, Tami? Promiň, asi jsem moc zvědavá, ale pořádně vlastně nechápu, jak to vlastně máte ![]()
no my se nezname zase az tak dlouho,vis ![]()
Minuly rok v srpnu jsem tady meal diskuzi o tom zda byt ci nebyt svobodna maminka a holky me malem ukamenovaly
![]()
A rekly at neblbnu a najdu si na netu chlapa ze jich je jak much.No a tak jsem do toho sla a nasla si ho.Takze minule vanoce jsem ja byla ve Vegas a Libor sam v Havirove protoze jsme se jeste neznali ![]()
tami ty mas taky manzela z havirova? ![]()
no my budem dnes slavit poprve vanoce jako manzele.ale loni uz jsme o vanocich spolu byli.to jsem byla poprve o vanocich bez rodicu.bylo to zvlastni ale bavilo me to vsechno sama chystat ![]()
Téda, tys to vzala hopem!To bych skoro neveřila, že se takhla dva lidi dají dohromady a do roka počnou i miminko!!To teda gratuluju!Je to neuvěřitelné!No, tak mě trvá všechno hrozně dlouho ![]()
To vis Palonko my jsme oba Vahy a hned na prvnim vylete jsme si uzasne padli do noty a skvele se doplnovali.A navic mame uz vek na dite a Libor mi sam rekl ze kdyz me videl poprve tak rekl ze by si me predstavoval jako matku jeho deti..No a pak jsme jeli lyzovat na hory a tam jsem poprve otehotnela..Vis,my jsme ani necekali ze to pujde hned na poprve a byli jsme oba velmi prekvapeni.
Niki Libor jeste neni muj manzel ale partner ale bydli a narodil se v Havirove.
to byla od něj úžasná věta!! S dovolením jsem si přečetla na netu tu diskuzi ohl. svobodné matky a všechno končí jako v pohádce se šŤastným koncem!Taminko, moc oceňuji,m že jsi mi na to odpověděla, děkuji
nojo nejak jsem nad tim nepremyslela.manzel partner to je jedno
hlavne ze se mate radi ![]()
michal si me taky nasel na netu,ale uplne nahodou.ma na svych strankach reklamu na seznamku tak si tam klikl protoze se mu za to pricitaji nejake body ci penize a zrovna tam byl muj inzerat tak mi napsal
a za 4 mesice jsme bydleli spolu.on skoncil skolu tsk potreboval bydleni,ja jsem byla s malou v prisernem podnajmu s prisernym panem domacim tsk jsme si nasli vlastni bydleni.ale nez se tak stalo tak ke me kazdy vecer lezl oknem,protoze jsem mela zakazane navstevy.jeste ze jsem bydlela v prizemi.no neni to romantika
![]()
teda NIki to je ale romantika
Lezt za zenskou oknem..hmmm teda reknu ti to ti v tom podnajmu nekdo zakazoval navstevy?To je teda neco!!
Palonko ty jsi sikulka..Jsem ti chtela poslat odkaz aby sis to precetla a ty uz sis to nasla.No ja se tim netajim,sice jsem na seznamku nikdy neverila,inzerat jsem si teda podala ale kazdej chlap myslel jen na sex,tak jsem toho nechala a pak v lednu mel prijet potencialni „otec“ od ktereho jsem potrebovala sperma(ja vim je to krute
) ale nedojel,ja se nastvala,cucela na net a nasla Libora a protoze me zaujal svou fotkou a tim ze hleda zenu ktera vi co chce a jak to chce
tak jsem mu odpovedela a bylo to.Obcas ten osud s nama pekne zamicha..
nojo protoze ten chlapek tam bydlel a pronajimal jen ten jeden pokojicek.ja jsem byla s malou sama a potrebovala jsem neco levne a hlavne rychle protoze do tydne jsem se musela vystehovat z toho bytu jak jsem kdysi psala ze nas vystvala ta sousedka.no a sehnala jsem jen thle a chlapek proste navstevy nedvolil.nastesti to byl takovy pobuda co cely den bud kouril na balkone nebo lezel u televize ktera hodne rvala takze o mych navstevach nic nevedel.ale sila byla kdyz chtel jit michal na wc.tak jsme cekali nez pujde chlapek kourit a rychlerychle na wecko
to byli nervy.ale bylo to hezke, neobvykle ![]()
taky se mi nainzerat ozvala spousta muzskych ale vsechno to byli takovi zoufalci.tenkrat jsem ani nemela internet,byla to seznamka jen pres mobil.no ale vidis,nasel se ten pravy stejne jak u tebe.na kazdeho nekde nekdo ceka ![]()
hele ti reknu ze mam taky jednu zkusenost s pronajmem v Brne.Bylo to kousek od Cejlu jak tam stoji ten Spar a ten byt mi pronajimal jakysi chlap a vypadal v pohode,byt byl po jeho mamince ale predstav si,ze ja jsem treba spala a on ani nezazvonil a klido si odemkl a prisel na „navstevu“..Bohuzel zevnitr nesel strcit klic do zamku coz byl pruser a on tam fakt chodil skoro kazdy den.Nebo jsem dosla z hokny a on tam sedel u televize.Tak jsem se nastvala,vymenila zamek,nahlasila to na realitce ktera mi ten byt dohodila a museli mi sehnat neco noveho
sila no.najit dobry podnajem neni sranda,a kor kdyz nejsou penizky.ted mame nastesti docela pohodicku,mame smlouvu do cervna ale pan domaci rika ze nas tady snad jeste aspon rok necha kdyz budeme chtit tak uvidime.ja uz jsem tady vystridala podnajmu spoustu,jsem v brne od 18,uz jsem bydlela snad v kazde ctvrti.