červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
14.11.07 09:19

Krásné ránko všem!
Ralelo, to mě mrzí, že jsi včera byla taková chudinka!Doufám, že to dnes bude lepší!Snaž se odpočívat v rámci možností!

Kubo, ať už těty mžitky pustí a tlak se trochu zvedne, to musí být šílené únavné!To člověk může snad jen spát nebo mít aspon zavřené oči

Nikiki, já dneska vytřela celý barák a jsem hotová!Dnes budou na obídek jen kuřecí řízečky s kaší, žádné extra vyvařování

Jinak to naše mišátko taky rozhodně není fazolka!Má hlavičku, tělíčko, nožičky ručičky a jak s něma kmitalo a celé s sebou mrskalo, vidím to jako teď a příští čt jdeme na screening tak doufám, že bude vše v pořádku a malé zase o dost porostlo!

Jinak mám pocit že u nás ve Zl nejsou skoro žádná civčení, nemůžu ani na netu najít gravijogu ve ZL, tak se zkusím zeptat tady na diskusi holek, co jsou odsud.

Včera jsem byla celá šťastná, jak je mi dobře. Navečeřela jsem se a Míša přišel z odpolední a že jdeme spát no a něco mi přeletělo přes nos a letěla jsem zvracet, no bylo to drsné, protože ta večeře rozhodně nebyla řídká… Ještě dnes je mi šoufl.Ale snídala jsem zase čerstvé pletýnky a máslem a kakaem a zatím ok.

Nikini, už se těším, až nám ukážeš tvého mišutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.11.07 09:26

Palonko s tím odpočíváním je to těžký když mám doba tři holky. Naštěstí jsou celkem samostatné, tak kolem nich nemusím tolik běhat, ale i tak… Já bych mohla odpočívat dopoledne když jsou ve škole a malá ve školce, ale to mi je dobře, tak se snažím udělat doma co nejvíc, ať už nic nemám na odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.11.07 09:26

Palonko ja si to cviceni nasla tady na emiminu kde se o tom holky bavily.Divala jsem se a nasla tam i Brno ale Zlin ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.11.07 09:27

Zase mi emimi blbne a nejde mi to odeslat :( :(

Jinak ja si musim posunout NT na pristi tyden protoze od 26.11. tady dva tydny nejsu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
14.11.07 09:31

Ralelo, však já ti píšu ¨V RÁMCI MOŽNOSTÍ :D

Taminko, už jsem napsala dotaz do diskuze, tak snad mi holky pomůžou. Já to říkám pořád, že ve Zl zdechl pes :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.11.07 09:33

Přeji vám krásné zasněžené ráno…

Aknellko gratuluji k dobrým zprávám..a přeji je všem, co čekají dnes kontroly (zelenoočka pokud si pamatuji.)

Já tedy nevím, jakmoje mimi vypadá. V tom 6tt to byla opravdu jen taková malinká tečka… Včera tu za mnou bly na návštěvě mamka a byla z té fotečky z UTZ hrozně naměkko, až mě to překvapilo.

Jinak hlásím, že mi včera prvně bylo fakt zle od žaludku - ale večer. tak doufám, že je vše OK. Pomalu se mi blíží kontrola a za ty 4 týdny jsem se nějak přesvědčila, že prostě je vše vpořádku a mimi bude zdavé.

tami, pokud máš hladiny jen mírně pod normou, tak jde spíš o to sledovat je, aby se to nezhoršovalo. U mě ty hodnoty byly hrozné… držím palečky,a by vše bylo vpořádku.

Ostatním přeji heký den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.11.07 09:37

Aurinko no jasne ze to byla jen malinka tecka v tom 6tt-to byl asi jeste jenom ten vacek,ze?
Koukam ze kontrolu mas pristi utery tak to uz uvidis vsechno co mas videt :wink:
Jinak ty hodnoty mam jen velmi nizko pod normou tak uvidim co mi reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.11.07 09:39

Palomko však já jsem to pochopila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.11.07 09:43

Tami, byl tam fakt flíček - bylo mu tedy i srdíčko, ale měl asi 3mm. Já taky doufám, že v úterý už to bude pěkný malý človíček a vyfasuji třeba i průkazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.11.07 09:56

ahoj tehulky :wink: tak jsem byla prekvapena, ze uz nemam nevolnosti a oni daly pokoj jen na par dni.. od vcerejska mi je zase dooooost nevolno.. sice nezvracim, ale ta intenzita nevolnosti je jeste horsi nez driv.. je to dost neprijemne, ale ja jsem docela rada :wink: mam tak vetsi pocit, ze jsem tehotna a rikam si, ze to k tomu tak nejak proste patri :)
jinak jako taminka si musim koupit novou podprsenku a koukala jsem v sobotu v mothercare, ze maji velky vyber.. maji i tehu obleceni, tak se tam chci co nejdriv vydat a neco poridit..
jinak drzim palce dnesnim do poradny jdoucim tehulkam a vsem ostatnim co nejmin nevolnosti a nejvic radosti z brisek :P

jo a jeste jsem se chtela zeptat jestli pouzivate nejaky pripravek pro intimni hygienu.. ja vzdycky pouzivala chilly intimu, ted mam lactacyd femina v pene a jsem s tim spokojena.. nekde jsem ale cetla nazor nejake tehule, ze v tehu by se tyto pripravky nemely pouzivat.. ja s tim ale spis nesouhlasim a nasla jsem i clanky, ktere to doporucuji.. tak se chci zeptat co vy?? pokud to teda neni prilis intimni dotaz :P :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
14.11.07 10:00

pida-ja taky pouzivam lactacyd,uz vic nez rok a je super.do te doby jsem mela kazdou chvili nejake mykozy a odkdy ho pouzivam tak je klid.jinac si myslim ze je to blbost ze by se v tehotenstvi nemel.nividim zadny duvod a taky jsem cetla ze by se meli takove pripravky v tehu pouzivat.
no vetsi podprdu nosim uz mesic,nasteti jich mam jeste spoustu co mi zustali po natali.nektere jsem ani nerozbalila:)
no vcera dnes uz me taky zaludek netrapi tak jsem zvedava jestli to potrva nebo se to zas vrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.11.07 10:15

Ahojky,
u nás pořád chumelí.. hrůza.. Dneska odpol. jdeme shánět už nějakého ježíška.. tak jsem zvědavá, co pořídíme…

Jinak, holky z velkých měst, závidím vám, že máte kam chodit nakupovat oblečení a spodní prádlo.. já vůbec nevím, kde něco seženu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.11.07 10:22

Jo, holčinky, řekněte mi, co používáte za krémy na bříško.. a kolik stojí.. já pořád žádný nemám.. musím něco koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
14.11.07 10:32

Ahojky,
já žádný intim gel nepoužívám, ale preventivně jsem si koupila od Silvity Bonela

Eviško, u nás nesněží a řekla bych, že ten sníh snad slézá!Jinak s tím spodním prádlem taky budu muset něco provést.do těch obchodů se mi vůbec nechce. Já nosím sportovní podprdy, ale ty nejsou bavlněné, tak možná zítra zajedu. Prsa se mi nějak extra nezvětšily, ale jde mi o pohodlí. Kdybych mohla, chodím úplně bez.

Momentálně mám od kámošky tělový krém k prebenci strií Elasti-Q a ještě jsem si koupila zase od Silvity Bonnelu.Ale jak jsem psala, natírání bříška mi nění moc příjemné. A jinak na tělo si budu muset koupit od garnier ten velký červený na suchou pleť ten jediný je bezva. Ten co mám teĎ je otrešný, jsem suchá jak treska

Já vůbec nemám nějak myšlenky na vánoce. Stejně nějak nemáme peníze, protože ta rekonstrukce sežrala moc. Jen Míša si koupí na třicetiny hodinky ať má památku. My jsme se jinak dohodli, že chceme obrovský vánoční strom, tak musíme dokoupit baňky a to mi stačí a myslím, že si převážu bříško mašlí a dárek bude a ten nejkrásnější,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.11.07 11:13

Palonko a kolik tě krémík stál? A nevíš, kolik stojí ten Elasti-Q.. a kupuješ to v drogerii nebo v lékárně?

Já se na vánoce moc těším.. Vůbec jak je teď u nás bílo.. tak je to takové vánoční.. navíc letos budu mít spoustu času na pečení cukroví.. když jsem doma.. Jindy jsem přijela skoro večer z práce a už se mi moc nechtělo..

S penězmi jsme na tom teď byli taky bídně.. snad poprvé, co jsme spolu jsme na tom byli tak špatně.. Teď už se to snad srovná.. Jeli jsme totiž neplánovaně ještě na jednu dovolenou v září.. a to nás zničilo.. Předtím jsme si oba kupovali kola, stavěli jsme venkovní krb.. prostě spousta peněz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí