červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
12.11.07 18:55

Taminko, určitě to nic nebylo. To se někdy tak stane, že se najíš a něco se ti v bříšku převalí!Hlavně se tím prosím tě netrap! Musíme myslet pozitivně, jinak bychom se z toho zbláznily!To je pořád něco a možná se někdy kontrolujeme až moc, ale já vím, je to těžké na to nemyslet! Uvidíš, všechno bude v pořádku.

Nikiki, doufám, že už budeš brzy doma a uklidněná od dr!Drž se kočenko

Já jsem dělala lečo, tak si ho vzal Míša do práce a teď povečeřel i tat´ka, tak mi ho pochválil, tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.11.07 19:31

ahoj holciny..
dnes jsem toho mela moc a nejak nestiham.. jsem tu jen na skok abych vas pozdravila.. predne gratuluju tem, ktere byly dnes na kontrole a k samym dobrym zpravam.. my jsme o vikendu lenosili a byli po nakupech a desily me ty davy lidi vsude :( ale hodne jsme toho poridili, tak jsem rada.. pak me z toho ale trochu bolelo brisko a byla jsem fakt utahana.. taky jsem mela cely vikend velice lehounce do svetle hneda zabarveny slabsi vytok, tak jsem z toho nebyla nadsena.. dnes jsem chtela volat doktorce, ale dnes to bylo ok.. jinak si pripadam, ze tehotna snad ani nejsem.. uplne mi vymizely vsechny priznaky.. sice jsem rada, ale clovek porad premysli jestli je vse ok… :? porad si rikam, ze je vse urcite v poradku a snazim se o tom nepremyslet..
zatim pa a drzim palce niki , doufam, ze bude vse ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.11.07 19:59

tak jsem doma.vse vypada ok.uz mame i srdicko :) nejspis to bylo z nejake namahy,nebo ze zimy.manzel si vezme zitra dovolenou tak budu lezet.teda ale nervy jsem mela poradne.jeste jsem tam musela hodinu cekat protoze delali cisarsky rez,tak jsem pak videla i cerstve narozene mimi jak ho nesli na pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.07 20:02

Niki tak to je vyborna zprava a moc gratuluji k srdicku!!!!!!!!!!

Palonko no to mas pravdu ze se mozna nekdy az prilis moc kontrolujem ale ja uz ted kontroluji uplne vsechno a bojim se aby to nedopadlo jako minule :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
12.11.07 20:04

Hurááá, to jsem ráda, že je to v pořádku a vidíš i srdíčko jste viděli!!Ale ty nervy, to věřím, fuj, už ať se to neopakuje!! No a ještě jsi viděla miminko, to je neuvěřitelné! NO a že si manžel vezme dovolenou, to je super, budeš v klidu a o Naty se postará on.No jo, opravdu jsi se mohla nachladit a navíc včera to cestování…Ale u bude dobře, budete v teploučku a budeš dřimkat. Uff, to jsem si odddychla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
12.11.07 20:04

Nikiki tak to je dobrá správa že je všechno v pořádku!!
Pido ty budeš taky v pohodě, uvidíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.11.07 20:05

Niki, jsem moc ráda, moc jsem na tebe myslela.. Tak, a teď se můžu jít v klidu válet k televizi.. Se mi ulevilo.. Tak, holčičko, pěkně odpočívej..
Tak holky, pa pa zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
12.11.07 20:05

Mě je to jasné Taminko, už máte některé z vás tu zlou zkušenost, tak se bojíte ještě o něco víc než my ostatní.ale myslím, že my to v této naší partě všechno zvládneme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.11.07 20:18

dekuji vsem ze drzeli palce.pujdu si uz lehnout.picha me to porad vic ale doufam ze to prejde.dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.11.07 07:53

Dobré ráno kočenky!

Teda Niki - ty jsi mi nahnala strach. Když jsem to začala číst, tak jsem se o tebe moc bála. Jsem ráda, že je to dobrý. Teď se ale opravdu moc opatruj a polež si. Myslím, že to nedělní velké cestování v tom sněhu ti neudělalo moc dobře. Hlavně teď hodně odpočívej a raduj se ze srdíčka, které jsi viděla ! :D

Palonko - včera jsem ti poslala na soukromou zprávu číslo na mobil. Dostala jsi to? Jo - a včera jsi mě inspirovala těmi čerstvými rohlíčky, tak jsme se dnes ráno po cestě do práce stavili tady u nás v pekárně a koupila jsem si jeden čerstvý croissánek (pravda takový jako ve Francii není :( ) a jeden koláč s borůvkami - mňam !! :D A jak jsem si pochutnala !! :D :D

Tami - ten „pinpongový míček“ to vážně mohly být střeva. Neboj, všechno je určitě v pořádku. Můžu se zeptat ve které části Ostravy bydlíš? Já mám tatínka v Zábřehu a tam k němu jezdíme. V Ostravě jsem se narodila a byla jsem tam do 18 let. Nostalgické vzpomínky :)

Tak holky - krásný zasněžený den ! Opatrujte se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.11.07 08:07

Ahoj Niki to jsem moc ráda,že je všecho v pořádku :lol:
Přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.11.07 08:19

dobre rano.tak dnes uz se citim lip akorat na me leze nejaka chripka nebo neco.treba to vcera bylo i z toho.celou noc jsem mela ucpany nos a skrabe me v krku.natali taky prokaslala celou noc.ted sel muzicek do obchodu a do lekarny.pocitac mi prestehoval k sedacce tak muzu cely den lezet i sledovat forum :) jinac vcera mi nebylo vsechno jedno,ta bolest se dost vystupnovala a tezko jsem se doplazila i na zachod ale nastesti to preslo.

tak preji vsem hezky den a at uz nas nestrasi nijake komplikace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.11.07 08:27

Niki - jsem ráda, že to asi bude „jen“ nachlazení. S tím musíš zabojovat, ale jinak bude určo všechno v pořádku. Opatruj se!

Dala jsem do galerie pár foteček. Aby jste si pod nickem Monix taky mohly někoho představit … :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
13.11.07 08:42

Krásné ránko všem!
Monix, teda to jsou krásně fotečky!!Moc ti to tam sluší a manžel je sympaťák! No, já jsem asi nešika nebo co, ale žádnou soukromou zprávu od tebe tam nemám!

Nikiki,ty dnes jen lež ať tu chřipajznu vyléčíš!

U nás ráno nádherně svítilo sluníčko, ale už se zase zatahuje. Asi za hodinku jedu na rehabilitaci, tak jsem si dala spršku a pak vyzkouším nové botičky.

Přeji vám všem krásný den! Jo a v LISTOPADU se pořád rodí, tak čtu zážitky čerstvých maminek, tak to prožívám a slzím, hrozně mě to dojímá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.11.07 08:48

dobré dopoledne…
GRATULUJI
Evišce a Kubu ke kontrole a dobrým zprávám… jen tak dál.
Niki, jsem ráda, že je nakonec vše vpořádku.. opatruj se a odpočívej.
Tami, jj na krev jsem byla teď a na UTZ jdu až toho 3.12. jsem v Podolí - tam jsem i na genetice (kvůli té štítné žláze), tak věřím, že ví co dělají. A výsledky netuším - snad toho 3.12.?
Jinak mi nic moc není, poslední dva dny mě pobolívá podbřišek, tak doufám, že si jen mimi dělá místečko. V pase jsem přibrala už 7cm, tak nevím, co budu nosit za kalhoty v mezidobí než to bude na těhukalhoty..
Dnes mi odpoledne přijede mamka (to je fakt vyjímka(, tak tu musím poklidit a něco přichystat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí