Poradna duly
Jana Čurdová
zdravím a přeji krásné pondělí!
Monix teď udělám trochu reklamu našemu ústavu kde pracuji
recepíky jsou tu na netu na stránce http://www.itesco.cz/…-kuchyne.php
je jich tam víc, jistě si vybereš.
Večer jsem zjistila že nesnesu citronovou zmrzlinu, letěla do záchodu
a celý vešer mi bylo špatně. Dneska už je to vše OK a ani ty prsa už mě nebolí, zato mě píchá v podbřišku. ![]()
Venku je krásně, hromady sněhu, sluníčko, asi pujdu chvilinku na procházku ![]()
Nejvíc se těším na čerstvé info z kontrol, holčiny moc na vás myslím!
PS: Naty já taky vidím v tvém metříku: můj vľk. to je asi tím že je to anglickém serveru a ten nepodporuje háčky:(
Ahojky těhulinky,
nějak nemám čas dočítat.. Je u nás úplně bílo.. včera celý den sněžilo a napadlo skoro 20 cm sněhu.. A drží se to..
Dnes jedu na kontrolu - na utz. Držte mi, vše co máte. Poprvé jsem malinko klidnější než jindy.. Doufám, že bude vše ok.. Budu až odpoledne, protože se ještě potřebuju stavit v práci!
Tak jsem doma z kontroly. Miminko je jedno
(což jsem si oddychla), krásně mu bije srdíčko. Brali mi krev a dostala jsem průkazku.Takže vše je v pořádku. ![]()
Ralelo gratuluji! Super.
Teda holky, než jsem vás za ten víkend dočetla, tak je skoro jedenáct!
Tak jen v rychlosti shrnu svůj víkend a zpátky do práce. V pátek jsem uvařila guláš na sobotu a vyrazila za známými na posezení do jedné hospůdky. Točili kofolu, tak nebylo divné, že nepiju pivo. Kofola je kofola
Tam jsem se dozvěděla, že je jedna holka těhotná - prý teprve měsíc. Přijde mi to brzo na oznamování, ale doufám, že bude vše v pořádku. Další čeká mimi v únoru a dalším se narodil chlapeček před 3 měsíci.
V sobotu jsme vyrazili na nákupy - byla to bída. Nic jsem si na sebe nevybrala. Ale nakoupila jsem na tu husu (vč. husy
)
Když jsme dorazili, tak jsem ohřála ten guláš a byl fakt výborný. Dělala jsem ho v papiňáku a je úžasný, jak je to rychle hotový a jak to chutná.
V sobotu odpo jsme jeli na kolaudaci nového domku ke známým. Tam nám všem majitelé oznámili, že čekají mimi
Já to tušila už delší dobu, tak jsem měla radost, že se to potvrdilo. Jen jsme se s M. potají smáli, že na dalším setkání to už budeme oznamovat my
Dělala jsem řidičku, takže opět skvělá omluva pro nepití.
V neděli jsem nemohla moc lenošit, protože jsem musela připravit tu husu a pod. Dělala jsem dle receptu „Kluci v akce“. A povedla se, včetně zelí. Potěšila mě pochvala mojí maminky, že se ze mě stala dobrá kuchařka. Ona je „ze staré školy“, vše dělá tak, jak se má apod. Na rozdíl od tchyně, která si vše upravuje tak, aby to měla co nejjednodušší. Obě mají recht, takže já si razím vlastní přístup a snažím se najít optimální zlatou střední cestu. Po obědě jsem upekla štrůdl a tak jsme si ho dali ke kávě ještě teplý. To byla lahoda! No holky, prostě jsem ráda, že mi není špatně od žaludku a můžu si těch dobrot užívat!
Sice mám problémy s nízkým tlakem a dost často je mi slabo a mdlo, ale to se dá zvládnout.
Jo a u nás tedy žádný sníh
Jen v neděli ráno malý poprašek, aby jakože Martin splnil svou povinnost ![]()
Tak jsem se vypsala a přeji hezký den.
ralelo-no parada.ale jeste se netes.to druhe mimi muze byt nekde schovane ![]()
Nikiki nestraš, myslím že se doktor díval pořádně.Je fakt že kámošce v 7tt řekli jedno mimi a v 9 tt se ukázali mimi 2.No já už jsem 9tt tak snad se nikde neschovává.
Ahojte!
Ralelo, gratuluji k srdíčku, to je krásná zpráva, jen tak dál holky!!
Stokvěte, to jste měli krásný víkend! Já jsem si taky značila ten recept a fakt jsi to dělala přesně podle kluků a bylo to výborné!!?No, tak to bych taky zkusila, jen ta husa je teď dost drahá!
Monix, já bych byla pro, kdybychom se viděly!Tak když vám to vyjde, tak bychom se mohli domluvit, napsala bych ti tel. číslo, ale zase bych vás nechtěla nějak brzdit. Dala bych si ten pohár, to jo.
My jsme po obědě a Míša pojede do práce, tady se trochu jasní, tak asi půjdu na procházku, nebyla jsem na procházce ani nepamatuju… Ve městě si hodinky nekoupil, ale zato já si koupila teplé zimní boty, tak doufám, že mi aspon tuto zimu vydrží!
Ahoj holky, tak se hlasim po vikendu. Tak nejprve velka gratulace Ralele, verim, ze nadale bude vse ok, a ty se budes tesit z krasneho miminka, idealne asi chlapecka, vid? ![]()
Ostatnim holkam, co jsou na kontrole drzim palce, urcite napiste.
My o vikendu nedelali skoro nic, zajeli jsme na chalupu pro barvy, aby tam nezmrzly a pak jsme byli na nakupu. Me bylo porad docela blbe, jako na omdleni, myslim, ze mam nejaky nizky tlak. Porad se mi toci hlava a je mi tak nejak slabo. V nedeli jsem vencila Masu, potkaly jsme kamaradku a ona si chtela povidat, ja jak jsem stala, tak jsem mela uplne mzitky pred ocima a strasne se mi tocila hlava, tak jsem s ni venku vydrzela jen chvili.
Dnes je to celkem dobry, dala jsem si hrnek caje a jde to. Nevolnosti celkem ustupuji, coz jsem mooooooooc rada. ![]()
Teda jak holky ctu, tak skoro vsechny mame neco, nekterou trapi nevolnosti, jinou migreny atd. No, snad nas to vsechny co nejdrive prejde a budeme si to opravdu uzivat. ![]()
Ahojte holky!!! Jsem z června 07, tak přeju (sice později, ale přeci…) pohodové těhu a úžasná miminka nakonec!!!! Těšte se, je na co!! A užívejte bříška, pak Vám budou určo trošku chybět!!!! ![]()
Bedhann diky za prani…Tobe trosku zavidim ze uz to sve miminko mas ale snad se tady taky vsechny dockame..
Palonko Libor dneska jede do Zlina tak jsem si na tebe vzpomnela.Ptal se me zda chci jet s nim ale on se tam jede podivat na jakysi stroj a ja bych tam na neho cekala v nejake tiskarne coz se mi nechce
Ahoj!
Bedhan, děkujeme za přáníčka, dívala jsem se na fotečky, malá je roztomilá, strašně to utíká,že?
Teda holky, nechcete přijet do Zl všechny??|No to by bylo bezva, kdyby jsi jela s Liborem, ale chápu, že je to delší cesta a taky v tom počasí, tak budeš jistě radší v teploučku s Amy,ne? Ale bylo by to fajn!
no me by ani ta cesta nevadila ale rikam si co tam budu delat,ze?Kdyby bylo hezky tak mrknu po obchodech ale asi u vas nesviti slunicko,ze?
Tami - přesně vím, jak se cítíš, já to taky prožívala…jiní už měli to drobátko u sebe a já pořád nic, ale teď je to v poho, počkejte, až příjdou ty vysněné dny a Vy budete čekat a čekat!!!! Joooo, přenášení je teda pěkný hnus na mozek, ale jednou to na svět přijít musí!!!!! ![]()
Palonko - letí to šííííleně, už nás končí mateřská a začíná rodičák, to by fakt člověk nevěřil. ![]()
Tak si to opravdu užívejte!! PAPA