Poradna duly
Jana Čurdová
Natálko o těch nevolnostech zkus říct své MuDr může ti na to napsat čípky, prý celkem pomáhají. Já s nimi sice zkušenost nemám nikdy mi nějak šíleně moc špatně nebylo. Ani teď to není nějak hrozné, bolí mě sice žaludek ale naštěstí nezvracím. (zatím)Přeji ať se ti brzo uleví.
Já jsem to dr. řikala, poradila mi ty lízátka, zkusim se jí zeptat na ty čípky, spíš doufám že to přejde. Taky mám problém s jídlem, nemám na nic chuť, už 14 dní jsem neměla maso ani zeleninu, jen si na to vzpomenu tak je mi zle. Takže jim ovoce, chleba s lučinou, piškoty a sušenky a rýži a brambory, nic víc
natalko tak to jsi na tom jak ja akorat tu nechut mam uz mesic.na maso ani pomyslet.akorat ne tu kachnu jsem mela chut a dnes se to zvrtlo.trikrat jsem si dala do ust a malem jsem sla objimat misu.piskoty jsou fakt nejbezpecnejsi jidlo.a ovoce taky zvladam.ostatni jim jen proto ze musim
jéé a taky vám tak vadí pachy? je to děs, třeba když skorotchyně dole vaří, to je strašný, já to nikdy necítila, ale teď? zvedá se mi žaludek ze všeho…parfém jsem už nepoužila ani nepamatuju a když se navoní přítel tak lezu pod peřinu, doufám že ten zesílený čich odejde stěma nevolnostma
zesileny cich mam ale pachy mi vadi akorat z jidla,tabakoveho koure kdyz nekdo na ulici huli a dnes jsme jeli se znamym autem a jak jsem nasedla tak se mi zvedl kufr.takovy ten typicky autovy benzinovy smrad ![]()
Natalko je fajn že chceš tři děti. Nemusiš se bat nevolnosti, každe těhu je jine. U prvniho těhu jsem se ráno vyzvracela a bylo mi pak dobře, u druhého to mi bylo asi nejhůř, nesnesla jsem pohled na sirové maso, takže vařit to byl horor a třetí mi bylo špatně tak dvakrát do týdne(pamatuji si že většinou v neděli). No a teď je pro mě nejhorší odpoledne a večer ale naštěstí nezvracím. A pachy mi taky nějak nevadí.
Někde jsem četla, že za odpol. nevolnosti můžou holčičky, mně je taky zle odpo, já bych holčičku mooc chtěla, co ty, zvládla by si čtvrtou princeznu?
no jo , ale já mám tři holky a vždy mi bývalo špatně spíš dopoledne
Tak že by ten kluk?
Holku bych zvládla, šli jsme do toho s tím že to ta holka být může.Ale je pravda že jsme se snažili snažit jen v den ovu. Měřila jsem si BT a snad to vyšlo.
Ahojky holky, zdravím vás a doufám, že je vm líp, hlavně tobě Natálko!Chudinko s tebou to taky cloumá!Já se taky přidám… Včera navečer mi začalo být divně, jakoby mi víc bilo srdce, jakoby nervoza, žaludek se mi třepal, několikrát jsem utíkala že budu zvracet a nic pak jsem zjistila, že mám zase hlad, tak jsem si něco dala a myslela si, že to přejde:míša jel na noční, naštěstí naši bydlí pod nama, tak jsem o půl 12šla za mamkou, chudina ale něco tušila, protože nespala. Nakonec spala se mnou u nás a je mi pořád divně.Fakt jakoy neuroza. Jsem nějaká slabá, no připadně mi to čím dál horší, ze začástku jsem neveděla, že jsem těhu a snad od sedmého týdne je to horší. Dnes jsem přesně v 11 tak už si říkám, že by se to mělo uklidňovat!! S tím pitím mám taky problém. Vypiju těhu čaj a jinak obyčejnou vodu zakáplou citronem, ale musím se nutit. V noci jsem i brečela, protože se strašně bojím, aby bylo všechno v pořádku. Už mě to fakt štve, pořád mi něco je, furt tím stresuju sebe, malé, manžela i naše. Chudáci, fakt.
Zdravím děvčata,
moc mě mrzí že je vám zle
mě je jen trochu nevolno vždy před spaním, včera jsem si musela vzít taky lízátko. Docela se bojím, protože krom toho že mám stále hlad, a děsně mě začaly bolet bradavky, jako by mi je někdo drtil, mám je úplně bílé a krvavé, tak žádné jiné příznaky nemám, bříško mi splasklo a mám o 2 kg méně! Na kontrolu jdu až na 12 dní, fakt bojím.
No tak si půjdu udělat něco na zub, rozhodla jsem se skusit indickou kuchyni, Pečené kuře tandori s hruškovým chutney a rýží, jsem zvědavá jak to dopadne.
Přeji vám všem příjemnou neděli.
ahoj holky
tak s tim pitim mam taky dost velke problemy.Uz drive jsem skoro vubec nepila a ted piju jeste min a musim se stale nutit.Natalko ty pises ze ti chutna akorat coca cola no tak me zase fanta ale trosku to omezuju.
Na nevolnosti nebo pachut v ustech zkut ty GraviPop jsou fakt dobre A jak psala Ralela zkus se zeptat dr na ty cipky.
Jinak cich mam jako vlcak,citim snad uplne vsechno.
Ale nastesti nevim co to je zvraceni nebo nejake jine potize.
Niki me taky vcera bolelo brisko,uplne mi v nem pichalo,tak jsem si vzala mangezko a pohoda.Jinak tobe kacenka nechutnala co jste meli k obedu?
My byli vcera v Beskydech,vsude krasne nasnezeno a ted snezi i tady.Dala jsem si jitrnicovy prejt,zeli a brambory a Libor husu se zelim a bylo to mooooooooooooc dobre.
Natalko tim vlcakem v metriku myslis koho? ![]()
Palonecko uz je to s tebou lepsi?Pokud se citis slaba,bez si hlavne hezky hajnout-to je nejdulezitejsi.A neplakej-vsechno bude v poradku.
Celti teda ty si ale dopravas…hmmm indicka kuchyne..hlavne moc nekoren to jidlo.
Jo jinak uz se tesim na preventivku k zubarce,zacala mi dost tect krev z dasni tak jsem zvedava cim to je.Ale jak ctu tak v tehu se vsechno meni tak to bude asi tim.
Tak hezky zbytek nedele holky
Ahojte holky po obídku!
Tady je úplná chumelenice, Taminko, Míša přivezl od tchánů taky prejt, tak ho mamuša upekla a udělala zelí a ještě kuřátko a kuřecí polívku, tak jsme to všechno nakombinovali a jsme jak děla! Včra dělala tiramisu, tak si dám. Už je mi líp a teď půjdu búcat!
Celtico ty prsa jsou hrozné, nenatíráš si je? ||Bílé je můžeš mít od zbytku krému, jinak já jsem před těhu i teď brala Duphaston a bradavky mě skoro nebolí. Zeptej se na to dr.Jo a na ty čípky taky.Takové kuřátko hmm. to jsem nikdy neměla, ale zní to fakt strašně zvláštně. doufám, že se ti to povedlo. Bříško mě bolelo dopoledne, mám ho nafouklé.
Jinak holky ta hlava - vlasy, to je mastnota, musím to umývat každý den a kolikrát i to mi přijde, že nestačí.
Eviško, doufám, že jste nezapadli!! Tam u vás musí být jak v Alpách! Já už bych tak chtěla jít na procházku. Miluju, když mrzne a svítí sluníčko, ale s takovou si budu muset ještě počkat.
Jo a ráno jsem si lízátko musela dát, budeme muset dokoupit, už mám jen dvě a s pitím to mi pořád Míša připomíná a že je to nutné i když js měla ty migrény a taky když zvracím, tak se vlastně odvodňuju…
Jo, holky, když si natírám bříško, tak mi to prostě nedělá dobře. Není mi přijemné, když si tak přejíždím krémem po bříšku, mrzí mě to, myslela jsem si, že mi to bude dělat dobře a budu si to užívat. doufám, že už nás ty neduhy opustí a budeme si těhu užívat. Opatrujte se a dřímejte mám vás ráda ![]()
Palonko prsa si natírám ,ale krém to není, je to takové, jak to přirovnat, jako podrážděné odřené, stále mi bradavky stojí až je to nepříjemné.
Kuřátko se povedlo, nevím proč, ale mě nějak začala chutnat ostrá a kořeněná jídla, zato sladké nemůžu ani vidět. Žeby to byl chlapeček? ![]()
Holky mějte se a já si jdu lehnout, snad do večera nebudeme zapadaní sněhem jak tu sněží od rána. papaa
Palonko ty mas teda trapeni,za to se ti musi narodit super mimi ![]()
Tami-z kachny mi je na blinkani jen si na ni vzpomenu.takze tak.michal rikal ze mu to bylo jasne uz od zacatku ze ji nakonec nesnim
ted v obchode mi rekl at si koupim neco levne ceho nebude takova skoda az se to bude muset vyhodit ![]()
ted jsme se vratili z nakupu.teda to byl zazitek.rano jsme vyrazili ze zajedem jen do kauflandu,ale rano zaclo snezit a autobus to po peti zastavkach vzdal a dal nejel.strasne to klouzalo.tak jsme sli na salinu ze pojedem do centra.ta mela zpozdeni a nez prijela byli jsme jak huhulaci.pak jsme si dali horkou cokoladu se slehackou,nakoupili jsme a ze pojedem domu pres olympii.tam jsme dojeli v pohode ale autobus co mel jet odtam proste nejel a museli jsme pul hodky cekat na dalsi.no a ten mel zas zpozdeni.kdyz jsme dojeli k nam uz je tady 30 cisel snehu.
po ceste me zas zacal pichat ten pravy bok.nejak se mi to nezda…
no natali jsme dali spat a odpoledne pujdou asi s manzele stavet huhulaka.
ted si uvarim caj pro tehotne co jsem si koupila a lehnu k televizi.snad to boleni prejde.uklidnuju se tim ze pokud nemam zadny podezrely vytok tak je to snad v poradku.
napric vsem varovanim jsem si dnes koupila dva majonezove salaty tak doufam ze v nich neni salmonka.
Ahojky!
Celtico, já nevím, ale ohl. těch prsou bych nečekala 14 dní a zavolala bych zítra dr. Víš, aby jsi to třeba neměla nějaký zánětek, věřím že ne, ale raději jí zavolej.
Nikiki, to byl zase výlet co? Chudinko! Nemůžeš mít trošku nachlazený vaječník? Bud v teple, třeba si dej kolem pasu něco teplého. No a tím majonéz. salátem, to jsi tomu dala korunu!Ale já taky měla nedávno chuť na chlebíček s vlašákem, tak jsem si ho dala.Jinak doufám, že budu mít to nejhodnější mimiško na světě!!!