červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
9.11.07 08:46

Monix ale v 16 tydnu je predse hrazeny pojistovnou aspon tak mi to vcera dr rikala.kdyz jsem cekala natali tak tenhle drivejsi jeste ani nebyl

no nic jdeme na ten nakup.zatim se mejte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.11.07 08:51

Kdo jdete do Prenatalu? Třeba se tam uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 08:51

Takze ten gulas…

500g hoveziho masa,cibule,1 lzice mlete papriky,2 lzice rajcatoveho protlaku,cesnek,majoranka,pepr,sul,kmin,vyvar

drobne nasekanou cibulku usmazim do ruzova na tuku,vmicham papriku,kmin,zamicham a pridam maso ktere osmahnu po vsech stranach a pote dusim pod poklickou do vyduseni stavy.Obcas zamicham.Potom maso osolim,opeprim,pridam protlak s trochu vody a dusim dale.Kdyz je maso napul hotove stavu vydusim do tuku,zaprasim moukou aza staleho michani smazim cca 3min.Potom maso zaliju vodou tak aby omacka byla ridka pridam prolisovany cesnek a dusim do zmeknuti.Na konci se jeste muze zpenit mleta paprika a pridat se spolecne s majorankou do gulase a nechat projit varem..To tam davam obcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 08:53

Niki jo v 16 tydnu je utz hrazeny pojistovnou.

Jinak screening fakt nic neni a do ceho bych asi nechtela jit by byla amniocenteza.Tak by me asi museli dotlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.11.07 09:02

Niki - máš pravdu, pak to je hrazené pojišťvnou - ale mě je 38 let a tak raději jdu na screening už v 11tt, aby v případě zjištění závažných vad ještě bylo možné včas těhu ukončit. Já vím, že to jde i později, ale už je to velký zásah do organismu. Ty jsi ještě mladinká a tak stačí v 16tt. Ale po 35 roce věku matky prudce vrůstá riziko DS a dalších vad.

Tami - díky za recept ! Zkusím gulášek trochu jinak. Já tam totiž nikdy nedávala ten protlak - to může být fakt výborný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.11.07 09:22

Takže brambůrky nakrájené a masíčko naložené

Ohl screeningu - tak já jdu tady u nás ve Zl na OSCARa - Prenatální screening a diagnostika chromozomálních abnormalit v prvním trimetru tehotenství 11.-14. tt a je hrazená pojišťovnou

Tak jsem si říkala, jak už nezvracím a před chvílí jsem zase letěla..takže vzkaz pro Evišku - dnes ty koblížky nesedly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.11.07 09:30

Tak ten screening mi posunuli na 30.11. ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.11.07 09:55

teda holky.. takhle aktivni hned po ranu :D :! ja jsem manzilkovi stihla udelat k snidani toustiky, vyvencit psa, precist idnes, mirne poklidit a vy uz mate probrany sex, screening, vymenene recepty a ted uz jste po nakupech :P no jste proste uzasne :P
jinak abych taky reagovala: ten velky screening vv mam taky v ramci nadstandartu a jsem rada (jestli by se melo zjistit neco spatneho, tak co nejdriv), co se sexu tyce tak manzilkovi ted pripadam pry strasne sexy (asi ty zvetseny prsa :lol: a moje spokojenost) tak by se tulil porad a ja s tim problemy nemam, tak mame hezke obdobi 8) :oops: , jinak dnes jdeme na uzasnou veceri do restaurace, tak si dam k obidku jen neco maleho lehkeho, at me to vecer netlaci v brisku :wink: asi nejakou dusenou zeleninku.. jinak jsem si zacala utrogestan zavadet a opravdu si pripadam mene ospala pres den a dnes to opet nevypada na ranni nevolnost, tak se trochu podivuju, ze mi vazne skoro mizi vsechny tehu-priznaky.. ale bolesti a krvaceni nemam, tak je snad vse ok :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.11.07 10:03

Ahoj holčinky, děkuju za povzbuzení. Snad se ty šílenosti nebudou tak často opakovat nebo lépe už vůbec nebudou.

Palonko , copak s tebou provádí na rehabilitaci? Nějaké uvolňovací cviky? Já byla jednou a docent mi odblokovával zablokovanou páteř. To bylo křupnutí. Jinak máš nádherné fotky, jak z Uz, tak v soukromém albu. Jen jsem stále zvědavá, jaký účes máš teď. Přidávám se se suchou pokožkou a mastnou hlavou. Musela bych si jí mýt každý den, protože druhý den už je to na stáčení oleje :lol: . Takže v tom nejsi sama.
Jinak ohledně sexu to máme vyřešené…od doktora nedoporučené, takže si o tom můžeme nechat zdát :lol: .

Tami , je fajn, že na kontrole bylo vše v pořádku i když vím, že naše kritická chvíle ještě není za námi. Ale zvládneme to, jo? Bude to dobré.
A váš plaváček je úžasný. Krásné Uz fotky.
Přeji, ať se sousedy nemusíte už nic řešit, ať máte už jen klid. Je fajn, že tam Libor zašel a domluvil se. A nepovídej, že Liborovi je 40 let???? Na to vůbec nevypadá. Tedy pokud je to on s tebou na fotkách :lol: :lol: :lol: .
A jaký tlakáč jsi vybrala? Jsem zvědavá, jak se toi v něm bude vařit.
Díky za pochvalu fotky z profilu. Je to fotka z naší zářijové dovolené. Moc pěkná dovolená.

Nikiki , Je fajn, že si doktorka pořídila Uz. V dnešní době už by to měl být standart. Tak fajn, že to došlo i doktorce. Už se těšíš na prohlídku?
Jinak máš pěknou rodinku a i tu zvířecí. Ještě když jsem bydlela doma, tak jsme měli bílé potkany. Nejdříve jen páreček, ale strašně rychle se rozmožovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.11.07 10:07
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.07 10:21

Pido teda ty se mas…takhle si uzivat :wink: :wink: Tak si hezky uzijte veceri a vsechno spapej-vis jak,za tatinka,za maminku,za miminko…

Luci jj pristi rok bude Liborovi 40 a me 33… :( No jo Kristova leta se blizi.A jo je to on se mnou na tech fotkach.Jinak dovca musela byt pekna romantika,co?

Jo holky tAkze Libor se se sousedem domluvil ale ten se asi nedomluvil s tou kravou a zidle je tam kde obvykle a opet tam jsou odpadky.Tak jsem se namichla,zavolala na druzstvo a zeptala se co se s tim da delat.
Hodim vam sem dopis co jsem napsala,ju?

Vážená paní Prokešová

po našem telefonním rozhovoru ze dne 9.11.2007 v 9:45 Vám zasílám stížnost na mé sousedy na ulici V.Vlasákové 946/18 v bytě číslo.16 kvůli neustále se povalujícím odpadkům na chodbě které se tam u dveří válí v nezavázaném odpadkovém sáčku i tři dny a kvůli kusům nábytku který je staven před mé dveře číslo.17.Neustále je tam židle na které se povalují PET láhve a která posouváním udělala nehezké díry do zdi a nedávno se na chodbě nacházel konferenční stolek který tam byl déle než dva týdny a který jsem musela přeskakovat když jsem chtěla vyjít ze svých dveří.
Když sousedům přesunu židli na druhou stranu tak musím poslouchat urážky od přítele pí.Polákové.
Jsem těhotná,ráda bych trochu sterilní prostředí a ne zapáchající chodbu a s kočárkem bych bohužel nemohla projet do svého bytu.
Můj partner se se sousedy snažil rozumně domluvit ale z jejich strany není žadná snaha a proto se obracím na Vás.

Přikládám fotografii odpadků ze soboty dne 3.11.2007 a takhle to tam zůstalo až do pondělí.V době pořízení fotografie jsem židli i s odpadky přesunula na druhou stranu což vůbec nepomohlo ponevadž jen jsem zavřela dveře odpadky jsem opět měla před mýma dveřma.

Děkuji za projednání a vyřízení.

co myslite?jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.11.07 10:39

až na závěrečné „před mýma dveřma“ je to dobrý. Tak to pošli.

a že jsem to s tou sousedkou čekala… ach jo, některé předpovědi by nemusely vycházet, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.11.07 10:40

tami je to dobre.. urcite s tim neco budou muset udelat!!! moc te chudinko lituju, ze se timto musis vubec zaobirat.. tak hodne sily a trpelivosti.. mozna bych tam i zminila, ze dle tveho mineni nabytek ve spolecnych prostorach nesplnuje pozarni rad domu a v pripade nouze zamezuje pristupu zachranaru do bytu.. pamatuju si, ze kamaradka mela za dvermi bytu malinky stolecek pod kytkou (nikdo si nestezoval a nikomu neprekazel), ale musela to dat pryc kvuli pozarnimu radu a moznosti vzplanuti.. spolecne prostory musi byt proste volne a nabytek tam nema co delat.. minimalne pozadej o prosetreni, zda tento kus nabytku ve spolecnych prostorach domu splnuje pozarni rad a bezpecnost domu :D zni to jako dobry argument a druzstvo si problemy s bezpecnosti nelajsne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.11.07 11:11

Ahojky holčičky moje,
Palonko.. díky za recept, je děsně podobný, tomu, čemu u nás doma říkáme Pražský moučník.. mám ho moc ráda.. ale manželovi z mně neznámého důvodu moc nejede.. tak nevím.. jestli má smysl ho dělat..
Jo a Palonko.. s tím sexem je to u nás taky na houby.. Vůbec nemám na to chuť.. ale vůbec.. se divím, že manžel ještě nenadává.. :? Ale bojím se, aby to neublížilo miminku..

Leni, tobě moooc gratuluju ke kontrole, k průkazce a hlavně k srdíčku! Mám radost! :D
Niki, i tobě moc blahopřeju k průkazce! .. Já si ji doma pořád prohlížím! :oops: :D

Moni.. ty muffiny v krabici mam taky moc ráda.. Jenže ono jich pak je jen deset.. a když přijdou naši na kafíčko.. tak už toho na nás moc nezbyde.. :roll: :D

Taminko, a s tebou doufám, že ten dopis k něčemu bude a ty se přestaneš trápit s otravnými sousedy.. A, Pido, to o požárním řádu je dobrý! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.11.07 11:15

Pro Tami - do seznámku: 8.5.1984/Praha/9+1podle poslední MS/červen 2008/0/svobodná…a kontrola 14.11.

Všechny ostatní zdravím a omlouvám se že nereaguju na příspěvky, chjooo, už abych měla funkční net doma… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí