červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
8.11.07 15:56

no ja to nijak moc neresim ale nic nezkazis kdyz troubu predem predehrejes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.11.07 15:57

Jen, já si vždycky troubu předehřívám na tu teplotu, na kterou se to má péct. Přeji hodně štěstí. Jablkovýkoláč - to zní moc dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.11.07 16:04

Jeni, já taky předehřívám troubu na teplotu, na kterou se pak má ono jídlo péct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.11.07 16:06

Holky diky moooooooc, tak ja teda troubu predehreju. Podle navodu to vypada jednoduse, tak uvidim jaka bude praxe. Zitra vam poreferuju. Chci Danovi udelat radost, ma rad sladky, tak snad se to povede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.07 16:51

ja taky troubu predehrivam na tu teplotu jaka je tam napsana a nebo aspon na takovych 180-200C..Tak at se kolac povede..Ja budu taky pect o vikendu a zitra budu delat prirodni rostenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.11.07 16:52

Ahoj holky, jsem doma bez netu - šikulky z UPC nás odpojili kvůli jejich vlastní chybě :roll: - takže píšu krátce z práce a nemám moc času pročítat příspěvky…tak se jen tak ohlašuji.
Na kontrolu jsem objednaná 14.11., tak mi držte palce ať už tam máme srdíčko jako zvon! :wink:
Už druhý den mě pobolívá břicho, tak doufám že to není nic špatného a jenom si Fazole dělá prostor aby mohla pořádně růst - jaké s tím máte zkušenosti Vy? Taková bolest v podbřišku jako při MS…
Jdu teda pročítat příspěvky, zatím se mějte a držte se!

Zelenoočka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.11.07 16:57

Zelenoocka-no jaj mam zkusenosti s bolestmi docela bohate.hlavne po namaze,nebo kdyz vyjdu ven a je tam zima.a obcas takove mesickove krece ale ty trvaji tak pul hodky.
taky jdu 14 na srdicko :)
jo UPC je fakt „kvalita“.my pres ne mame i kabelovku pac tady nic jine neni a je to des bes :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.11.07 17:08

Ahojky Zelenoočko! Já mám takové bolení jen někdy, spíš jsem to měla na začátku a taky moc ne.To UPC teda naštve…

Nikiki, mrkala jsem na tvoji „rozvětvenou“ rodinku.Vy vypadáte tak hrooozně mladince!!No ale nejlepší je ten váš kocour. To je sameťáček, toho bych umačkala jéje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.07 17:18

Zelenoocko jo UPC je fakt bezva :roll: :roll: My meli karneval ale ten se spojil prave s UPC a je to hruza.Same problemy.

Boleni briska je normalni to se deloha roztahuje a pripravuje misto pro mimi.

At ti kontrola dopadne dobre a mate srdicko..

JInak btw co Lenka s dnesni kontrolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.11.07 17:27

To teda zírám kolik lidí má špatnou zkušenost s UPC 8O

Taminko, koukám že taky čekáte „Fazolku“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.07 17:34

jj muj Libor mimi vola celou dobu fazolka a to uz pri minulem tehu.Ale kdyz videl vcera naseho potapnicka na utz tak rikal ze uz se to moc fazolce nepodoba.
Jinak nechces do seznamku?

Ale hele je fajn ze upc ucastnici si mezi sebou muzou volat zdarma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.11.07 17:37

Tami, je fajn že účastníci UPC si můžou volat zdarma, ale vzhledem k tomu že pevnou nemáme, bohatě by mi od nich stačil funkční internet a bezproblémová kabelovka :?

Do seznámku? Ráda…jen nevím co všechno potřebuješ…datum narození 8.5.1984, snažení od června 2007, poslední MS 6.9.2007, bydliště Praha…výška 158cm, váha vzrůstající :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
8.11.07 17:43

holky zdravím a dnes jen nakukuju.
Od rána úklid, už mám 2 skříně přeházené, to je zatím půlka hotová. Odpol jsem byla venku, ale to se nedá, když se mi každou chvilku chce čůrat :lol:
Taky jsem přihodila pár foteček, stačí kliknout na odkaz www co mám dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.07 17:44

datum narozeni/bydliste/tt/termin porodu/deti.rodinny stav a poradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.07 17:45

celti me se taky chce furt curat ale uz se to trosku lepsi..

btw nevidim zadnej odkaz dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital