Poradna duly
Jana Čurdová
no jenze me ted od ledna zkrouhnou materskou o 4000dolu takze ted zas musime setrit ![]()
Palonko ja uz drivejsiho tehu mela velmi silny orgasmus a muzu ti rict ze me potom chytly takove krece ze jsem myslela ze je konec..Od te doby jsem se udelala vzdycky jenom napul a to neni ono..Takze jsem si to radeji odpustila.
Je Moni moje rec..az budeme mit mimi tak si taky nikam sami nevyrazime..A muj Libor bude mit pristi rok 40 takze uz je stejne jako tvuj manza v nejlepsim veku mit dite ![]()
Ty jo, to je hrozné, tak to jsem naštěstí neměla, asi jsi měla ty křeče hned po orgasmu,že?Díky za info
Holky, budu muset jít něco dělat, nebo tu zase vysedím důlek. Dnes naložím kuřecí maso na kostky v majoránce a česneku a k tomu bramb. kaše a odpoledne jedeme zase na masage
no ja se rozhodla dneska misto rostenek udelat bramborovy gulas a uz mam hlad takze jdu na to..Taky tady nemuzu sedet non-stop..Vecer budu sama-Libor ma fotbal a pak si jdou s klukama nekam na pivo(on na kofolu protoze nepije a ridi) slavit Martina-maji tam dva takze bude doma az tak kolem pulnoci a v sobotu jde do skoly..Ha to ho chci videt ![]()
Holky, tak která jdete vařit, tak ať se dílo podaří. Bramborový gulášek jsem taky delší dobu nedělala, ale Míša preferuje spíš segeďák, na ten ale potřebuju čas a ten ted nemám,že
![]()
hehe u nas se taky preferuje segedinak ale taky proste nemam cas.Jsem hooooooooooodne zamestnana na emiminu
![]()
Jo jinak o vikendu konecne jdeme koupit ten tlakac a pak budu delat vidensky gulasek…
tak hezky varte,ja jeste nevim co budeme papat.jedeme ted do toho obchodaku.
Tami - nevím, jak tvů Libor, ale můj manža řádně zpohodlněl a zatím mimi vnímá tak trochu jako narušení svého pohodlí. Jo, jo - udělala jsem chybu, že jsem ho těch 12 let poměrně slušně hýčkala
To víš, zvyknul si na nějaký svůj režim a to teď bude prostě jinak…tedy není žádný televizní povaleč - to ne!! Ale má své zájmy, je kutil, rád dělá věci na chatě… Nicméně - nemá jinou možnost, než si zvyknout. I pro mě je to změna a veliká !! A čím je člověk starší tím hůře změny přijímá.
Pobavím vás trochu - dneska ráno manža četl seznam na nákup a já tam mám napsané těhu vitamíny - a on se mě ptá (v legraci): to jsou ty vitamíny na břicho? aby rostlo? to kdybych si vzal, tak budu mít taky větší břicho, ne?
Takže holky, papejte vitamíny na břicho
![]()
Tami - napiš recept na ten vídeňský guláš !! Ať mám taky inspiraci !! ![]()
Moni
![]()
Manza je vtipalek,ze?
Jinak Libor mimi nevnima jako naruseni ale stale se nejak neprojevil se svou radosti
No on je holt bohuzel takovy ze kdyz clovek chce slyset neco hezkeho tak to z neho musi dolovat bagrem.
Kazdopadne jsem zvedava jaky bude tatka ve svych 40-ti letech..teda doufam ze vse bude ok a mimi se nam narodi..
Muzu rict ze se trosku bojim toho screeningu aby se nam tam nenaslo to co minule
![]()
Holky co půjdete na screening…mně nabídl doktor dvě možnosti. Buď jen klasiku a nebo si 1500 Kč připlatit a jít i na NT-plus - zjistí i vývojové vady miminka… jak jste na tom vy?
ja mam ten screening s vadama v cene toho nadstandartu ale kdybych nemela tak bych si to urcite zaplatila abych mela jistotu
lenkadavi-me doktorka rikala ze ten za 1400 vychazi stejne casto falesne pozitivni a neni tak potrebny ze staci ten pozdejsi.takze ja na nej nepujdu
Tami myslim ze vsichni chlapi jsou v tomhle stejni,nikdy nevi co chceme slyset.taky porad hledam nejake nadseni ale doufam ze to prijde po prvnim utz kam ho vezmu ![]()
Teda holky vy jste se tady hned po ránu pěkně rozepsali… A hned takové téma… No já na sex taky nějak nemám chuť večer jsem strašně unavená, jsem ráda že už můžu ležet a nemusím se hýbat. Naštěstí mám tolerantního manžu.
Já dnes asi udělám rybí filé s bramborem, holky to maji rádi, pro taťku tam mám dušené maso ze včerejška, tak mu k tomu udělám rýži. Holky vy si to vaření teda užíváte vám řeknu
![]()
Kočky - taky se bojím toho screeningu. Čím víc se to blíží, tím je mi víc těžko. Mám ten za 1 500,–, nic jiného mi ani nenabídli (není divu, v tomto věku…
). Bylo mi řečeno, že ten p. Dr je jeden z nejlepších prenatálních diagnostiků v Brně - tak doufám, že to tak je.