Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, teda vy jste toho zase probraly, az ted jsem vas stihla docist. Takze k tom u memu vcerejsimu kolaci, no dobu peceni jsem musela natahnout, za 15 minut (to byla doporucena doba peceni) byl jeste uplne syrovy. Jak jsem ho dopekla, tak jsem nevydrzela a ochutnala, no celkem to slo, rekla bych, ze to bylo neco mezi bublaninou a kolacem. Nebylo to ani moc sladky, takze ok. Nechala jsem ho vychladnout venku a sla si lehnout.
V noci dorazil Dan a videl ten pekac, no ona je to spis takova sklenena miska. Predstavte si, ze ten kolac vrazil, z neznameho duvodu do lednice POD MRAZAK!!!!! Ja jsem rano vstala a hledam ten kolac, nikde nebyl, tak jsem si sla do lednice pro dzus, no a tam jsem ho objevila, holky on byl UPLNE ZMRZLY!!! Takze mam po kolaci, vzala jsem si teda 3 kousky do prace, no ale nevim jak to budu jist, nejak se to cele rozsypava ![]()
Kdyz jsem se Dana ptala, proc to dal k mrazaku, tak rekl, ze by neveril, ze bych zrovna ja neco pekla, tak si proste myslel, ze to jsou je nastrouhana jablka, ktere se teprve budou na neco pouzivat. No, takze fakt super.
Jinak co se tyka sexu, my spolu spime tak 2 tydne a celkem to jde, ne ze bych na to mela nejakou extremni chut, ale kdyz se Dan zacne „snazit“ tak se hbite pridam. ![]()
Na vikend teda rozhodne NIC nepecu ani nevarim, bud se dojdeme nekam najist nebo bude varit Dan. ![]()
Jen.. vím, že ti to přišlo hrozně líto.. ale musím se přiznat, že mě to malinko rozesmálo..
Ale hned jsem se zastyděla..
protože vím, že pro tebe to muselo být smutný.. Ale musíš to brát z té lepší stránky! Třeba to bude dobré i tak.. a navíc je pozitivní, že teď už víš, že jsi to zvládla.. tak se bez obav můžeš pustit do dalšího pečení! ![]()
My zítra jedeme do Hradce Králové na bytovou show.. a jedeme se jen tak cvičně mrknout na kočárky.. Takže na oběd se někde stavíme.. Večer máme sraz v hospůdce s kamarády, takže bude snad i nějaká véča.. a chceme jim říct, že máme v bříšku miminko! ![]()
A v neděli asi upeču štrůdl.. Na tom nic není! ![]()
Tami ,dovolená byla úžasně romantická. A skvělé bylo, že jsme měli jídlo all inclusive, takže opravdu jsme si to užívali se vším všudy.
Držím palce, ať se sousedské potíže brzy nějak vyřeší. Je fajn, že jsi aktivní. Snad to brzy přinese úspěch.
Zelenoočko , také máme UPC a občas vypadne internet či televize, ale není to tak časté.
Pocit jako by měla přijít MS mám občas také, takže buď v klidu. Je to všechno v pořádku.
Jenifer , přeji ať se vztahy s mámou brzy urovnají. Není doré se tím trápit, ale člověk by rád viděl trochu více porozumění.
Jak holky psaly, peče se ve předem vyhřáté troubě. Nakonec z tebe bude skvělá kuchařinka
.
Celtico , je fajn, že už jsi doma a že si všechno pěkně zařizuješ. Držím palce, ať se ti daří.
Natálko , jak se máš?
Holky, jak se bavíte o tom screeningu, tak už se mi hlavou honí nepříjemné myšlenky, jak to dopadne a co všechno se může stát. To budou zase nervy.
tak jsem tady.darecek jsem koupila snad bude dobry.ted budu do stedreho dne netrpeliva nez ho odevzdam
ale bala jsem se aby ho pozdeji jeste meli.
jinac jsem vas vsechny precetla ale uz si nepamatuju kdo co psal.
potkanky mam jen kluky,chovat parecek a nechat ho at se porad pari je spatne.chudak mamina nakonec umre vycerpanim.
Tami sousedka je psychicky nemocna co se da delat
snad to druzstvo vyresi
no a prukazku si taky porad prohlizim az jsem si ji dnes zapomela doma na sedacce ![]()
Evisko, tak to jsem rada, ze jsi se zasmala, je fakt, ze ja jsem to brala taky nakonec celkem sportovne. Musim rict, ze jsem byla „vedle“ z toho, ze se mi povedlo upect neco, co se dalo i jist.
Jinak k tomu screeningu, me o nem asi Dr. rekne az ted pri prohlidce, zatim o nicem nevim.
Taminko, ta sousedka je SILENA, dobre jsi udelala, ze jsi napsala ten dopis, na tvem miste bych udelala to same.To co si dovoluje ona, je fakt priserne.
Nikiki, prozradis nam, co je to za darecek???? Treba by to byla inspirace pro ostatni. Ja k Vanocum Danovi kupuju motorovou pilu, strasne si ji preje a k tomu jako prekvapko dostane toho vysnenyho pavouka, snad bude mit radost.
Luckacku, tak to musela byt opravdu naaaaadherna dovca, mi chceme na svatebni cestu nekam jen po Cechach, budu v te dobe v 34tt, takze na nejake velke cesty to nebude. Myslela jsem, ze bychom jeli do lazni, na wellness pobyt, ale napsali mi, ze vsechnyprocedury budou na me vlastni riziko. To se mi teda moc nelibilo, protoze ja jsem vybirala takove u kterych snad nic nehrozi, (napr. masaz hlavy, medova masaz plosek u nohou, kosmetika, pedikura, parafinove zabaly na ruce, maska z morskych ras atd.) No, tim pristupem me teda odradili. Tak uvidime, co podnikneme.
No nevim nevim jestli to mam prozradit protoze co kdyz to tady michal nekde zahlidne.ne ze by me sem chodil spehovat ale clovek nikdy nevi ![]()
Ahoj holky, tak jsem vás dočetla, ale spoutu toho zapomněla ![]()
Nejdříve politování pro všechyn, co trpí migrenama a dalšími neduhy. mě těhotensky nic není, jen jsem včera zjistila, že mi vypadla výplň ze zubu, tak doufám, že topár týdnů vydrží. Jsem totiž zbabělec, takže bych si musela nechat dát injekci a to bych raději až po 1. trimestru.
Leni, gratuluji moc k průkazce a halvně k výborným zprávám z kontroly… já už bych tak chtěla taky přijít s dobrými zprávami a průkazkou.
Tami, tak já jsem o fous starší než ty
ake mám mladšího manžela.
Jinak u nás sexík teď není. Manžel má strach, abychom mimískovi neulížili a já taky nemám zvlášť chuť, tak pokud bude vše OK, myslím, že si užijem ten druhý trimestr.
Pokus se neuvidíme, tak vám přeji hezký víkend.
Ahoj holky, vy jste teda ranní ptáčata ![]()
zasílám gratulaci k těhu průkazkám.
nestihnu reagovat…
Piďo mě taky po zavádění utroše vymizely nevolnosti a bolest hlavy. Dnes beru poslední tabletku, pak to tělo musí už zvládnout samo.
jak tak čtu tak já měla asi nejmladšího přítele, 21, až se stydím
no už opět projevuje zájem, včera jsme si psali a chce at mu pošlu z dalšího UZ fotečku. jenže já to na obnovu vztahu nevidím a on zřejmě taky ne, jen prý už na mě nechce být hnusnej a že ho mrzí jak byl na mě protivnej.
Jen s tím koláčem to se povedlo ![]()
já dnes udělala fazolovou polívku a ještě bude uzené maso s křenovou omáčkou, dnes naši jeli pryč, tak vládnu doma já ![]()
Utíkám zase do kuchyně, tak se zatím mějte krásně a k obědu dobrou chuť!
ha no jo stokvitku to me obcas chytne nareci po babicce a pak pisu myma dverma.
![]()
Jinak tve predpovedi by opravdu nemusely vychazet
Ale ja cekala to same. ![]()
Pido moc dobra a uzitecna pripominka ohledne pozarnich pravidel-hned to jdu poopravit a vytisknout.
Evisko ja si taky doma porad prukazku prohlizim at si pripadam obcas jak padla na hlavu
A mrknout se na kocarky?Hmmmm teda vy to berete hopem ![]()
Hele ohledne tech muffinu-vy na to mate ty formicky?
Zelenoocko v seznamku na strane 90 uz jsi,jen doupravim ty udaje.
A at uz mas co nejdriv doma zase internet a muzes s nama kecat.
Jeni teda urcite te to mrzelo s tim kolacem ale jak psala Evisko nezlob se ale me to taky pobavilo
![]()
Hele u toho wellness pobytu ti napsali ze ty procedury jsou na tve vlastni riziko jako v tehu?No ja bych teda v 34tt nic moc neriskovala abys jim tam holka jeste neporodila.
Aurinko hele a co ta tvoje stitna zlaza jak si ze zacatku psala o tech problemech?Zatim je to vsechno v poradku,ze?A preji ti hezky vikend.
Celti teda uzene s krenovou omackou..hmmm to bych si dala.
Moni do toho gulase toho protlaku ale opravdu nedavej hodne jinak to bude sladke!!!
Niki prozrad co jsi koupila…
koukam jak vsichni shani kocarky.ja mam kocarek jeste po natali,v nem se vozila jeste moje segra,a pak mam jeden trochu sportovnejsi co jsme pri male dostali od zname a jeste mame golfove hole takze to resit nemusim.no a hadriky,kosilky,perinky mam jeste co jsem nosila jako miminko ja.takze ja budu kupovat akorat pliny(u natali jsem dokonce pouzivala jeste normalni a prala jsem kazdy den), flasky,dudliky a kosmetiku ![]()
no tak ja vam to prozradim ale pst…:,–(u na fondue.strasne se mu to libi ale vzdy jsem mu to vymluvila ze takovy nesmysl nepotrebujeme tak jsem mu ji nakonec koupila ![]()
Ahoj holky, šmarjáá vy jste toho zase napsaly!Dojela jsem před chvílí z rehabilitace a co mi dělají? Masírují mi trapéz pak jakoby od lopatky až do hlavy, taky hrudní páteř a pak mám předepsané nějaké el. proudy, ale to jen na krční páteř a mezi lopatkama. Asi budu zase unavená, ale snad to pomůže!
Taminko, pořád lepší, než kdyby jsi to napsala po našem - před mojima dveřama - před mýma dveřma to mi přijde až moc spisovné, jo to kdybych vám měla psát jak mi zobák narostl a trochu to ještě přibarvila, tak mi skoro nebudete rozumět, ale myslím, že v každém kraji je to jiné.Celkově dopis chválím, ať tam mají víc takových dopisů, v dnešní době co není na papíře, tak neplatí a neexistuje
Jinak jsem na jednu stranu ráda, že s tím sexem jste na to některé podobně a velmi oceňuji, že jsme ten rozhovor mohly tak dobře rozvinout
Jenifer, s tou svat. cestou nevím, já bych se už bála!! My jsme byli na svat. cestě na Lefkadě, milujeme Řecko a letos jsme byli v těch Tatrách a projeli jsme Moravský kras. Jo, velmi oceňuji tvou snahu o koláč a manžel myslím taky i když to tak nešŤastně dopadlo, ale příště už budeš vědět co a jak
Eviško, vy se teda máte, my teď moc nevytahujeme paty z domu. Míša je furt v práci a já spím… Tak já pak hodím do placu jinou buchtici,jo? Ale mám obavy, že ty jsi taková kuchařinka, že znáš všechny recepty.
Luckáčku kde jste byli na dovolené? Omlouvám se, mě nějak nedošlo, že to jste na té fotce vy, jde to zvětšit?
Jinak jsem se vyfotila s tou mou novou hlavou, tak ji hodím do své galérky, prosím ale nesmějte se mi, protože jsem se fotila sama a úsměv křečovitý, navíc jsem si vlasy natočila, tak je to dost čerstvé
Holky,
vrátila jsem se teď z porady - musím se vám svěřit - z ničeho nic nám odvolali ředitele. Šok. Zůstali jsme tam všichni sedět jak opaření. Úplně mi to vyrazilo dech, chvilkama jsem měla slzy na krajíčku - on sice občas dokázal být pěkně nepříjemný, ale špatný člověk to není. Údajně si to vyžádala mateřská společnost v Německu. Tak jen aby jste věděly, že úplně pohodové to tady nemám…
Tami - díky za upozornění, s protlakem budu šetřit. A překvapuje mě, že těch mufin je tak málo. Takže tolik práce - a výsledek…troška !
Ale ty formičky (košíčky) by měli být v té krabici, ne? Já ještě dovnitř nekoukala, ale píšou to tam.
Niki - ten dárek je super nápad. My tu soupravu máme a je to fajn pohodička takové posezení u fondue. Uvidíš, že si to budete spolu pěkně užívat ! ![]()
Jeni - pečení je legrace - tedy pokud máš dobré recepty a dodržuješ je. Než jsem na tohle přišla…víš kolik jsem toho „zmastila“ ???
![]()
Tak já se jdu vzpamatovávat ze šoku a doufám, že na vás ještě dnes kouknu. Zatím pa.
Teda Moni no chapu tvuj sok a i tve slzicky..Me ted rozplace skoro vsechno.
Jinak pridavam se k Palonce ohledne fota od Luckacka zda by nesla zvetsit a hodit sem nebo do galerky at ji vidime ve vetsi velikosti..
Holky to pocasi je teda des.Mame tady 3C a pred chvili tady hrmelo a i najeky ten blesk byl.Libor jel z Opavy domu pres Hrabyni a tak jsou takove dost velke kopce,rikal ze se najednou ochladilo o 10C a kdyz prijel k Josefovskemu kopci tak tam stala i terenni auta a dole par aut v prikope,ze cesta jedna velka ledovice takze se nastesti jeste mohl otocit a vzit to obklikou pres Hlucin.
Jinak jsem cetla zpravy a teda ty zaplavy v Evrope budou taky neco.
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Niki teda vy si budete papkat…hmmm fondue mam taky rada..
Jo holky jak se tady nektera z vas ptala na ty ryby a morske plody tak v knizce do jsem dostala je napsano ze zivocichove ve skorapkach a mekkysi v sobe skryvaji riziko hepatitidy.A hlavne dobre zpracovavejte maso a nejezte ho syrove jinak to muze vest k toxoplazmoze nebo k prenosu tasemnice..Takze takove veci nepapkat kucharinky.
Tami.. ty formičky jsou fakt v tý krabici.. ale jsou to normální papírový formičky, který normálně prodávají.. pokud bys měla vlastní recept…
Niki.. to vážně není špatnej nápad na dárek.. ale nevím, jestli to kupovat manžovi, když on moc nevaří.. ale mohl by nám to někdo koupit.. ![]()
niki skvely darek, my si fondiky delame docela casto a mame je moc radi.. ted jsme si nove poridili i cokoladove, ale jeste jsme je doma nedelali.. pozvem na ne asi segru, ta cokoladu miluje ![]()
palonko moc ti to ted slusi a musim rict, ze jsi moc fotogenicka
ty fotky od more jsou z te svatebni cesty??
jeste jsem urcite chtela reagovat na neco, ale uz nevim.. jinak tady je taky pocasi nic moc, zatazeno, zima a taky jsem slysela jedno zahrmeni.. nastesti hafik jeste nechce ven, ted se mi tam moc nechce ![]()