červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
10.11.07 08:32

no musim ji udelat kdyz uz jsem ji rozmrazila ale proste vubec na ni nemam chut :cry: achjo ten muj zaludek je desnej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.11.07 08:51

holky me se taky nic nechce delat :(

Niki teda chudatko tak doufam ze brisko uz nezlobi..

Hele vis jak jsme se tenkrat bavily o tech dalsich metricich a tobe to neslo a pak ti ten tvuj rekl ze to je pro to ze tam davas ten netovej odkaz a ten bere hodne mista.Tak jak jsi to tam potom dala?Vzdyt to moc zkratit nejde,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 09:01

tami jde to.ja jsem to zkopirovala i s tim url takze pak ten obrazek fungoval jako odkaz na stranky.ale kdyz se to url smaze tak uz je to jen jako obrazek :)
brisko uz moc nezlobi i kdyz uplne dobre se necitim.delam napln do te kachny a doufam ze nez se upece doatanu na ni chut.
natali pojede k tatovi tak se budem s muzickem valet a vecer pujdeme koupit boticky pro natali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.11.07 09:02

no ja tam ale nikdy to url nedavam..Zacinam to kopirovat az do http a predto dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 09:18

no vidis :) ja uz taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.11.07 09:47

Tak všem . co jsou v pondělí na KO přeji jen a jen hezké zprávy.

Tami, na štítnou žlázu beru léky, na další KO jdu až koncem listopadu… nějaké hormony se snížili, ale nějaké ne, prý to trvá trochu dýl, než se to dostane do normy. Přotože jsem nemohla mluvit (problém s hlasivkami), tak tam volal manžel a tomu moc podrobností neřekla. Tak uvidíme. Hlavně,aby to zvládl náš drobeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.11.07 11:51

Aurinko uvidis ze vas drobecek to na 100% zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 12:00

me zas zacalo pichat to brisko :cry: nevim co si o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 12:48

ja jsem z toho jelen.v jednom clanku pisou ze fenykl se dava miminkum na boleni briska ale v tehotenstvi se nesmi.a v druhem clanku se pise ze fenykl se v zadnem pripade miminkum davat nesmi ale ze tehotne zeny ho muzou :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
10.11.07 20:04

Ahoj holky, omlouvám se že tu s vámi moc nepokecám, ale je mi tak zle, že si vždycky jen čtu o čem kecáte a pak zas musim ležet. Mám problém s pitím. Než jsem otěhotněla, tak jsem bez problémů vypila 3l neperlivý vody za den, ale teď jí do sebe nedostanu, stejně tak ani čaj. Jediný co vypiju je kola - a to jsem jí nikdy nepila, třeba jen po opici, ale teď mám furt žaludek jako po opici, tak jsem tý koly dneska vypila litr, jinak nic, jsem z toho zoufalá. Poradíte mi co vám dělá na žaludek dobře? díky moc, jinak zvracim, je mi zle a celej den prospim, modlím se aby to brzo přestalo a já si těhotenství začla pořádně užívat, tak jak jsem se na to těšila, dneska je to přesně 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 20:10

natalko tak me zacina byt spatne porad vic.zatim nezvracim ale uz jsem mela parkrat namale.dnes je to presne 7 tydnu a vidim to tak ze do toho 9 tydne na tom budu stejne jak ty.
jinac me napadlo kdyz rikas jak pijes tu kolu,taky to neni urcite zdrave,co kdyby sis ji redila vodou nebo treba nejakym slabym cajem?abys ji nepila tak koncentrovanou.co myslis?jinak holky papaji na nevolnosti zazvorova lizatka.ja jsem je zatim nezkousela protoze to jakz takz zvladam tak osobni zkusenost nemam.
brisko me porad poboliva,picha me hlavne na prave strane.drzte palce at je to normalni a nic nebezpecne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
10.11.07 20:20

Já začla zvracet nějak po 7 týdnu, teda nechci tě strašit, ale doma jsem už od 6t, protože mi bylo hrozně zle, bolí mě žaludek pořád. Jinak vim, že kola neni zdravá, proto jsem jí nikdy moc nepila, ale i doktorka mi řekla že jí trochu můžu, no jenže litr neni trochu co? Musim zkusit něco jinýho, zítra zkusim naředit s vodou a uvidim. Jinak lízátka už mám za sebou, docela mi chutnali, ale nijak nepomáhaly, ještě ke všemu je tam jedna příšerná příchuť a po té už jsem lízátka vyhodila. Břísko mně tak píchalo, ale tak od 8t fakt jen malinko tak jednou za 3 dny. Jinak řikám, že mám v břísku červa, jak jsem ho viděla na UTZ tak mi to tak přišlo, že je to takový červík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 20:25

ja jdu na prvni utz az ve stredu tak doufam ze ted cervicek bude v poradku.to dnesni pichani me hodne strasi,uz to trva od vcera vecera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
10.11.07 20:33

Určitě to bude v pohodě, mě taky ze začátku píchalo hodně, až jsem myslela že přijde MS, ale fakt to přešlo. Jinak já jdu ve středu na krev a další UTZ 19.11, tak už se moc těšim až červu zas uvidim, teď mi dr. ještě nedala fotečku, kvůli tomu mýmu prvnímu potratu, jako prý kdyby se ještě něco stalo, tak abych neměla tu fotku u sebe, ale řikala, že v tom 10t už bude větší pravděpodobnost, že to bude ok. Jinak jak u tebe probíhalo první těhu? Já furt řikám, že chci 3 děti, ale jestli by mi mělo být zas tak zle tak snad už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.11.07 20:35

o prvnim tehu jsem pomalu ani nevedela.zadne nevolnosti,zadne bolesti,nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí