červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
15.11.07 15:35

palonko nekdo pise kratke texty nekolikrat denne a ty napises dlouhy trikrat denne :lol:

takovou jste mi udelali chut na kaprika se salatem :P premyslim jestli vydrzim do stedreho dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 15:45

Jo a na jídlo máme - ráno vánočku a cukroví, polívku hřibovou a na večeři polívku rybí s opečeným rohlíčkem, kapříka a výýýborný salátek, no Niki, taky nevím, jak to vydržím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
15.11.07 15:48

rano se predse neji.pak neuvidis prasatko :wink: fakt ze jako dite jsem to striktne dodrzovala.i kdyz nam mamka reka ze si muzem neco dak jsme to vydrzeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 15:48

Taky máme ráno vánočku.. v poledne chlupačky s houbama a večer jsem už psala.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 16:16

holky, můžete mi některá napsat adresu na tu Plzákovu tabulku? Já nějakou našla a je to nějaké podivné… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 16:46

Přidávám se k Palonce.. taky mě to moc zajímá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
15.11.07 17:23

Teda holky, vy mi děláte chutě, taky bych si dala bramborový salát a řízeček :D poslední dobou mi vůbec nic nechutná, vše mi přijde takový nemastný, neslaný nic moc.. :( navíc mě přepadly depky, dnes jsem byla jak pako, jen jsem seděla a čučela, bolela mě hlava, pak jsem se ještě pohádala s máti, hrůza. Kdybych mohla tak do sebe kopnu nějakýho panáka.
Jsem ráda že vy moc problémy nemáte, krom bolavého kotníku, snad to bude brzy zahojené.
Mám vážně náladu pod psa, neznáte na to nějaký recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 17:57

Ahoj holky, moc vas zdravim a moc dekuju za podporu s tim mizernym kotnikem! Dneska musim donutit manzela, aby mi pomohl po tech proklatejch schodech nahoru do koupelny, musim nutne do vany nebo se mi ze me samotny udela soufl. Dole mame nastesti aspon zachod.
Jinak na vanoce mame klasicky taky rybi polevku, rizky, kapra a salat. A pres den taky jime, uzirame mamce ten vybornej salat, hlavne s tatou, mama se muze vzteknout.
Mate pravdu asi to neni smutny byt jen ve dvou, ale ja si rikam, ze chci byt s celou rodinou dokud to jde a kdyz mame fajn vztahy, tak proc ne?

Celti, ja jeden zaruceny navod mam, jen k tomu je potreba ten pes. Vzdycky mi hrozne pomuze, kdyz se pomazlim s tou nasi psici! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 18:09

Celti, nesmutni.. vždyť máš nás! :D Uvař si čajík.. vezmi si nějakou pěknou knížku.. a odpočívej!

Kacho.. taky jsem ráda, že můžu být na vánoce s rodinou.. Je to takový veselejší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.11.07 18:13

Celti , mimochodem, koukam, ze jsme stejne „mlady“…me bude 30 7. cervence!

No letos vanoce poradame poprve u nas v domecku, tady urcite veselo bude. 5 dospelych, 2 deti, 1 na ceste, 2 psi..... Uz se na to strasne tesim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 18:27

Kacho, tak bez těch 2 dětí a 1 psa jsme na tom stejně.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
15.11.07 18:32

Kacho mě bude už 30.6 30 :lol: a mimi si dám jako takový předčasný dáreček k narozkám o 10 dnů :D
Pesinu mám doma, ale ven se jí v té zimě nechce a s kocourem je nuda, stále jen chrní v kuchyni.
Ale už je mi líp že vás mám.
Koukala jsem na tu !zázračnou" tabulku a vychází mi chlapeček, tak jsem se rozhodla že to bude Erik, protože ex to jméno nesnáší, ale mě se líbí, naopak on by chtěl holčičku Kristýnku.
achjoo už zase brečím ani nevidím klávesnici :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 18:33

Právě jsem se vzbudila… Strašně mě rozbolela hlava, ale zatím to nebyla migréna, je to asi i tím, jak jsem byla dnes na rehab a pak ve městě, hrozná zima a taky už mi leze krkem to počasí, mám pocit, že nesvítilo aspon dvě hodiny ani nepamatuju. No anebo bude zítra krásně a hlavice mě bolí ze změny tlaku,chjo

Celti, bude zase dobře, to tak někdy je, že se člověk necítí.Neboj, nožka se brzo zahojí a budeš zase jako rybička s bříííškem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
15.11.07 18:35

néééé, neplakat, Celtico, zakazuju!!!! jaká zázračná tabulka, Plzákova? prosím odkaz!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
15.11.07 18:41

palonko podle té tabulky co tu je na emiminu:) jinou jsem nenašla:( a ta německá nefunguje, neumím totiž německy :lol:
a už nebrečím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital