Poradna duly
Jana Čurdová
Tami, super fotky, no jo, mají tam moc místa, tak se točí a dovádí, však jim to skonči
Míša taky čučel jak zjara, je to fajn, jdu na tu sprchu, ale začíná mi být nějak bléééé
Leni taky budes mit takove fotecky-neboj!!!!!!
Palonecko tak at ti to pomuze
Ahojky berušky,
jsem vás dočetla a zas nic nevím..
Palonko.. mrzí mě, že máš pořád trápení s tou migrénou.. A jasně že nevadí, že nám o tom píšeš.. proto tu jsme!
Taminko.. náááádherný fotečky mimíska.. Už se taky na nějkou fotku těším!
Celtico, já baštím Calibrum babyplan a pak prejdu na Calibrum mami..
Dnes mi je blivno.. tak čekám, až to přejde..
Holky a v diskusi Život po potratu se rodí.. tak jsem napjatá jak struna! ![]()
Tami.. ano, před chvílí jsem to taky zjistila!
Mám ooobrovskou radost.. Jituška ji napínala.. ![]()
Tami, neboj, uteče to jako voda a ještě budeš vzpomínat, jak to bylo úžasný, když jsi byla těhulka! ![]()
ahoj holky, Taminko, mas opravdu naaaaadherne fotecky mimiska, ja chci taky takove krasne.
Dnes mi je celkem dobre (kupodivu) rano mi bylo blbe, ale nastesti to preslo. ![]()
Jinak vitam Natalku, tak je nas uz opravdu 20, to je teda parada.
Presne jak pises Tami, ja se snad toho cervna taky nedockam, uz aby to bylo. ![]()
Evissko: tak snad ti bude lip, ty nevolnosti prece musi nekdy skoncit.K tem vitaminum ja jim nejake od mamy, mela jich hodne, tak mi krabicku dala, jen jsem se divila, ze je v jedne tabletce 600ug kys. listove, neni to holky moc? Ostatnich vitaminu je tam stejne jako v Calibrum babyplan, jen je tam navic zelezo a selen, ale to snad neskodi ne?
Jen taky se dockas takovych fotecek.Jen ten muj maly potapnik nevydrzel ani chvili hezky pozovat ![]()
Ohledne te listovky..No ja mam v samotne listovce 10mg v 1 draze a v gravitalu tam je 0,4mg na 1 draze a je to 200%DDD(denni doporucene davky).Nevim zda muzes listovkou uskodit nebo ne..Vim ze jedna znama byla tehu a na listovku ji pak zjistili alergii.Co se takhle nekde zeptat?
Evisko doufam ze ti ty tve nevolnosti co nejdriv skonci..
Jinak ja si udelalo soukromou fotogalerku abych vam tady nebombardovala samyma foteckama.
Tami to mi nedělej. Já jsem v práci! A když čtu, co píšeš a koukám na ty fotky, tak se na ten monitor culím jak blázen. Ještě, že je monitor velký a kolegové mě tolik nevidí. ![]()
Moc gratuluji.
Ahojky, už jsme zpět z rehab. Bylo to fajn a budu chodit ob den, takže by to mělo mít nějaký smysl. Dnes budu asi ještě víc unavená, ale to se nedá nic dělat. Je škaredě, Míša chtěl něco dělat venku, ale nedá se, tak budeme lenošit.
Tami, my jsme taky na toho našeho mišana hleděli, jak s sebou mrská a vlastně plave. Mysleli jsme že sem tam pohne ručičkou, nožičkou, ale že bude dělat takovou paseku, to jsme neveděli. Já jsem si taky před nějakým dnem zařídila soukr. album, kde mám pro mě milé fotky, ale myslím, že tam můžete taky nahlížet.
Asi si dáme něco dobrého a půjdeme si číst.Holky, vy, které jste v práci, at vám to rychle utíká, aby jste si mohly dát nožky nahoru a něco dobrého do bříška pěkně doma
Ahojky, už jsme zpět z rehab. Bylo to fajn a budu chodit ob den, takže by to mělo mít nějaký smysl. Dnes budu asi ještě víc unavená, ale to se nedá nic dělat. Je škaredě, Míša chtěl něco dělat venku, ale nedá se, tak budeme lenošit.
Tami, my jsme taky na toho našeho mišana hleděli, jak s sebou mrská a vlastně plave. Mysleli jsme že sem tam pohne ručičkou, nožičkou, ale že bude dělat takovou paseku, to jsme neveděli. Já jsem si taky před nějakým dnem zařídila soukr. album, kde mám pro mě milé fotky, ale myslím, že tam můžete taky nahlížet.
Asi si dáme něco dobrého a půjdeme si číst.Holky, vy, které jste v práci, at vám to rychle utíká, aby jste si mohly dát nožky nahoru a něco dobrého do bříška pěkně doma
Palonko ja na to tvoje album uz koukala a na svatbe vam to moc sluselo.