červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
7.11.07 08:53

Huráááá do Kroměříže ze Zlína!! To jsem tak ráda, že jsi se Lenkadavi ozvala!!Myslela jsem si, že ti třeba nebylo dobře a ležela jsi. Já už snídám po etappách, dám si něco málo, pak hodinu čekám a když to nevyzvracím,tak pokračuju a až potom teprve si dávám vitamíny, protože už se mi několikrát stalo, že jsem si je musela dávat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.11.07 08:56

Díky za radu Palomko, já dneska nemám odvahu ani vypít čaj… natož si dát třeba oběd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.11.07 09:02

Ahoj holky, zdravim vsechny budouci maminy. Takze k tomu obleceni pro tehu, jak jsem uz psala, pripada mi docela pekne to z mimibazaru, adresa je www.mimibazar.cz
Pak se vyberete kategorii a v ni uz najdete vse potrebne. Vestina toho je celkem kvalitni, svagrova tam prodava ve velkem miminkovske oblecky, jeden cas s nima mela i kramek. Tak mi tyhle stranky doporucila. Je super, ze je vzdy uvedena i velikost a znacka obleceni a fotecka. Maji tam obleceni jak do prace tak na volny cas. Ja si asi budu muset poriti nejake kalhoty a halenky, pocitam tak 3 ks od kazdeho. V praci muzeme chodit neformalne, ale zase na druhou stranu nechci vypadat jako hastros. :(
S tou migrenou je to teda opravdu horor, moc ti preji Palonko, aby rehabilitace zabrala a migreny odesly. :)
Jinak holy, ktere mate dnes kontrolu, drzim palce a urcite se co nejdrive ozvete. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.11.07 09:21

dobre rano tehulky :D predstavte si, ze jsem uz hodinu vzhuru a zadna nevolnost a zadne zvraceni :P fakt ziram… jinak musim rict, ze me opravdu prestavaji bolet prsa, zazrak :D
natalko moc te tady vitam a blahopreju k tehu..
palonko moc doufam, ze ti dnes na te rehabilitaci pomohou.. musi to byt hrozne, drz se a at je brzy lip..
taminko hodne stesti dnes na kontrole..
lenkadavi jsem rada, ze jsi se ozvala.. naprosto chapu co prozivas.. obcas je lepsi to vsechno zaspat :wink: drz se a at je lip.. kontrola bude zitra urcite v poradku..
vsem ostatnim moc pozdravu a briskum zdar :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.11.07 09:30

Hezký den všem.
Vítám novou těhulku!!!
Tak mi je vždy dopoledne celkem dobře, ale zato odpoledne bych nejradši proležela :cry: Naštěstí nezvracím, jen mě hrozně bolí žaludek.
Včera v půl desáté večer jsem dostala šílenou chuť na těstovinový salát a nebyla jsem líná si ho jít udělat :cry: ach jo to zas půjdou kila nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
7.11.07 09:49

Dobré ránko holky,
jaké berete vitamíny? já Prenavit, ale koukala jsem an složení a z těch vitamínů je tam ze všech dávka tak do 50% DDD. zdá se mi to málo:( Ale dr mi řekla že brát vitamíny je zbytečné, tak nevím :roll:
Včera ani dnes už mi blbě nebylo, tak uvidím večer, top mi bývá nejhůř vždy když si lehnu do postele před spaním.
Jinak všem co máte kontrolu ať dopadne super a čekám na správičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.11.07 09:51

Monix nechat si umýt okna není žádné vyhazování peněz. Když jsme měli stará špaletová okna, tak jsem o tom uvažovala pokaždé.Jenže ono je mít stejně nemělo cenu, protože byla pořád zamlžená :) Teď máme plastová, ale stejně jsou pořád špinavá, protože bydlíme u hlavní silnice - děs! Ale o čem uvažuji si najmout někoho na čištění koberce. Oni to mají tím přístrojem za půl hoďky a je to lepší než to kartáčovat růčo. Hlavně v našem stavu.

Jo a těhotenské mají i v H&M. Zkus se mrknout i tam. Já sice pro práci nutně nepotřebuji, ale mám tohle oblečení ráda, tak uvidím, jestli půjdu lovit. Ale je to ještě brzo.

Natálko vítej!

Palonko držím palce, ať se Ti uleví

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.11.07 10:10

Tak holky, za chvilku budu dávat do trouby ty zapečené těstoviny dnes se mi opravdu nechce vařit nic složitého a pak si chci dát vanu, ale jen rychlovka. Chci si umýt vlasy, oholit se a pořádně se natřít krémem, poslední dobou jsem na to nějak neměla..

Celtico, já jsem brala Maternu a tu jsem vypotřebovala a ted mám Mamavit plus kys. listovou.

Co se týče prsou, tak mě bolí trošku, ale taky beru ten Duphaston, tak bez něj by to bylo asi horší.

Ráno tu svítilo krásně sluníčko a ted se zase zatahuje.

Tak jsem včera přemýšlela, že bychom mohly na vánoce vědět, co budeme mít za mimíska, teda ty z nás, které si to budou chtít nechat říct.

JINAK HOLKY MOC DĚKUJU ZA PODPORU - víte, už si připadám jako věčný stěžovatel, že mi furt něco je a pořád jen ležím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.07 10:20

Ahoj
tak jsme zpatky z poradny..Mimi si tam plavalo jak malej potapnik,machalo rucickama a nozickama a vubec se nechtelo fotit.Ale par fotecek mam tak pak hodim do galerky.Tatinka jsem vzala s sebou tak asistoval dr a fotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.11.07 10:27

To je parádní Taminko, už tě tu vyhlížíme!Těšíme se na fotečky a hlas míry, váhy, změna termínu?! Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.07 10:33

dekuji!!!!!!!!
Na dalsi KO jdeme az za tri tydny,merime 3,5cm a dokonce mame i vsechny prsticky :D :D :D

Koukam zrovna na fotecky,teda moc z toho neuvidite protoze mimi fakt hooooooooooooodne plavalo..

Za chvili vas doctu a budu reagovat na prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.11.07 10:36

taminko to jsou skvele zpravicky.. moc blahopreju :! :! na pristi utz taky beru manzilka :D at se pokocha svym vytvorem :wink: budu cihat na fotecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.07 10:39

tak fotecky uz jsou v galerce..Ja nechala Libora cekat v cekarne a ptam se dr zda muzu vzit i partnera a on ze samozdrejme a ja ze on ceka na chodbe a ze z minula mame spatny zazitek z poradny a tak jsem ho s sebou nechtela tahat,tak dr rekl ze se prvni mrkneme zda je vse v poradku a pak zavolame tatinka..No Libor na to koukal jak na svaty obrazek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.11.07 10:43

tami moooooc pekne fotecky… :D ja ted z posledni kontroly nemam, ale priste doufam, ze uz mimi bude takhle pekne videt a taky dovadet :P at se pred tatinkem ukaze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.07 10:45

Leni jsme moc rada ze ses ozvala a ze te spineni preslo..Velmi dobra zprava.

Nancy co ty?Uz je to s tebou lepsi?

Celtico ja beru stale kys.listovou a gravital ale ve spitale mi rekli ze je zbytecne brat vitaminy ze je to jen tahani penez z lidi.Tak nevim.Ze staci listovka a magnesko.

Ralelo teda ja koukam-ty ses jak ja..Me taky nedela problemy si udelat nejake jidlo v deset vecer. :roll:

Jinak teda uz mame i prukazku a dostala jsem uvitaci kufrik ve kterem jsou vzorecky a casopisy a pak knizecku pro maminky a kuponek ktery mam vyplnit a az se mimi narodi tak dojdou dalsi vzorecky.

Pido no to nase mimi se teda moc nepredvedlo..Furt se schovavalo a plavalo takze udelat hezkou fotecku byl problem.Jinak od priste uz si budu brat „flesku“ aby fotecky byly jeste mnohem hezci.

Jo jinak se jdu zaregistrovat do D&M a Schlecker-tam maji slevy pro tehulky a pujdu se zeptat na tech 500kc od VZP na plavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí