Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holcicky, dekuji za podporu..
u mne se spineni uz neopakovalo, tak doufam, ze to byla ojedinela prihoda.. nasla jsem doma jeste jedno baleni ascorutinu z drivejska, tak mozna taky zabral.. nicmene od vcerejska jen zvracim a citim se fakt hrozne, unavena, malatna a jako by na me neco lezlo
cokoliv snim nebo vypiju hned vyzvracim, tak si pripadam takova slaba.. no uz uz aby byl zitrek a ja sla k doktorce.. kdybych vedela, ze je to pouze tehu-nevolnost a mimi je v poradku, vubec by mi to nevadilo a prezila bych to, ale to spineni a ta nejistota ![]()
no nic, jen jsem cetla o tamincine sousedce a rozcililo to i me
snad to ten vas tajemnik nejak vyresi a debilni sousedka da pokoj.. neni nic horsiho nez sousedske naschvaly
tak at to dobre dopadne..
zatim pa.. vsechny se mejte krasne a zdar miminkum ![]()
Ahoj Pído, jak to tak čtu, tak koukám, že jsi v 8tt a to se rozjíždějí ty pořádný nevolnosti, takže možná z toho…
Každopádně Dr ti zítra řekne co a jak…
My meme za sebou tulení víknd, tak snad byl úspěšný… Teď už jenom 14 dní čekání a nepozorování se, to bude děs!!! ![]()
Ale už se nemůžu dočkat, tak snad to rychle uteče!!! ![]()
Mějte se všechny moc krásně a pohlaďte za mě bříška!!! ![]()
Dobré ráno holčiny, jak se Vám vede? Snad už nikdo nešpiníte a je Vám dobře. Hodně štěstíčka všem, kdo jdou na kontroly… já jdu ve čtvrtek, už abych to měla za sebou s bijícím srdíčkem.
Lituju Vás, že zvracíte, já takové problémy nemám, mě jen hrozně bolí prsa, a nejvíc, když se blíží večer. Snad to není špatné znamení.
Dobre rano preji.
koukam ze nektere jste nemeli moc prijemny vikend.doufam ze uz je to lepsi ![]()
ja jdu ted s malou na kontrolu,konecne uz je snad zdrava.
preji krasny den ![]()
Dobré ráno holky,
já jsem teď trochu zmatená z toho mého metříku
Mám tam že jsem těhule 5,9týdne.To jako to 9 neznamená dny? A po sedmi dnech je zase týden,ne??? No já jsem z toho úplně tumpachová ![]()
Pído to je dobře,že to přestalo.Dneska ráno jsem rzovna četla,že v období kdy měla přijít MS se může špinit.Tak jsem si na tebe hned vzpoměla.
Kacho ten Pinosol mi přinesla mamka,takže odedneška začínám kapat.Doufám,že to přejde
Už se moc těším,až to srdíčko uslyším ![]()
Onko tak držím moc pěstičky
![]()
Všem těhulkám,které jdou na kontrolu,hodně štěstí!!!!
Ahoj Kubo, tak to teda nevím, jak je to s těmi dny. Nevšimla sis, jestli to postupuje po 0,1 nebo víc?
Ahoj holky,
tak se hlásím po kontrole. A srdíčo bije!!! Viděla jsem i jak hýbe ručičkou.
Hezký to bylo. Už jsem v práci a ještě teď se přihlouple usmívám…
Za 3 týdny půjdu na NT, který dělá Dr. přímo v ordinaci.
Tami , ten kroužek na UTZ je prý zbytek váčku.
A Dr. mi přepočítal délku těhu a je to o týden méně, čili jsem dnes 8+2tt. TP ještě neříkal.
Ahoj holčinky!
Tak ten víkend moc vydařený nebyl (jak jsem tak četla) - Palonka migrény, Pida špinění, Taminka trable se sousedkou…nějak se nám to nevyvedlo…
![]()
Palonko - já měla migrénu v pátek večer…naštěstí mě to chytlo fakt večer, takže jsem si dala mokrý kapesník s alpou na čelo a šla si lehnout. Nemívám ale tak šílené mogrény, že bych zvracela nebo něco tak…ale i tohle bohatě „stačí“ ![]()
Stokvítku - ooobrovská gratulace
Já ještě srdíčko neslyšela - tak snad na konci listopadu…
My jsme tady od středy měli až do neděle návštěvu - švagrovou s manželem. Je to fajn, když přijedou, ale přece jen člověk se musí starat, chystat - je to teď pro mě trošku únavné. Když v neděli odjeli, tak jsem na hoďku úplně odpadla. Ale příští víkend máme volno a klid - tak se už s manžou těšíme jak budeme lenošit.
Hezký den!
Stokvítku GRATULUJIIIIIII ![]()
Tami, to je tedy fakt síla s tou sousedkou…
Přeji, abyste to co nejdříve vyřešili.
Pido, tak snad je špinění snad za tebu a už se nebude opakovat.
Lenko, mě taky vůbec není špatně, tak doufám, že to není špatné znamení… Ales snažím se věřit, že ne.
Všem ostatním přeji krásný týden.
Ahojte holky!
Tak vás opět zdravím z domu!!
Nejdříve bych chtěla poblahopřát stokvětu! Je to užasné a jak jsi viděla tu ručičku, no to je super!!
Tak holky dnes ráno jsem šíleně zvracela, tak mě manžel vezl do práce, sotva odjel, tak mi začala migréna zase, tak jsem šla za šéfem a všechno mu řekla, nadšený vůbec nebyl, ale že se musí zařídit, pak jsem to řekla holkám v práci a pak pro mě zase manžel přijel a jeli jsme na neurologii. Tam mi řekla, ža mám šíleně ztuhlý trapéz, pichla mi do něj injekci, dostala jsem nějaké magnezium a taky jsem si vyzvedla ortop. límec.Odpoledne zajedem ke gyndr.a asi si dám napsat neshopenku.Jo a taky budu chodit na rehabilitace, aby se mi ta krční páteř uvolnila…já fakt nemůžu mít nic normálně. Včera jak jsem psala se mi zdálo, jakobych špinila, tak jsem radši zase volala do porodnice a doporučila mi Ascorutin, ale nekoupila jsem si ho, dnes ráno už vůbec nic, tak počkám na odpoledne co dr..
To je mi líto Palomko, ale uvidíš, že bude vše v pořádku, pěkně se zrehabilituješ a bude vše ok…
jejda jejda palonko tak to ti drzime vsechny palce i vsechny potkani a kocici pacicky at je ti brzo lip ![]()
ahoj holciny, tak jsem zpatky od gyndr.. v podstate dobre zpravy, mimi meri uz 15,6 mm (pred 14-ti dny jen 2,5mm) a srdicko bije.. slo uz rozeznat hlavicku, ale mimi bylo nejake stydlive a porad utikalo, dr ho nemohla poradne ani zamerit
kazdopadne se mi tam jeste pridelaly nejake ty hemathomky a to minule lozisko tam taky zustalo, tak to spineni pry bylo z toho, ale zase nejsou nikterak velke, tak to snad bude ok. trochu starosti mi taky dela, ze deloha je porad hodne zaklonena, tak mam co nejvic lezet na brise (jenze to se mi pak chce zase zvracet
) budu se muset snazit.. kazdopadne dal beru utrogestan a dostala jsem nejake cipky proti nevolnosti.. na kontrolu jdu zase za dva tydny a budou mi delat i vsechny krevni testy…
palonko, jsi fakt chudacek.. musis to hold pretrpet
hlavne se setri a at je lip ![]()
zatim pa