červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
29.10.07 16:22

Ahoj holky,

tak se taky hlásím nově mezi vás. :D Doufám, že mě taky mezi sebe vezmete. Zjistila jsem to minulý týden, ale přiznám se, že mi doktor jen řekl, že jsem v 7. týdnu, ani mi neřekl termín porodu, takže červen jsem si tak nějak spočítala sama. Ani mi nedal průkazku. Je to normální? Prý to některý doktor dává až později…
No už jsem na to na všechno zvědavá. :) Chvilku jsem četla vaše diskuse o chutích a musím říct, že já mám taky spíš nechutě. :cry: Teda jediný, na co mám chuť téměř neustále, je smažený sýr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
29.10.07 16:26

Petro ahoj. Neboj, skoro všechny na svou průkazku ještě čekáme. :) A s tím smažákem Ti závidím. Je to moje oblíbené jídlo a teď na něj vůbec nemám chuť. Teda, ono je to asi dobře, protože 2× zdravé to není :lol:
A UTZ Ti dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.10.07 16:35

No já si taky říkám, jestli bych se tomu neměla trochu vzpírat a snažit se jíst něco zdravějšího, ale někdy to prostě jde a někdy nejde. :D
UTZ mi dělal, ale přiznám se, že to bylo hrozně rychlý, jen tam nějak poměřil velikost, spočítal ten týden a já byla dost v šoku, takže jsem si to vůbec neužila. :( Zatím mi to přišlo jako malá fazolka s bílou bublinou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.10.07 16:38

Ahoj Petro, take te vitam, ja prukazku dostanu pravdepodobne na konci listopadu, to budu asi v 12 tt. Jinak smazeny syr bych si celkem dala, ale vidim to vecer spis na porkovou polevku, mam ji od mamy ze vcerejska. Tak si dam, teda doufam, ze na ni budu mit jeste vecer chut. U me je to uplne strasny, treba v praci mam chut na neco dobreho a nez jdu z prace tak uz bych si to jidlo ani nedala. No hruza. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.10.07 16:38

teda nas tady dnes pribyva ze ani nestacim reagovat.dnes nemam moc psaci den :) ale zaregistrovala ze se pridal i nekdo z brna tak to je fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 16:39

Ahoj Petro, vítám tě těhulko! Neboj se, průkazku brzy dostaneš, jen co uvidíte srdíčko!Gratuluju!Teda holky, my se rozrůstáme, to je bezva!!!Já průkazku dostala v osmém týdnu, až dr. viděla srdíčko

Nikiki, co se týče těch lízátek, tak opravdu jsou k dostání v lékárně,takže neměj strach a je na nich vyložené napsané, že jsou pro těhulky a působí na nevolnosti!!Tak žádný strach!!

Jenifer, já musím říct, že jsem pořád unavená, ale rozhodně to není takové, jako na začátku, ale uvidím, jak půjdu do práce, to bude o něčem jiném!S tím zvracením si fakt nevybereš, mě je jeden den parádně a druhý den je mi šoufl od rána. V neděli jsem lítala asi 4, ale nakonec ze mě stejně nic nevypadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.10.07 16:42

ja strach nemam nastesti je nepotrebuji jen me to prekvapilo.cetla jsem to tady http://www.miminko.com/…vat-104.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.10.07 16:50

Tak koukám, že jsem na tom ještě dobře. Teda na ten smažák chuť mám, ale když si odmyslím, že se mi zlehka každé odpoledne houpe žaludek, tak v zá:,–(ě sním cokoliv. A zvracet se mi nechce vůbec. Hned jsem to musela zaklepat. :D
S průkazkou jste mě uklidnili. Otevírala jsem předtím vedle diskusi o antimalarikách, tak mi to trošku strašilo v hlavě. Myslela jsem si, že když mě doktor poslal na genetické vyšetření, že mi jí radši nedával, abych se moc netěšila. A ono je to srdíčkem. Tak to jóooo… 8)
Jennifer: Doufám, že tě ta chuť nepřejde a porková polévka bude chutnat. :)
Jdu zase chvíli pracovat :( , podívám se sem zase večer. :) Zatím se mějte.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.10.07 18:20

tak chvili se nedivam a zase novy „prirustek“ :D moc te vitam petrak a moc blahopreju k tehu :wink:
necetla jsem ted prispevky, jen jsem v rychlosti postrehla par temat, takze: ja jsem asi jako jedina dostala prukazku hned pri prvni navsteve dr. a potvrzeni tehu v 5tt (srdicko jeste nebilo), ale urcite to neni standart, davaji je mnohem pozdeji.. jinak v tech lizatkach je jen extrakt ze zazvoru a 100%ne verim, ze jsou pro mimi bezpecne, nemohli by je jinak prodavat v lekarne :wink: a uz dlooouho jsem na nic nedostala neprekonatelnou chut, ale ten smazeny syr… tak ten bych si teda ted dala :D a to jsem ho nejedla asi dva roky :D jinak jime velice zdrave, ale kdyz to mimi chce 8) tak asi zitra pojedu na nakup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 19:24

Tak těhulky, my jsme se teĎ navečeřeli. Udělali jsme si pizzu a těsto jsme použili listové a teď je mi pěěkně těžko, tak se odvalím do spršky, naMažu bříško, prsa a bočky a asi zalehnu k telce. Zítra jdu ke kadeřnici, tak snad ze mě udělá člověka.Tak se těším.
Pěkně se vyspinkejte a doufám, že zítřek bude taky tak úrodný na nové těhulky jako dnes! Udělaly jste mi velkou radost. Dobrou noc ať vás blechy štípou celou noc papa MÁM VÁS RÁÁÁÁDA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.10.07 19:37

Palonka-hmm pizza z listoveho,to muzu :) ja jsem byla u kadernika v sobotu :wink: dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.10.07 19:38

Eviško a Miso, gratuluji k dobrým zprávám… jen tak dál. :D
Vítám nové těhulky a přeji krásné prožívání těhu..... :wink:
Já nstoupila do práce, ale začali mi vypovídat službu hlasivky (což je u úči dost blbé 8O ) tak nevím, jak dlouho tam vydržím. Ale potřebovala bych alespoň týden. Takže tu te´d moc často nebudu. Doufám, že je u mě vše OK. Do té kontroly se to strašně vleče - ještě 3 týdny ( a to mám za sebou 1.5 tynce co nevím, co se děje) a mám strach, jestli je vše Ok. Občas mě docela bolí podbřišek, ale úplně dole. Pokud bych se neozývala, tak jsem jen děsně zaměstnaná a nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.10.07 07:49

Krásné ránko holky! Doufám, že jste se dobře vyspinkaly! Já jsem dnes ranní ptáček, už jsem i po snídani a po deváté jedu k té kadeřnici.Už se těším, jen pořád nevím, jaký účes by se mi zamlouval, ale to je se mnou tak vždycky. Mám polodlouhé vlasy momentálně blond s ofinkou, ale tentokrát bych chtěla změnu. Líbí se mi ty mikáda, ale s tím je hrůza práce…Však já vám napíšu, jak jsem spokojená.
Dnes jsem nějak špatně ležela,tak mám jakoby skříplé mezi lopatkama, no nic moc :?
Jinak tady u nás je strašně škaredě a mrholí :(
Jo, jak jste se včera popraly s tím žehlením? No, já mám ještě výmluvu, mě to prádlo ještě neuschlo.
Tak ještě nějakou chvíli śem budu nakukovat a pak poletím. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.10.07 09:06

ahoj holky a vitam mezi nama monix a petru a gratuluju k tehu.Holky pokud chcete do tabulky tak mi pls napiste o sobe nejake info..Posledni seznamek je na strane 55 tak se mrknete.

Luckacku hodne stesti pri dnesni kontrole!!!!!!!

Niki hodne bylinek se nesmi uzivat v tehu protoze to jsou vlastne „drogy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
30.10.07 09:10

Tami ja vim proto jsem si o tom cetla co by se nemelo no a narazila jsem tam na ten zazvor.ale v tech lizatkach ho asi neni tolik a urcite se jich nesmi jist moc.moje mimi ma od zacatku strasnou chut na ruzne caje proto jsem hledala ty bylinky.snazim se pit hlavne ovocne a hodne slabe abych to neprehnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí