červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
26.10.07 14:10

tak ja jsem ted dvakrat zvracela a nemam silu ani jist ani pit :( jsem nejaka strasne unavena tak si chvili zdrimnu a pak se tu maji stavit rodice, tak jsem volala mamce at mi priveze neco dobreho na zub.. je mi jedno co, protoze ted mam pocit, ze bych nejedla stejne nic :? tak uvidime..
jinak vsem preju nadherny vikend a co nejmin nevolnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 14:13

Pidalko tak to me moc mrzi..Tak si bez odpocinout,natahnout se a at je ti co nejdriv lepe…
I kdyz co vsechno zena nestrpi kvuli tomu miminku co ceka,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.10.07 14:36

Pido, tak at je ti brzo lip. Holky take se s Vama pro dnesek loucim, preji krasny vikend,pekne si ho uzijte a hodne piste, at mam v pondeli, co cist.
Tak pa,pa. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 14:37

Taminka / 1975 / Ov+Vi / 8+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 7+3tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 1979 / Upice / 9+4tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 7+2tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 30.10. Jenifer / 1983 / Praha / 7+4tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 1980 / Praha / 6+2tt / 13.6.08 / – / vdana PO 5.11. Stokvet / 1978 / Plzen / 7+6tt / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtice / – / Brno / 5+5tt / cerven08 / – / – PO Aurinko 1974 / Praha / 7+4tt / 10.6.06 / – / vdana PO 20.11. Sheelle / 1981 / Praha / 6+5tt / cerven08 / – / svobodna PO 2.11./6.12. Palonka / 1981 / Zlin / 8+5tt / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(screening 22.11.) Nikiki / 1983 / Brno / 5+3tt / cerven08 / holcicka Natalka / vdana PO 8.11.

stale jeste nevim stokvitkuv tehu tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
26.10.07 14:42

ahoj holky
Sheelle ahoj. Ted koukam, doktorka si nebere servítky. Sice mám raději milejší přístup. Ale jak říkala moje kamarádka - je to gynekolog a ne psychoterapeut. Držím palce a přeji štěstí. A já jsem teď na krátkodobé neschopence od obvoďačky. A taky jsem od něj slyšela, že každé 2. těhu končí potratem - do toho se tedy počítá i těch prvních pár dnů, kdy to třeba žesnká zamění i MS.

Žaludek - teda to je něco. Bolí mě, že mám hlad, něco sním a cítím, že mi na něm leží kámen. Jen co to poleví, tak bolí, že mám hlad :lol: Večer je to nejhorší. Včera jsem si dala zeleninový salát, nejdříve mi tak chutnal, ale pak jsem ho nějak divně zacítila a už jsem ho nemohla ani kousek.
Takže jsem došla k závěru, že já nemám žádné těhotenské chutě, ale naopak nechutě :)

palonko děláš power jogu i teď? Já nevím, jestli mám pokračovat. Zatím jsem byla jen v prvních 2 týdnech a od té doby ne. A nevím, jestli je to dobrý.
od ledna budu chodit na gravijogu.

Tami , díky za info o huse. Máš fakt štěstí. Já vyrazím do té hypernovy a doufám, že budu mít úspěch.
Ten týden, já jsem Ti psala několik stránek zpět, že podle poslední MS to je - teď už - 7+6tt , ale Dr. mi to potrvdí až na přístí KO, což je 5.11

Přeji hezký víkend všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 14:46

100kvitku ja vim ze jsi to psala ale my jsme za 2 dny napsaly asi 12 stranek a priznam se ze se mi to nechtelo hledat.Jinak zkus jeste i ten interspar tam jich bylo fakt hodne.
Tak seznamek jsem upravila.

Ja se tenkrat kdyz jsem jeste cvicila powerjogu ptala nasi cvicitelky na tehulky a ona mi rekla ze to zalezi na me jak se citim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
26.10.07 14:48

powerjoga - já ji mám ráda, ale někde jsem četla, že se nedoporučují hluboké předklony, záklony apod. A zvláště těm předklonům se prostě nevyhneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 14:49
Stokvet píše:
powerjoga - já ji mám ráda, ale někde jsem četla, že se nedoporučují hluboké předklony, záklony apod. A zvláště těm předklonům se prostě nevyhneš…

presne tak a to mi delalo velke potize a nemohla jsem dychat a a tak jsem s tim sekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.10.07 15:20

Ohl. powerjogy, já jsem ji cvičila asi před rokem a pak jsme dělali tu rekonstrukci a to jsem měla tělocvik dost dobrý, tak jsem nechodila a taky vím, že některé cviky by neměly těhotné dělat vůbec nebo nějak v omezené poloze. Ted necvičím, protože jsem byla ze začátku těhu hrozně unavená a pak na mě šla ta chřipajzna Já jsem cvičila doma Hathajogu pod vedením pí Smékalové a na začátku je tam i sekce pro těhotné, ale ještě jsem na to ted nemrkala, tak se podívám

Pido, taky mě mrzí, že jsi zvracela, ale jak jsem psala, mě se ulevilo..tak hlavně odpočívej a zkus se vyvarovat pachům o kterých víš, že ti dělají blbě

Stokvěte, tak takhle to mám i já, sotva něco dojím, tak mi to za chvilku slehne a pak mi začne kručet v břichu, už ani nevím, co bych si dala. V týdnu jsme koupili čerstvý ananas a byl výborný, ted jsem snědla velký kedluben, tak nevím, co to se mnou udělá. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 15:53

Hmmm Palonko cerstvy kedluben bych si dala!!!!!!!!Mnam mnam…Ale prekne to nadyma..Ale mi to nevadi..Mam ale rada takove ty jarni,kdy nejsou drevnate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 15:57

Jenifer jinak jsem zabrousila do kvetna a cetla ze v praci budete mit nejake nove smlouvy od noveho roku s tri mesicni zkusebi dobou..Ja si myslim ze pokud jsi tehulka tak te NESMI z prace vyhodit.Na to je prece i nejaky zakon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.10.07 16:12

Tami, tento kupodivu nebyl dřevnatý a taky miluju ty úplně čerstvoučké malinké..hmmmm…
No, ale už mám hlad, čučela jsem na nějaké fotky bříšek a úplně mi z toho vyhládlo, asi si dám nějakou pletýnku a možná jen s máslem a rajčátko, co máme ještě ze zahrádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.10.07 17:29

Holky, pro dnešek končím, jdu nachystat večeři, manžel už přijde domů, dnes si vzal půl dne dovču, dokud jsem ještě doma. Přeji vám krásný víkend, ale já sem stejně o víkendu nakuknu a s některou z vás se jistě pozdravím. Mějte se hezky a věřím, že budete všechny odpočívat, však si to za celý týden zasloužíte papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 19:03

ahoj holky

tak ja jsem zkoukla film co jsem si v noci nahrala,Libor mi dovezl nez jel na fotbal drink z UGA a vycistila jsem Amine zuby protoze ji strasne smrdi z tlamy!!!!!!!!!Ale je to fakt DES. :-( :-(
Libor to okomentoval ze je to jak v pavilonu hrochu.. :lol: :lol:
No ty zuby jsem se snazila ji vycistit ale nejak se mi nedarilo..Tak musim pockat na silnejsi ruku.

Takze hezky vikend,obcas sem nakouknu ale asi moc ne casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.10.07 22:28

pane jo, toto ale utíká, v červnu to už budou 3 roky co se nám narodil první syn… Takže vám přeji všem krásné těhu a tak moc šikovné děti jako jsou ty naše :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí