Poradna duly
Jana Čurdová
tak ja jsem ted dvakrat zvracela a nemam silu ani jist ani pit
jsem nejaka strasne unavena tak si chvili zdrimnu a pak se tu maji stavit rodice, tak jsem volala mamce at mi priveze neco dobreho na zub.. je mi jedno co, protoze ted mam pocit, ze bych nejedla stejne nic
tak uvidime..
jinak vsem preju nadherny vikend a co nejmin nevolnosti ![]()
Pidalko tak to me moc mrzi..Tak si bez odpocinout,natahnout se a at je ti co nejdriv lepe…
I kdyz co vsechno zena nestrpi kvuli tomu miminku co ceka,ze?
Pido, tak at je ti brzo lip. Holky take se s Vama pro dnesek loucim, preji krasny vikend,pekne si ho uzijte a hodne piste, at mam v pondeli, co cist.
Tak pa,pa.
![]()
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 8+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 7+3tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 1979 / Upice / 9+4tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 7+2tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 30.10. Jenifer / 1983 / Praha / 7+4tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 1980 / Praha / 6+2tt / 13.6.08 / – / vdana PO 5.11. Stokvet / 1978 / Plzen / 7+6tt / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtice / – / Brno / 5+5tt / cerven08 / – / – PO Aurinko 1974 / Praha / 7+4tt / 10.6.06 / – / vdana PO 20.11. Sheelle / 1981 / Praha / 6+5tt / cerven08 / – / svobodna PO 2.11./6.12. Palonka / 1981 / Zlin / 8+5tt / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(screening 22.11.) Nikiki / 1983 / Brno / 5+3tt / cerven08 / holcicka Natalka / vdana PO 8.11.
stale jeste nevim stokvitkuv tehu tyden
ahoj holky
Sheelle ahoj. Ted koukam, doktorka si nebere servítky. Sice mám raději milejší přístup. Ale jak říkala moje kamarádka - je to gynekolog a ne psychoterapeut. Držím palce a přeji štěstí. A já jsem teď na krátkodobé neschopence od obvoďačky. A taky jsem od něj slyšela, že každé 2. těhu končí potratem - do toho se tedy počítá i těch prvních pár dnů, kdy to třeba žesnká zamění i MS.
Žaludek - teda to je něco. Bolí mě, že mám hlad, něco sním a cítím, že mi na něm leží kámen. Jen co to poleví, tak bolí, že mám hlad
Večer je to nejhorší. Včera jsem si dala zeleninový salát, nejdříve mi tak chutnal, ale pak jsem ho nějak divně zacítila a už jsem ho nemohla ani kousek.
Takže jsem došla k závěru, že já nemám žádné těhotenské chutě, ale naopak nechutě ![]()
palonko děláš power jogu i teď? Já nevím, jestli mám pokračovat. Zatím jsem byla jen v prvních 2 týdnech a od té doby ne. A nevím, jestli je to dobrý.
od ledna budu chodit na gravijogu.
Tami , díky za info o huse. Máš fakt štěstí. Já vyrazím do té hypernovy a doufám, že budu mít úspěch.
Ten týden, já jsem Ti psala několik stránek zpět, že podle poslední MS to je - teď už - 7+6tt , ale Dr. mi to potrvdí až na přístí KO, což je 5.11
Přeji hezký víkend všem!
100kvitku ja vim ze jsi to psala ale my jsme za 2 dny napsaly asi 12 stranek a priznam se ze se mi to nechtelo hledat.Jinak zkus jeste i ten interspar tam jich bylo fakt hodne.
Tak seznamek jsem upravila.
Ja se tenkrat kdyz jsem jeste cvicila powerjogu ptala nasi cvicitelky na tehulky a ona mi rekla ze to zalezi na me jak se citim.
powerjoga - já ji mám ráda, ale někde jsem četla, že se nedoporučují hluboké předklony, záklony apod. A zvláště těm předklonům se prostě nevyhneš…
Stokvet píše:
powerjoga - já ji mám ráda, ale někde jsem četla, že se nedoporučují hluboké předklony, záklony apod. A zvláště těm předklonům se prostě nevyhneš…
presne tak a to mi delalo velke potize a nemohla jsem dychat a a tak jsem s tim sekla
Ohl. powerjogy, já jsem ji cvičila asi před rokem a pak jsme dělali tu rekonstrukci a to jsem měla tělocvik dost dobrý, tak jsem nechodila a taky vím, že některé cviky by neměly těhotné dělat vůbec nebo nějak v omezené poloze. Ted necvičím, protože jsem byla ze začátku těhu hrozně unavená a pak na mě šla ta chřipajzna Já jsem cvičila doma Hathajogu pod vedením pí Smékalové a na začátku je tam i sekce pro těhotné, ale ještě jsem na to ted nemrkala, tak se podívám
Pido, taky mě mrzí, že jsi zvracela, ale jak jsem psala, mě se ulevilo..tak hlavně odpočívej a zkus se vyvarovat pachům o kterých víš, že ti dělají blbě
Stokvěte, tak takhle to mám i já, sotva něco dojím, tak mi to za chvilku slehne a pak mi začne kručet v břichu, už ani nevím, co bych si dala. V týdnu jsme koupili čerstvý ananas a byl výborný, ted jsem snědla velký kedluben, tak nevím, co to se mnou udělá. ![]()
Hmmm Palonko cerstvy kedluben bych si dala!!!!!!!!Mnam mnam…Ale prekne to nadyma..Ale mi to nevadi..Mam ale rada takove ty jarni,kdy nejsou drevnate.
Jenifer jinak jsem zabrousila do kvetna a cetla ze v praci budete mit nejake nove smlouvy od noveho roku s tri mesicni zkusebi dobou..Ja si myslim ze pokud jsi tehulka tak te NESMI z prace vyhodit.Na to je prece i nejaky zakon.
Tami, tento kupodivu nebyl dřevnatý a taky miluju ty úplně čerstvoučké malinké..hmmmm…
No, ale už mám hlad, čučela jsem na nějaké fotky bříšek a úplně mi z toho vyhládlo, asi si dám nějakou pletýnku a možná jen s máslem a rajčátko, co máme ještě ze zahrádky
Holky, pro dnešek končím, jdu nachystat večeři, manžel už přijde domů, dnes si vzal půl dne dovču, dokud jsem ještě doma. Přeji vám krásný víkend, ale já sem stejně o víkendu nakuknu a s některou z vás se jistě pozdravím. Mějte se hezky a věřím, že budete všechny odpočívat, však si to za celý týden zasloužíte papa ![]()
ahoj holky
tak ja jsem zkoukla film co jsem si v noci nahrala,Libor mi dovezl nez jel na fotbal drink z UGA a vycistila jsem Amine zuby protoze ji strasne smrdi z tlamy!!!!!!!!!Ale je to fakt DES.
![]()
Libor to okomentoval ze je to jak v pavilonu hrochu..
![]()
No ty zuby jsem se snazila ji vycistit ale nejak se mi nedarilo..Tak musim pockat na silnejsi ruku.
Takze hezky vikend,obcas sem nakouknu ale asi moc ne casto.
pane jo, toto ale utíká, v červnu to už budou 3 roky co se nám narodil první syn… Takže vám přeji všem krásné těhu a tak moc šikovné děti jako jsou ty naše
![]()