červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
26.10.07 11:11

Jo, Nikiki, tak ty ses ptala na ty vitamínky, no mě už docházela Materna, tak mi manžel koupil Mamavit a další kys.listovou a taky lízátka se zázvorem, Koupil těch dvanáct v krabičce a jsou tam vždy 2 v 6 příchutích. Tak jsem včra večer asi v deset lízala a úplně mě překvapila ta chut, je stejná jako jiná lízátka.. to jsem zase objevila Ameriku,co..
Včera navečer mě trochu bolelo bříško a letěla jsem zase na wc že budu zvracet, nakonec nic. Ráno jsem byla trochu podrážděná. Nemám ráda, když vstávám pozdě, pak mi přijde, že za ten den nic nestihnu.
Jinak u nás ve Zl je krásný podzim. sluníčko svítí a ty listy na stromech jsou tak krásně zbarvené.

Tami, díky za odpověď na krém, tak se už taky začnu mazat. Jak já budu namazanáááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.10.07 11:13

Palonka-my vstavame v pul devate bezne :)

o tech lizatkach jsem nic neslysela.k cemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.10.07 11:18

No já o nich četla až tady od holek na diskusi. Já mám GrafiPopa je to dobré oíozat při nevolnosti v těhotenství, je tam vitamin c, vápník azázvorový extrakt, zázvor nemám ráda, ale v těch lízátkách není cítit. Ale někomu to pomáhá, myslím Eviška si je pochvalovala a někomu zase ne. Ještě jsou bonbony, ale ty nemám. A v tom balení co mám, tak mám namíchané příchutě pomeranč, mint, višen, citron, jablko a malina, ale můžeš si koupit jen od jedné příchuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.10.07 11:23

ja mam ty same jako palonka, taky jsem o nich cetla az tady a opravdu chutnaji jako normalni lizatka a jsou fakt dobra a musim rict, ze i docela pomahaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.10.07 11:30

tak ja nastesti zatim nevolnosti nemam.a kde to kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.10.07 11:36

maji je v lekarnach.. ja jsem si minule kupovala vitaminy pro tehotne, caj pro tehotne, lizatka pro tehotne a krem proti striim.. myslim, ze poznali, ze jsem tehotna :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 11:40

Niki.. taky baštím calibrum.. a pak asi přejdu na calibrum mami, už jsem tu psala, že jsem četla nějaký srovnávací test a nejlépe dopadly calibrum mami, cem-m mimi a centrum materna..

Palonko, oni dělají i bonbóny? Já vím jen o lízátkách.. Bonbóny by byly lepší.. Já mám v práci kolegyňky po mateřské.. tak ty lízátka znají.. a když nevědí že jsem těhu.. tak to bych s nimi byla dost nápadná.. Bonbóny by šly..

Jinak je mi pořád blbě. Teď jsem snědla zeleninový salátek a housku se šunkou.. a moc to teda nepomohlo.. Bleee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.10.07 11:48

Ahoj děvčátka.
Pokud se u doktora podepisuje ten registrační lístek, tak je na něm napsáno, že doktora můžeš vyměnit po třech měsících. Já ten lístek podepisovala jen jednou a to asi před deseti lety u praktické lékařky. Od té doby to žádný doktor nechtěl. Prošla jsem ambulancemi asi devíti gynekologů a dva jsem měnila hned po první návštěvě. A nikdy to nebyl žádný problém. Přece nebudu chodit k doktorovi, kterému nevěřím a od kterého chodím s brekotem.
Na krvácení v těhotenství jsou různé názory, ale převládá ten, že je to potřeba hlídat a je možné těhotenství podpořit léky. Ale co doktor to názor. Je důležité, aby jsi měla ve svého doktora důvěru. Pokud ti nic není, tak chodíš jen na prohlídky, ale pak je potřeba něco řešit a najednou poznáváš a zjišťuješ, že je někde chyba.
Teď jsem u gynekologa, kterého bych neměnila a platila co by si řekl. A ráda. Nejen, že mi pomáhá po zdravotní stránce, ale dokáže mě povzbudit a říct jasnou prognózu, takže vždy odcházím s úsměvem na tváři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.10.07 11:59

Evi, dnes je divný den. Od rána jsem do sebe nacpala, slovy n a c p a l a, půl housky a měla jsem co dělat, abych to zvládla. Snad zítra bude lépe. Ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli si Utrogestan zavádíš a jestli po tom máš nějaký výtok.
Tami, co jsi ve středu napsala, že tě ráno budí pocit na malou, tak hned druhý den ráno se mi to stalo také. Musela jsem se tomu smát, že jsem si to vsugerovala a zaspala jsem to. A ve snu se mi zdálo, že se mi chce na malou, tak jsem se šla schovat za keř a tlačila, ale moc to nešlo. Pak jsem se vzbudila a raději šla na záchod, abych to náhodou nepustila na nevhodném místě a byla jsem překvapená, že jsem toho vymočila málo, na to že se mi tak chtělo. A dnes ráno zase. Probudil mě pocit a raději jsem hned šla. A potom už neusnula. Třeba to dospím odpoledne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.07 12:07

No vdis Sheelle takze bez ted i k tomu druhemu doktorovi a uvidis.Hlavne nechod nekam kde se necitis dobre a kde ti doktorka misto povzbuzeni vyklada o potratech.

Luckacku tak to je pecka s tim curanim.. :lol: :lol: Hlavne ten sen..Jinak ja toho taky vzdycky vycuram hrozne malo,asi to bude tim,ze to drzim,pak se to zasekne a nejde to.No a to vstavani ja vzdycky potom dospim-viz ted. :wink:
Jinak ja mam ted taky doktora ktereho mi doporucila sestrenice ze spitalu a muzu s nim pokecat o cemkoliv a to mi prijde hrozne dulezite-nebat se se s necim sverit a rict jake mam problemy.
Jo jinak ja doktory menila hlavne kvuli sestram-abych nekam prisla a sestra na me hodila pohled co zase otravuju nebo vyrvavala me problemy pred ostatnima tak to nemusim.

Jinak Evisko ty lizatka i bonbony mam taky a fakt pomahaj kdyz je mi blivno.

Jo a tady je dneska krasne tak jdu ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 12:12

Luci, utrogestan zavádím.. a mám po něm výtok.. ono asi jak se ty pilule rozpouštěj, tak prostě něco vyteče ven.. Ale zvládám to s intimkama…

Tami, a ty bonbóny se jmenujou taky Gravipop? Jako ty lízátka? Já vždycky šla jen po lízátkách..

Krásně??? Proboha kde. tady je celý den šedivo, mlha a každou chvíli mrholí, ale jen tak drobně, že to ani není na deštník, spíš jako kdyby kolem vás běhal někdo s rozprašovačem.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.10.07 12:16

Ahoj holky, omlouvam se, ze pisu az ted, ale je mi proste BLBE, nevolnost mam dnes nepretrzite snad od sedmi, no HRUZA. Snadla jsem ted kvetakovou polivku a je mi snad jeste hur, ach jo.
K tomu kremu, ja si jdu ted o vikendu nejaky koupit, stejne ho potrebuju, asi si vyberu nejaky s levanduli, ja tu vuni proste miluju, doufam, ze nejaky sezenu.
Tesila jsem se na ty vitaminy, jak jsem si objednala v lekarne, ale predstavte si, ze oni je prestali vyrabet, no proste smula. Podivam se dnes na netu po nejakych jinych. Mam doma sumive, ktere obsahuji vit. C a E a kys. listovou, tak zatim piju ty. :oops:
Evisko: verim, ze je ti uz konecne lip, drzim palce.
Jak se tady resila ta gyndr. no nevim, jestli bych chodila k takove, ktera mi rekne, ze fotku nedostanu, s krvacenim se neda nic delat, atd. Asi bych k ni proste nemela dveru a navic aby byla takhle pesimisticka behem meho tehu? :?: :! :! Tak to teda NE. Urcite bych chtela jinou gyndr. Moje na pacientech asi vydelava, na druhou stranu je fakt, ze byla z meho tehu hrozne nadsena a byla cela takova optimisticka. Samozrejme, ze tak jemne naznacila, ze vyhranio bude po 12tt, ale rekla to tak mile, ze jsem byla uplne v pohode. :)
S vymenou dr. nemam zusenosti, menila jsem jen gyndr a to asi pred 3 lety a bylo to OK. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.10.07 12:20

Tami, to byl opravdu vtipný sen. Hned jsem raději letěla na záchod. :lol:
A u nás se ještě nerozednilo :roll: . Stále tu je jak po ránu, šedo , zataženo , mlhavo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 12:21

Jen.. je mi o malinkato líp..
Moje dnešní strava: ráno houska suchá, oběd zeleninový salát, houska se šunkou, jablko a teď müsli tyčka.. Tak jsem zvědavá, jak budu pokračovat. :D

A ohledně těch krémů.. Pořád jsem si říkala, že je čas.. ale když vás tak čtu, tak taky něco koupím.. Co používáte? Nebo budete používat?
Jen.. taky miluju levanduli.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
26.10.07 12:22

No, když ona byla na mě jinak tak hodnáááá… je mi úplně blbý jít teď jinam. A cítila jsem se u ní fakt skvěle, jen se bojím aby nezanedbala něco u mimča. Ještě nad tím vším popřemýšlím, každopádně díky Tamince i ostatním za informace ohledně výměny lékařů ;)

Jinak vitamíny beru taky Calibrum, hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná jsem si pro ně zašla do lékárny.

Stravu nijak neřeším, ale zjištuji, že sama mám hodně chuť na sýry, k večeři si dávám sklenici mléka a těším se na ni celý den :) a tak… obecně jíme doma dost zdravě, takže jím prostě to co dřív. Jen tedy začátkem týdne jsem měla děsnou chuť na smažená jídla, takže jsem si potají došla dvakrát k MacDonaldu :( Měla jsem pocit, že jestliže si okamžitě nedám hamburger a hranolky, tak asi umřu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí