Poradna duly
Jana Čurdová
Holčičky, moc děkuju..
Šéf už to ví a byl moc milej.. slíbil, že to nevyžvaní.. ![]()
Našim to asi budeme muset říct, dohodnem se večer s manžou..
Tak já běžím domů.. pak se ozvu..
Pa pa..
Bolesti prý občas jsou, ale nic to neznamená.. Prý by se to mělo spravit, když budu doma.. ![]()
tak si to doma uzij Evisko..A je fajn ze mas tak dobreho sefa.
A to vis ze bolesti obcas jsou-ale uvidis ze to prejde..
Tak pa pa
Eviško, to je bezva s tím šéfem, myslím, že se ti taky trochu ulevilo,ne?
Hlavně odpočívej, uvidíš, doma je to úplně jiné. Prospíš se kdy chceš a doufám, že se na nás napojíš i z domu, myslím, že jsi posledně psala, že máš nějaký problém s připojením. tak na sebe dávejte pozor a doufám, že nás budeš informovat papa ![]()
Ahoj holky!
Ráda bych se k vám přidala. Čekám své první mimi a jsem trošku starší „mamina“ - je mi 38 let a jsem z Brna. Na UTZ jsem už viděla srdíčko a KO mám zítra. TP mám zatím na 7.6.2008. Tak zkusíte mě vzít mezi sebe?
Monika
ahoj monix moooooooooc te u nas vitam a blahopreju k tehu a srdicku!!!
je supr jak se rozrustame, dnes uz o dve
jen tak dal!!
tusim, ze krome niki to bude pro nas pro vsechny nase prvni mimi
tak se budeme tesit spolecne ![]()
Pida - děkuji za přivítání! A doufám, že se tady za vámi dostanu co nejčastěji - stále ještě chodím do práce (a ráda bych v tom pokračovala co to půjde). Sice odpoledne už jsem na „umření“ - já bych teď jen spala a spala. Jo - a ještě mi moc chutnají hrozny - takže manža si ze mě dělá stále legraci, že když prý zrovna nespím tak konzumuji hrozny..
No…to už tak prostě chodí
![]()
koukam monix jak mas hezky obrazek a metrik.. sikula
ja jsem ted nastesti doma, tak muzu odpocivat kdy potrebuju, ale kdyz nekdy neco zarizuju nebo jdeme treba s manzelem do zoo, musim si pak doma dat slofika..
jinak bych vubec nefungovala..
a bud rada za chute.. ja mam ted jen same nechute
kdybych mela aspon neco co by mi chutnalo
hrozny jsem si koupila minuly tyden (takove ty ruzove obrovske bobulky), prvni den jsem je hltala s chuti a druhy jsem je nemohla ani videt
manzel to neji, tak jsem je vyhodila…
mam znamou, ktera cele tehotenstvi jedla jen merunky a gumove medvidky.. nic jineho nemohla pozrit ![]()
jinak je s podivem, ze tu ted nikdo jiny neni.. je nas tu vzdycky prubezne docela hodne.. vsak ony se devcatka zas ukazi
mozna odpoledni slofik nebo travi obidek ![]()
Ahoj holky po víkendu,
Tami díky za pochvalu. Snažím se, grafika mi moc nikdy nešla, jsem spíš na tabulky a grafy
ale pokouším se o to.
Míšo vítej a gratuluji k srdíčku
neschopenka já mám jít pro ukončení ve středu. Přemýšlela jsem, že zajdu už dnes, protože mi prakticky už nic není. Ale pak mi stačilo ucítit na ulici asfalt a udělalo se mi tak blbě! A ten nízký tlak taky nic moc. Normálně se mi zamotala hlava z toho, že se přítel houpal na židli, ještě že jsem se měla čeho chytnout.
Nechci být fouňa - jsou ženský, co chodí do práce až do konce a krásně to zvládají. Ale zase, no znáte to.
My to ještě nikomu neřekli. Docela by se mi líbilo to udržet i před rodičema až do Vánoc a dát jim to jako dárek. Uvidíme.
Monix Vítej mezi nás. A opravdu buď ráda, že Ti něco chutná. Já si dnes koupila špičku, protože tu normálně fakt mám moc ráda. Ale měla jsem jí před sebou na talířku 20 minut než jsem se odhodlala ji sníst. Prostě jsem přišla o ten božský pocit si dát něco moc dobrého
Ale doufám, že se to vrátí ![]()
Já se pro dnešek loučím - potřebuji ještě něco vyřídit a doma budu ráda, když si chvíli schrupnu a pak mě čeká žehlení. Nikdy mi žehlení nedělalo problém - ale teď jsem už po necelé hoďce unavená na padnutí. Tak ten koš co doma mám budu asi „píglovat“ 3 dny.
Tak pa a zítra ! ![]()
Monika
monix mej se a o zehleni mi ani nemluv
uz tyden mi tu pradlo na zehleni lezi a nechce se mi nechce
ale uz jsem si dala dnesni vecer jako zavazny termin, tak uvidime… ![]()
Ahojky, taky mezi námi vítám Monix!!! Gratuluju k srdíčku! Je to krása!A taky jsem moc ráda, že se rozrůstáme. Už za chvilku budu mít zmatek, které mám coodpovídat, protože se mi budete plést!!!
Jen pěkně papkej na co máš chuť a vůbec nevadí, že druhý den se na to ani nepodíváš, to tak asi je a tak to asi má být.
Jojo Píďo, však už jsem tady!!
Stokvítku, já taky končím neschopenku ve středu, ve čt bud v práci s kolegyní ale v pátek tam budu sama, tak to po třech týdne domácího ležení, dřimkání bude hrůza, naštěstí jdem jen dva dny a pak bude zase víííkned!
Jo a s tím prádlem!! No, tak dnes jsem prala tři prajdy, tak mi to bude tak do zítřka schnout, tak pak si zažehlím… žehlení mi nevadí, ale nemám ráda košile a povlečení ![]()
holky vy si tady nabizite zazvorova lizatka a ja jsem ted cetla ze zazvor by se v tehotenstvi nemel ![]()
nikiki - s tím zázvorem nevím, ale na těch lízátkách je, že jsou pro těhotné a prodávají je v lékárně, tak snad je to v poho
Ahoj holky, tak se hlasim, omlouvam se, ze az ted. Mela jsem v praci nejak moc co delat, ach jo. Ve ctvrtek jedu zase na cely den do Brna, tak se teda tesim…
Jinak vitam nove tehulky, jsem rada, ze se tak pekne rozrustame.
Evisko, jsem rada, ze to nebylo nic vazneho, uplne jsem se o tebe bala.
Taminko, s tou vypovedi, na netu jsem to hledala a tam je napsano, ze ve zkusebni dobe muzou tehotnou propustit, ze se to vetsinou resi tak, ze ona odejde na nemocennskou, no tak nevim. Dnes na porade nam sef rikal, ze nove smlouvy budou od 1. prosince, tak pockam a uvidim. Nic jineho mi nezbyde. ![]()
Predstavte si holky, ze o vikendu jsem mela takove nevolnosti, ze jsem prozvracela cele sobotni dopoledne az do obeda, no des a hruza. Dnes je to ok, vubec nevim, jak mi mohlo byt tak zle. Doufam, ze se to nebude nejak casto opakovat. ![]()
Jinak mi prijde, ze uz nejsem tak unavena jako driv, nejak si pripadam takova nabitejsi energii. Tak doufam, ze mi to chvili vydrzi.
Zitra by to melo byt v praci lepsi, tak se pokusim ozvat uz nejak rano. Tak se zatim mejte krasne, pa, pa.
![]()