červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
24.10.07 16:26

Eviško, já víííííím, však mi to můj Míša taky hned zavřel a naoko mě sprdl, že tam nemám čučet.

Jojo, kecáme a odpočíváme, ale jak jsem psala, mě to brzo přejde, až příští úterý půjdu do práce… to budu chodit jako zmlácený pes, protože nejsem zvyklá na režim. Když jsem byla nachlazená, tak jsem pět dní v kuse prospala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 16:29

Palonko souhlasim s Eviskou…ja bych se vykaslala na nejake tabulky a chytre knizky.Ja minule cetla co se dalo a pak jsem z toho akorat byla na nervy proc u me to tak neni :roll:

Jinak Libor rekl ze pokud chci tak ze pro ni zajede jeste dneska vecer a ze se nemam trapit a mam si rict ze je Aminka ted v ozdravovne. :roll: :roll: :lol: :lol:

jo Palonko kde mas ten metrik?

jinak at za chvili nepredhonime i leden a brezen..ti jsou kolem 70-desate stranky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 16:36

Jo, už na to nebudu nebudu čučet, slibuju 8O
To je od Libora pěkné :D
Metřík…noooo… nějak mi to nejde, jsem ostuda největší, nějak mi nejde zkopírovat ta adresa

http://image.lafemmebonita.com/…-tickers.cgi?…

No nekecej… už i duben? No tak ty zmákneme příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 16:38

taminko a nedelali ti na alergologii testy? nemuze to byt treba novou avivazi, kremem nebo jidlem?? ja myslela, ze ti potvrdili alergii na psi chlupy.. treba to pejskem ani neni a vse bude uplne v poradku :D :D ty testy delaji na predlokti a vubec neboli, ale nevim jestli je muzou delat i v tehu.. drzim palce at je vse ok a obdivuju pana, ze pejska vrati.. :! :! hlavne at ti rychle klesne ta teplota.. zitrek bude dost stastny den coz?? :D :D
palonko tvuj misa ma pravdu.. kdyz rika dr, ze je vse ok, tak to tak je a jen se z toho raduj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 16:42

Palonko zkopiruj si ten BBCode a odstran z toho to predni a na konci to .. a vyzkousej to..

holky jinak nemate obcas problem s odeslanim zpravy?Me se to obcas hrozne dlouho nacita a stejne se mi to pak neodesle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 16:43

Palonko, musíš zkopírovat ten odkaz, co je nad ním napsáno BBCode.. a zkopíruj jen tu část, která začíná img v hranatých závorkách a končí taky tak.. to url je zbytečný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 16:44

Tami.. já s tím teda problém nemám.. Ale nechápu, proč se z domova nemůžu přihlásit pod svým nickem.. Teda, já se přihlásím.. ale jakmile chci na diskusní fórum, tak se mi otevře prázdná stránka.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 16:48

no holky zlaté, to já vím, ale mě to nejde zkopírovat, jsem asi pitomá

Jinak s tím odesíláním, to jsem si taky myslela, že to prostě ještě neumím, ale stává se mi, že se mi to neodešle a já to pak musím psát celé znovu a to už není ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 16:49

Palonko.. no jo, ono to nejde označit, tak to zkus opsat.. když to nejde zkopčit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 16:50

tami ja ted naposledy mela stejny problem.. zatim se mi to stalo poprve, ale trvalo to snad pres minutu…
palonko ja mela stejny problem, cast jsem zkopirovala z odkazu a cast proste dopsala rucne… pak uz to fungovalo… řtak hodne zdaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 16:50

hmm tak to je zvlastni ze to nejde zkopirovat…jsem to ted zkousela a slo to v poho..

pido jinak ctu ze tve mimi ma velikost ryze-to si ani neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 16:51

Palonko, koukej :D .. Prostě to opiš..

http://image.lafemmebonita.com/c/p614270.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 16:52

Evisko ty cekas dve miminka???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 16:54

Tami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - nějak jsem se rozmnožila.. :lol:

Tak se tu mějte.. já konečně mizím.. byl to dlouhej pracovní den.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 16:54

Holky teda kouří se mi z hlavy, jsem z toho orosená a na tom kopírování vždy ztroskotám, děkuji za pomoc, jsem nemožná, takového krásného čičíka tam mám nachystaného a prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí