Poradna duly
Jana Čurdová
Holcickam bylo 3 mesice a segra nemela tu podlozku, ten monitor dechu. Ted se za to obvinuje a bude do konce zivota. Vy ho svym detem kupte, prosim, i kdyz treba nebude potreba, kdyz se neco stane, je to strasny peklo pro tu mamu. Me boli bricho, samozrejme, bojim se, aby to nebylo blby.
Nancy teda nevim co napsat..Je mi to moooooooooooc lito
![]()
Palonko vsak ja jsem to taky nemyslela zle..sem si delala srandu ale je fajn ze kdyz jsi poprve tehu tak te taky vsechno zajima.
Ohledne vitaminku-ja beru uz od minuleho tehu listovku a gravital.
Jo Nancy a prosim te hlavne si nepridelavej starosti.Musis myslet na svoje miminko.
Nancy, Taminka ma pravdu, snaz se nestresovat, ja vim, ze v takovehle situaci je to hodne tezke, ale musis myslet na mimi v brisku, to by urcite Uplne tve sestre rozumim, ja bych si to taky vycitala do konce zivota
jak pises, ja urcite el. chuvicku mit budu, uz ji mame slibenou od svagrove.
Nancy, taky nevím, co napsat, ten život je tak krutý ![]()
Sestra tě bude potřebovat, musí se upnout na druhé dvojčátko.i když je to strašné Nedovedu si to vůbec představit. A ty zkus bojovat kvůli tvému mimisku. Na dálku posílám hodně sil pro vaši celou rodinu
Holky děkuji za vaše názory ohl. vitamínků ještě si to rozmyslím
Ahoj holčiny, čtu Vás od té doby, co vím, že je tady Taminka. Všem Vám blahopřeju k těhotenství a přeju, ať je moc pohodové.
Potřebovala jsem jen zaregaovat na tu holčičku z dvojčátek, co umřela. Jsou dvě možnosti Syndromu náhlého úmrtí kojence, jeden, kdy je možné miminko zachránit a druhý, kdy by nepomohlo, ani kdyby holčička byla v nemocnici a dostala okamžitou pomoc.
MadGirlNancy, Tvoje sestra si to sice bude celý život vyčítat, ale v některých případech nepomůže ani monitor dechu!!!!! Nemůže za to, opravdu ne!!!!
Je to strašné, vůbec si to nedovedu představit, že by mi jedno z dvojčat umřelo. Ale takový je bohužel život.
My jsme monitory dechu měli, ale když začal poprvé alarmovat, tak to se mnou málem seklo. Ale to už byly děti přes půl roku a jak se vrtěly v postýlce a různě se tam plazily, tak se dostaly mimo ty monitorovací desky. Měli jsme doma samozřejmě dva monitory, do dvou postýlek. Jeden monitor pro dvojčata je k ničemu.
Omlouvám se, že jsem sem tak vpadla, ale musela jsem zareagovat.
Ahoj
Jana s dvojčaty
Ahoj holky,
jak nás tu přibývá, tak pomalu nestíhám dočítat !!!
Jak jsem dlouho válčila s nachlazením, tak mi bylo o víkendu dobře. V pondělí jsem tedy vyrazila do práce s nadějí, že bude vše ok. Ale přes oběd se mi udělalo tak špatně, že mě to hned vyvedlo z omylu. Odpo jsem tedy zašla za obvoďačkou a ta mi okamžitě dala neschopenku. Tělo si prý musí na tu změnu zvyknout…
No ale co byste řekli, včera jsem stejně musela do práce (měla jsem domluvenou konzultaci) a tak jsem tam byla od deseti do pěti. Ani jsem neměla čas napsat.
Dneska jsem doma, ikdyž jsem dopo pracovala. Ale aspoň mám možnost si na chvilku odpočinout.
A teď k Vašim přízpěvkům:
Tami podle MS jsem v 7+4tt, ale od Dr. to ještě nemám potvrzené
onko držím palce, ať vše dopadne dobře a už brzy se budeš moct zařadit do jiné diskuze „čekatelek“
Nancy to je šílený. Úplně mě polil pot. Nevím, co napsat. Tebe bolí břicho určitě z nervů, to je pochopitelné. A je jasné, že dostat se do klidu, teď pro Tebe bude těžké.
vitamíny já brala kys. listovou, ale co jsem si koupila Calibrum Plan, tak jsem jí vy:,–(ila, protože je jí dost už v tom. Dále mi Dr. doporučil Lactobacily. Pořádně nevím proč, prý pro lepší prostředi v děloze.
tak jsem zpatky.byl to zaber ale zvladli jsme to a ted si dam pauzicku u cajicku.
nancy-to je strasne
takova zprava zaboli kazdeho a neni na to slov
to co jsem rikala o potkancih je pravda.slysi na jmeno,poznaji sveho panicka,vedi kde jsou doma,umi se leccemu naucit i odnaucit.a dokonce dva z mych prdolku maji rodokmen
ale kazdy ma jiny vkus.ja bych zas treba nechtela psa,pachne mu tlamicka,steka a musi se vencit.
ale kdybych mela baracek poridila bych si rotweillera
ted se spokojim se svyma mazlicima postelovyma mysounkama a kocicakama.co se tyce alergie mam ji pry taky a le ja jima na jeste spoustu jinych veci takze stejne musim brat prasky porad.akorat ted jsem je vy:,–(ila kvuli mimi a nechala jsem si napsat takove co se muzou kdyz uz mi opravdu bude blbe.
copak budete mit k obidku.ja si ted dam jen housku se sunkou a az se mi bude chtit usmazim si kuratko
dobrou chut
Jase je fajn te tady videt.
holky ja jsem hrozne smutna protoze musime dat nasi Amy pryc
![]()
Holt alergie je alergie a s tim se neda nic delat.Tak uz jsem to obecela a za chvili si pro ni jeden pan prijede.No musim rict ze Libor to obrecel taky..chjo
Ahojte po obídku!
Já jsem dnes vařila kuřecí maso ála Bohdalka - asi se smějete, co je to za název, ale tam jsme si to pojmenovali, protože je to její recept.
do varné mísy se naskládá cibule, na kolečka celer, petrel, mrkvička na to kuřecí maso osolené, opepřené, trochu pocukrované, potře česnekem a protlakem, hodí bobkové listy a jalovec, polije kečupem posype provensálským kořením hodně a podlije vodou a asi za hodinku a půl je to v troubě hotové. Kdo má rád rajskou, tak to má podobnou chut a k tomu pečené brambůrky nebo kaši. ![]()
Taminko, to mě mrzí a Amy je pes nebo kočička, promiň nějak jsem to nezaregistrovala.Ale nedá se nic dělat ach jo ![]()
je to 5-ti mesicni fenecka yorka a je to moje princezna
![]()
jinak to jidlo muze byt mnamka
Už jsem si všimla, že je to fenečka
Je to jako tvé dítě,že…
jojo, je to výborné a hlavně to krásně voní! Dá se to udělat i se stehnama, ale já tam radši dávám kuřecí plátky
Teda ted se tady cpu čokoládovýma kuličkama urpostřed s oříškem sem snědla půlku balíčku…
Myslím na Sheele, jak se jí asi daří, doufám, že se brzy ozve ![]()
Tami, já měla dvě fenky a kvůli alergii a stěhování do bytovky jsme je nechali u příbuzných. Vím, že se tam mají lépe než by se měli u nás. To vědomí, že je o ně dobře postaráno, mi usnadnilo rozloučení. A hlavně je vídáme.
Holky, tak když mám teď čas, tak jsem si chtěla udělat metřík, ale nějak mi to nejde, jsem na to nějaká nešikovná…
Na eMiminu to není nikde popsané? Sama na to asi nedojdu omlouvám se, že otravuju s blbostma.. ![]()