červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
24.10.07 09:21

Onko, je mi to moc líto, že se nejedná o prosperující těhu a držím apalečky, ať je to jen porucha.. já o jeden vejcovod po mmoděložním přišlo a v čevnu :(

Sheele, nějak tvého přítele nechápu… asi sama musíš zvážit, zda je to jen momentální „výkyv“ protože na tvé těhotenství třeba nebyl připravený nebo je problém někde hlouběji. Moc bych ti přála, abyste si v klidu mohli věci vyjasnit a hlavně, aby se mohly změnit k dobrému a ty jsi mohla v klidu a v radosti rožívat své těhulkování.

Vítám nové těhulky.

Dnes mě čeká endokrinolog, zítra genetika… tak se docela bojím, co se dozvím. Včera mi bolel podbřišek - nejhorší je, že člok neví, zda je vše OK a bojovníček si dělá místo, nebo zda se děje něco špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
24.10.07 09:24

Palonka-urcite dam vedet akorat nebudu videt nic pokud me doktorka neposle na utz.ona ho v ordinaci nema :cry: zkusim se ji zeptat jestli by me neposlala ale nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 09:25

ahoj vsechny spolubojovnice :D tak jsem chtela jen pozdravit a okomentovat par nevolnosti, ale pak me totalne sokovala nikiki s tim potkankem :o :! ja to jen ctu a uz bych potratila :P patrim k tem citlivkam, ktere nesnaseji mysi a jak jen slysim o kryse nebo o tom stvoreni na p…, se kterym se nikiki asi bude i mazlit, mam husi kuzi.. :wink: mas jeste nejake podobne exemplare??? my jinak doma mame rybicky, 2 suchozemske zelvy a stridave psa - nooo psa: ma 2 kila a je to neco mezi civavou a prazskym krysarikem, vypada jak mini dobrman a je to typicky gaucovy povalec… :D stridave je u nas a u rodicu, podle casu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 09:26

Palonko, já se cpu až večer, přes den mi to moc nejde.. :D

Onko.. rozhodně sem koukej občas přijít.. Chyběla bys nám tu!

Koukám, že zítra jde hodně holek na kontrolu, co? Doufám, že bude i hodně foteček z utz.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 09:28

Pido.. tak to my máme opravdového dobrmana.. Trošku většího než máte vy.. :D
Ale už je to taková babička.. Je jí 10 roků..

Tyjo, teď jsem tu počítala nějaký úroky.. až se mi kouří z hlavy.. já, který matematika nikdy nešla.. to bylo náročný.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
24.10.07 09:30

pida- :lol: tys me pobavila :lol: ja tohleto nechapu proc se toho lidi stiti no ale respektuji to.jinac potkan je neco jako minipes takze nevidim rozdil.akorat ze se psem se musi chodit ven a potkys se jde vykakat do klece :wink: mam jeste zviratka muzete se podivat na moje stranky www.nikizoo.com :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 09:35

No, holky, já musím jíst pravidelně, jinak je mi špatně z hladu. Už mi to přijde, že sotva něco sním a za půl hodiny mám zase hlad.

V pondělí jste šly asi 4 na UTZ a já taky, ale to jsem nebyla přihlášená. Já šla až na pl třetí, tak jsem furt sledovala, která z vás napíše. My\slím, že první napsala Eviška a čekání než napsala bylo nekonečné. Když jsem si přečetla MÁME SRDÍČKO tak mi vyhrkly slzy a vypadlo ze mě PARÁDA.

Holky jdu něco dělat, opatrujte se a čekám samé pěkné zprávičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.10.07 09:44

Ahoj holčinky.
Zdravím nové těhulky. Jsem ráda, že se přidáváte. Bude nás víc, nebudem se vlka bát nic. :lol: :lol: :lol:
Evviku , jsem ráda že jsi napsala. Myslíme na tebe a budeme rády, za každou zprávičku o tobě. Drž se holka.
Onko , taky si s tebou život pohrává. Ale jsi silná holka a hlavně už mamina, takže to zvládneš. Budeme držet palečky, ať se potvrdí ta lepší varianta.
Eviško , děkuju za receptík. Už jsem ti chtěla psát, jestli ho pošleš. A hezky papej. Za maminku, za tatínka, za miminko ....... :lol:
Jinak já byla včera hodně unavená. Ráno jsem se vzbudila před sedmou a nakonec po hodině zase usnula a vzbudila se v jedenáct. To bylo překvápko. To se mi už hoooodně dlouho nestalo. Neprozřetelně jsem si vzala Utrogestan na lačný žaludek a za hodinu jsem byla tak omámená, že jsem si musela jít lehnout a zaspat to. Vzbudila jsem se po třech hodinách a stále se cítila slabá. Donutila jsem se něco sníst a pak už jsem jen ležela a ležela a dívala se na televizi. Ničeho jsem nebyla schopná. Ani vám napsat. Nevolnosti mám celý den a něco sníst je velká námaha a stejně tomu moc nedám. Tak to je můj včerejší příběh. :wink:
Díky za zájem. To potěší. Tami , moc hezký seznámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 09:48

nikiki tak to jsi me prekvapila :wink: takova velkochovatelka :D jen jsem si vsimla, ze mate i kocourka, nema obcas choutky na chutnou krysicku??? :D ja jinak ani nevim kde se ta fobie u mne vzala, jako malou me jednou divoka krysa pokousala, meli jsme taky krecky, ktery se jednou servali do krve a jeden zestarl, oslepl a byl zlej.. pak nam v byte utekl a ja mela dlouho nocni mury, ze je pod posteli atd… :( a on byl za sporakem :)
jinak tusim, ze se ptala palonka na duphaston.. to bych asi taky potrebovala kvuli tem prsum (boli jako cert a ma i tak jiz dost velka prsa jsou min o cislo vetsi.. manzelovi se to libi :wink: aaale jen si lehnout na bricho :? coz musim kvuli zaklonene deloze, je peklo) - ja beru utrogestan… a ta vysetreni bohuzel neznam jsem tehu-zacatecnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 09:48

Palonko, to jsi hezky napsala.. I pro mě to bylo nekonečné.. A ty nervy.. tyjo, myslela jsem, že se zblázním.. :D

Luci, tyjo.. ležet a ležet.. co bych za to dala.. :D
Mně ten utrogestan nic nedělá.. Já jsem v pohodě a to ho ráno taky beru před jídlem.. Jen jestli v tom nebude ten rozdíl, že jídlo strkám jinam než tu piluli.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 09:50

Pido.. mě prsa už docela přestávají bolet.. Už je to mnohem lepší.. Prostě najednou z ničeho nic, to bylo lepší.. a bylo to zrovna v pondělí, kdy jsem měla jít na kontrolu.. tak už jsem stresovala, jestli není něco špatně..
Tak vydrž, brzo se to upraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.10.07 10:04

Ahojky těhulinky

tak já už to mám za sebou. Včera dopoledne jsem začala více krvácet, tak honem do nemocnice a tam mi ambulatně udělali zákrok a večer mě pustili domů. Vše proběhlo OK,k dr. mám jít za 14 dní na kontrolu a pak se domluvíme co dál.
V nemocnici na mě byli super hodní, až jsem skoro zapomněla proč tam jsem, hodně mi pomohli.

Život jde dál a my s přítelem jsme si řekli, že si uděláme další mimi a zdravější :wink: , tak snad to nebude dlouho trvat.

Držím vám všem palečky ať vše jde v pohodě

A mooooooooooooooooooooooc děkuju všem za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 10:09

evisko dekuji aspon za malou nadeji :D :D uz aby to prestalo bolet…
luckacku tak se hlavne opatruj a odpocivej.. bude urcite lip!!
nikiki meli jste moc peknou svatbu.. :!
palonko me kdyz videla doktorka vstupovat nervozni a zelenou do ordinace, tak rekla: jdeme se na to radeji rovnou hned podivat!!! nemohla jsem nervozitou skoro ani mluvit :lol: pak tam chvili hledala mimi, koukala na to tak vazne a nic nerikala, tak jsem myslela na nejhorsi.. no malem infarkt.. pak rekla: srdicko bije a me se chtelo stestim brecet.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 10:19

evviku mam velkou radost z tveho pozitivniho pristupu :D projit si timto musi byt hrozne a moc s tebou citim, ale ted uz na vas ceka dalsi mimi a ja ti moc a moc a moc preju at je to co nejdriv a vse je jak ma byt!!! jinak pokud budes mit sama naladu, budeme moc rady, kdyz nam o sobe budes davat vedet a brzy nam tu oznamis i radostnou zpravu!!!! zatim se hodne opatruj a setri, at jsi silna pro to dalsi mimi :wink: toto plati i pro onku , kterou timto moc zdravim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 10:34

Evviku, jsi statečná i s přítelem, tak to má být, že se navzájem podporujete. Moc mě to mrzí, ale když k tomu budete tak přistupovat, jistě bude na cestě jak ty říkáš zdravější miminko a třeba budou zrovna dvě!

Pido, já jsem taky začátečník, nikdy jsem těhotná nebyla, tak proto to tady tak všechno hltám, co se může a nemůže stát a myslím, že Taminka až se ozve, tak napíše co a jak, ta ví snad všechno!

Luckáčku, teda, ty máš trápení, fakt musíme být holky v klidu, ale je to těžké, ale zase je fajn, že se takto podporujeme. Zítra za mnou přijede kolegyn,ka co má červenčátko tak z ní budu vytahovat rozumy!

Jinak co se týká zvířátek, já jsem taková kočičí máma, ale bohužel mám na kočky alergii. Na chatě máme dvě, jsou napolo naše a napolo toulavé no a ted když jsem těhu, tak mě moc mrzí, že si je nemůžu hladit, mám strach to víte, tak jsem je minule krmila rohlíkem a mlíčkem a tím rohlíkem jsem je hladila a vykládala si s nima a ony držely jak blázni, rohlík se jim drolil po hlavě, ale jim to nevadilo. No, byla jsem Míšovi ¨manželovi pro smích. :lol: tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí