Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko pro hodne z nas to je nase podruhe,druhy boj ktery snad tentokrat dotahneme do konce.
Ja si z toho duvodu radeji jeste ani nedelam metrik abych ho pak zase nemusela mazat.
Ale myslim pozitivne a proste to nam vsem musi vyjit!!!!!!!!!!
Jinak ja nezvracim vubec,neni mi spatne,jen mam spatny tlak takze se mi mota hlava(a taky proto ze malo piju
) a mam hrozny pocit v puse..fakt jako bych jedla hrebiky ![]()
takze do seznamku uz jsem te vlozila,je na strane 35,zatim jsem to jenom poupravila at to tady zase nedavam
Taminko, všem nám přeju, aby to bylo všechno v pořádku, tehotenství je tak křehká věc. Já jsem hodně citlivý člověk a všechno si moc zabírám, taky nosím růžové brýle… no jo…to je můj velký problém.
Jinak mi není nějak zle, to nemůžu říct. Musím si koupit ty zázvorové bonbonky, manžel mi koupil zázvorový čaj a jen jsem si k němu čichla, bylo mi zle, tak ten já neee
Ted jsem na netu časteji, protože jsem týden doma. Měla jsem rýmu a šla na mě jakoby chřipka, tak me obvodačka nechala doma a ještě týden doma budu, tak jsem celkem i ráda, protože i to mé první zvracení jsem si prožila doma ![]()
Palonko ja jsem taky cita a taky si nektere veci hodne beru ![]()
Jinak ja mela taky rymu ale v pohode jsem to zvladla.
Jo bavily jsme se tady s holkama o bonbonech a myslim ze i Eviska lize lizatka…to nam celkem pomaha.
No nic jdu spinkat,jsem uplne hotova protoze jsem nespinkala po obede jak mam ve zvyku.
Stokvitku a Luckacku jste ok?
Ahojky berunky,
zdravím po ránu? Jak se vede?
Vítám mezi námi Palonku a gratuluju k těhulkovství! ![]()
Je mi strašně blivno.. už se tu půl hodiny přemlouvám, abych si kousla do housky.. Chjo.. tohle mě zničí! ![]()
Ale aspoň vím, že je snad všechno ok.. ![]()
Ahoj tehulky
tak Evisko u nas po ranu nic moc,zase se mi nechtelo vstavat jako obvykle a navic je venku takova tma ze jsem ani neverila ze uz je osm hodin.
Jinak uz papkam satecky a zapijim to cajickem…Co ty?Uz jsi zdlabla aspon tu housku?
Tami.. já dnes taky vstávala o půl hodiny později než obvykle.. Navíc tady hrozně fouká.. tak mi byla zimička..
![]()
Už jsem do sebe natlačila půl housky.. teď ještě ten zbytek a čajík.. ![]()
taky preji dobre rano a dobrou chut
lidicky ja dnes mela desnou noc.mela jsem hodne silne mesickove krece,trikrat jsem se vzbudila a pokazde kdyz jsem usla tak e mi zdalo ze jsem potratila.jeste porad mi neni nejlip,navic musim dnes do mesta,nejradsi bych zustala lzet.jen na miminko promlouvam at se hezky drzi
jeste k tomu mala nemohla vcera snad do pul druhe usnout,porad litala po loznici a hrala si,5 krat me vzbudila z polospanku,ja jsem uz nevedela jak si lehnout az jsem se rozcilila a tak me rozbolelo brisko.nezbylo mi nez modlit se o trpelivost.byla asi najeka spatna noc a snad uz bude lip.
preji vsem hezky pohodovy den ![]()
Dobré ránko holčinky, to to tady čtu? není vám dobře! To mě moc mrzí!!
Eviško, musíš zkoušet papkat, aby mimi rostlo a děkuji za přivítání.Všimla jsem si, že jsi pěkná kuchařinka a i ten recept od tebe vyzkouším.Já ted jak jsem těhotná, tak toho doma moc neudělám, pořád bych spala i když poslední týden je to lepší. Včera jsem si nachystala na dnešní obídek, tak to jen hodíme do trouby.
Nikiki asi tě bolelo bříško z toho, jak jsi se ročílila! Zkus dnes odpočívat.
Taminko, my jsme ted taky s manželem dosnídali, jde až na odpoledne, tak spíme dlouho.Když vstávám do práce, tak vstávám v pět nebo v šest.
Mě je dneska dobře, vlastně už tak tři dny, tak doufám, že to tak zůstane. Jen mě včera začalo bolet ucho. \u nás hrozně foukalo a já chodila po doktorech, tak mi tam asi nafučelo, ale doma máme teploučko,tak bude zase dobře. ![]()
Přeji pěkný den
Niki nenervuj se a nestresuj to ti muze uskodit..A ze tehulku obcas boli brisko je normalni.Ale jak ctu uz dite mas tak to asi vis.. ![]()
Zitra mas kontrolu,ze?V kterem tydnu vlastne jsi?
Jinak tady taky vcera hrozne foukalo a byla zimecka a porad je…Ani jsem vcra nebyla venku-ja su hrozna
![]()
Ahoj Holky, moc vám všem děkuji za účast!!!! Jste prostě skvělé, ještě zvážím,jestli sem budu chodit k vám načuhovat, ale spíš jen sem tam, myslím, že bych moc nezapadla!!! Takže vám dám vědět, jak jsem dopadla a přeji všem, ať máte krásné a pohodové těhotenství a zdravá miminka!!!! ![]()
Onko urcite za nama i nadale chod i kdyby to nedopadlo dobre..Uz jsi nase „teta“..
Taminka-ja uz se nenervuji ale predsi mam trosku obavy,to je asi prirozene a nic s tim neudelam.ty sny mi taky na klidu nepridali ![]()
jo dite amm akorat pri natali jsem zadne priznaky krome rostouciho briska a prsou nemela ![]()
ono je to ted i tim ze pred mesicem jsem mela vynechani ms a jednou falesne pozitivni test tak jsem byla natesena nakonec to byla porucha.tak to nas nabudilo ze miminko opravdu chceme a tim to je ze jsem ted takova.
ve kterem tydnu,no posledni ms jsem mela 22.9. jo zitra jdu na kontrolu tak se moc tesim.
a dik za starost ale nemej obavy.ja si ted pojedu pro noveho potkanka a prijde ke me kamoska tak budu mit trosku rozptyleni ![]()
Onko, jak říká Tami, jsi taková teta, uričtě sem někdy mrkni, budeme rády. Ale vím, je to těžší. Přeji vám hodně hlavně psychických sil. Budu na tebe moc myslet, hlavně se drž!
Nikiki zítra dej vědět, co bylo všechno vidět, už se jen jednou vyspinkáš, to čekání je vždy hrozné. ![]()
Holky, berete některá Duphaston? Je to proti bolení prsou a taky jsem ho brala i před těhu, aby se mi srovnal cyklus. Dr mi ho napsala i ted.
prosím vás, můžete mi ještě napsat, která má zkušenosti… Jdu za měsíc na prenatální screening a diagnostiku chomozom. abnormalit. Jak to probíhá atd…
Děkuji