červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
22.10.07 18:01

ahoj tehulky

mooooooooooooooc velka gratulace k srdickum holky..mam zy vas hroznou radost…

Ja toho dnes mela hodne takze jsem se k pc vubec nedostala..

Co Evvik?nejake dobre zpravicky???????

Jinak diky za gratulace k narozkam..

jeeeeeeeee pido ty mas metrik co jsem si chtela udelat i ja..Jinak onko le to na lafemmebonita..tady mas odkaz.

http://image.lafemmebonita.com/…-tickers.cgi

metrik upravim pozdeji nebo zitra,ju?

Evisko takze ty mas terminek v kvetnu,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 18:05

Díky Tami, ale já se na stránky samozřejmě dostanu, ale nějak tam nemůžu najít ty hezký, jenom samý kreslený… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 18:05

onko ono totam je takove nenapadne.. musis kliknout na baby development tickers, na vyber maji dva druhy.. zkus tento odkaz http://image.lafemmebonita.com/…-tickers.cgi klidne si dej stejny.. je fakt docela peknej.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.07 18:15

onko musis vic koumat :wink: :wink: :wink: :wink:

no ja si teda najdu nejaky jiny ale zatim ne protoze to nechci zakriknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 18:18

taminko promin, ze jsem ti ho vyfoukla… opravdu jsem to netusila :wink: taky se podivam jestli nekde nemaji jine metriky s vyvojem plodu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 18:26

No jo, už jsem to našla, je fakt krásnej, mě zmátl ten obrázek, při konečném nastavení je nakonec jinej než na původním obrázku… :oops: No nic, ale kdybych si ho nastavila, tak zase budeme mít stejenj my, takže to nic, já si nechám ten co mám a kouknu pojiným, lae miminko se na tom tvým vyvýjí fakt krásně!!!! :D v tom 8tt už je to krasavec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 20:52

Tak jsem teď asi hodinu hledala vhodný metřík a jelikož neumím anglicky, tak jsem tedy nenašla žádný tak krásný,jako mají na tom La Famme , a taky jsem zjistila, že oni tam ty obrázky často mění, protože holky v jiných diskusích mají jiné foto-obrázky a ty už tam nejsou… Takže asi se spokojím s tím, co mám a holt počkám a třeba tam zase brzo bude nějakej jinej a krásnej!!! :D
No a jinak stále špiním a je mi z toho trochu smutno, ach jo!!! :(
Tak hlavu vzhůru a krásnou dobrou noc!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 07:40

Ahojky berušky,
dobré ránko..

Onko.. ty pěkně odpočívej a buď v klidu a neboj, ono se to všechno srovná!

Tami.. nojo, termín říkal mudr zatím 26. 5. .. ale že se to v příští poradně ještě upřesní..

Doufám, že mě odsud nevyšoupnete, když budu květnová.. :D

A s tím souvisí i jak jsme se bavily o těch utz.. Tak já byla u doktora 2×.. 2× mi dělal utz a příště mi ho bude dělat zase a o placení nepadlo ani slovo.. tak já nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.10.07 08:00

Díky Evi, snaím se odpočívat, ale to víš, satejně musím kolem Johanky, tak je to takové všelijaké. Navíc má zítra narozeniny a sjede se půl rodiny, tak je to takové hektivké zrovna, no říkám si, musí to být bojovník -ce, protože život se starší ségrou hol žádná procházka nebude… :-D
v noci mě vzbudily bolesti a úplně jsem cítila horko v pochvě, jak to říct a měla jsem takový návaly, no a začala jse trochu krvácet… zatím tedy to pokračuje, ale už bez bolestí a je to slaboučké… Tak snad to odezní jako MS a bude to dobrý…

No a co se týče těch UTZ, tak pokud jsou indikovány ze zdravotních důvodů, tak je neplatíš, hradila bys pouze ty, které by sis vyžádala nad rámec běžnýchvyšetření sama…

Joa ještě k těm metříkům, jedne moc krásnej jsem přeci jen našla, miminko tamplavalo v děloze a samozřejmě se vyvýjelo po dnech téměř,ale má to moc dlouhý zápis a tak to neche to nastavení akceptovat, škoda, je to vážně nádhera, jako živý :lol:

Krásný den přeji všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 08:04

Onko, myslím, že když budeš užívat ten utrogestan, tak to bude ok.. Teď nevím, kdo se to ptal jak to užívat? To jsi byla ty, viď? .. Mně doktor říkal, že když se to zavádí, že se to líp vstřebává.. tak myslím, že je to lepší!

Pošli na ten metřík odkaz, chci to vidět! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.07 08:07

Ahoj tehulky

Evisko proc bychom te mely odsunout????????Ty mas ale napady :roll: :roll:

Onko ja jsem taky videla ze na tom lafemmebonita oni ty obrazky meni protoze tady holky v diskuzich to maji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.10.07 08:10

tady je ten odkaz http://babystrology.com/tickers/
no a jinak tedy zkusím i zavádět… a Evi, ať tě ani nenapadne se hlásit někam jinam!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 08:11

Ahojky Tami, jakpak se dnes máš?
Já se teď pořádně rozdejchávám.. Udělalo se mi pěkně blivno.. chjo.. a to jsem si myslela, že už se to lepší.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.07 08:16

Evisko mam se celkem dobre ale zustala jsem doma protoze se mi nechce pracovat.

Onko koukala jsem na ten odkaz,vypada to zajimave jak tam ta fazole plave ale teda ten kod… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 08:19

Tami.. mě se doktor taky ptal, jestli chci zůstat doma, ale já bych se doma zbláznila.. :D

Onko.. tak jsem na to koukala, a on tam není ten správnej kód pro diskuze.. musel by to být BBCode a ten tam není.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí