Poradna duly
Jana Čurdová
MadGirlNancy, moc gratuluji ke kontrole. Je fajn slyšet tak skvělé zprávy. Budeme tak pokračovat všechny, jo???
Kdopak je na řadě?
Holky, začala jsem slabounce krvácet, je to spíš jen narůžovělý hlen
Nechci hned plašit a někam jezdit, ale nemáte některá zkušenosti?
luckacek taky moc gratuluju k srdicku.. same dobre zpravy.. uz se nemuzu dockat srdicka naseho drobecka ![]()
sheele ja trochu spinila v nedeli a v pondeli sla hned k doktorce a ona rikala, ze pokud to neni vyslovene nejake silnejsi krvaceni, tak se vetsinou nic nedeje a pokud to je jen nahnedle spineni (to jsem mela ja), tak je to jen neco ze drivejska a neni se ceho bat.. vetsinou na to predepisuji ascorutin a nekdy utrogestan.. takze pokud to bude jen takhle malinko a slabe, tak by to melo bylo ok, ale jestli to zesili, necekala bych a radeji nekam zasla..
Děkuju Pido, je to moc fajn.
Sheelle, měl by tě zkontrolovat nějaký mudr. Určitě tě prohlédne a zřejmě na:,–(í léky.
Nancy tak velka gratulace ke kulicce a samozdrejme k srdicku!!!!!!!!
Sheelle ja mela nahnedly vytok kolem ms a ted mi dr nasel hematom a ptal se zda nekrvacim a ja mu rekla o vytoku a on ze to je ono.
My ti asi poradit nemuzeme ale prosim te neboj se k dr zajit at se podiva zda je vse ok.Do 12 tt je velke riziko potratu tak at neco nezanedbas!!!!!
Jinak myslim ze je na rade Evvik ve ctvrtek luckacku..
Jo davam fotecky do galerky a jdu spinkat
krásný ránko těhulinky ![]()
Nancy a Luci oběma moooc gratluju k srdíčkům … je to paráda
Holky jen tak dál … samé dobré zprávičky
Tami jj já jdu zítra ráno, tak jsem zvědavá
Sheelle tak jak je? Určitě bych aspoň zavolala Dr.. Držím pěstičky ať je vše OK
Stokvět tak ta výmluva je úplně super … dovolím si ji použít, pokud bude třeba, děkuji … v sobotu totiž máme akci
Eviško jak je po ránu, včera ti bylo lépe a co dnes?
Pida cvičení jsem taky probírala s Dr. … jógu mi povolil a plavání taky, ale i tak se mám šetřit … žádný poskoky, běhání … ale zatím jsem se nějak necítila, tak jsem nebyla. Chci od příštího týdne zase začít ![]()
Nu nic jdu něco zase dělat, dneska tu mám daň. poradkyni a budeme procházet účto za půlrok ![]()
Ahojky bambulky,
Nancy a Luci… mooooooc vám oběma gratuluju k srdíčku! Je to super zpráva..
Závidím, že už máte kontrolu za sebou.. já to snad do pondělí nevydržím.. ![]()
A Nancy, je bezva, že můžeš chodit k lékaři v sobotu.. ![]()
Můj doktor dělá do šesti do večera a už to se mi zdá jako zázrak.. ![]()
Sheelle.. předpokládám, že se nic neděje a pro jistotu být na tvém místě bych zavolala doktorovi a optala se..
Evvi.. moc to s tou prací nepřeháněj..
Mně je fakt stejně jako včera, to znamená líp (neříkám dobře) ![]()
Uvidím, až sním snídani, co to se mnou udělá.. ![]()
ahoj maminky cekatelky ![]()
dnes se mi opravdu nechtelo vstavat a obdivuji ty z Vas, ktere uz v sedm rano funguji
my jsme byli vcera vecer v divadle v rokoku (anglicky suchy humor
) coz bylo fajn, po prichodu domu se do me dal hlad, tak mi manzilek ohral porci kuratka s nadiveckou a pak jsem do ctvrt hodiny usnula
takhle budu jedna z tech, ktere v tehu naberou 30 kg ![]()
jinak jsem koukala, ze fotecky se v galerce mnozi a jsou moooc hezke
tamince moc gratulaci k srdicku
evisko jsem na tom stejne s cekanim do pondeli.. prijde mi to nekonecne…
evviku zitra drzim palecky
no nic, ted pojedu do servisu, protoze nam blbne posilovac na volante a muz rikal at reknu, ze jsou hlucne servomotorky.. uz vidim jak se ptaji: a na to jste prisla sama slecinko??? jako minule, kdyz jsem jim mela rict neco o necem hlucnem (uz nevim co to bylo
) no jo, chlapi…
Ahojte holky
pido ja take patrim k tem kterym se absolutne nechce rano vstavat.
Jinak taky koukam jak to ma Nancy super ze muze chodit i v sobotu..To je teda vymozenost:D
Holky chcete abych do seznamku psala i terminy TP a KO?
Jinak tady vam zasilam ten nadstandart co mi nabidl muj gyndos.Bud tu castku co je tam napsana u kazdeho vykonu a nebo za vsechno celkem 3000kc.
Evisko pokud se ti to nezobrazi tak ti to hodim do lagerky jako fotecku,ju?
No, já včera lékaři volala, ale prý je to ok, když je to jen takhle hlenovité. Dostala jsem nařízený klid na lůžku a kdyby se to nezlepšilo, tak dneska volat, ale jen co jsem lehla, tak se to uklidnilo a od té doby nic, tak snad to byla jen nějaká blbůstka
Každopádně si teď budu dávat pozor… no a ono to půjde samo, jsem totiž tak unavená, že i psaní na klávesnici mi dělá potíže. Kdybych mohla, tak spím ve dne v noci ![]()
Sheelle tak doufam ze to bude v poradku!!!!!! A bez si hezky lehnout a odpocivat
Pido.. tak budeme do pondělí čekat spolu..
Na kolikátou jsi objednaná? Já jdu v 8,30 h.
Tami.. žádnej obrázek nevidím.. ![]()
S tím termínem porodu nevím.. myslím, že se to u nás všech ještě bude měnit..
Termíny kontrol.. jak se ti chce.. ![]()
Sheelle.. jsem moc ráda, že jsi v pořádku.. a i tobě se určitě moooc ulevilo.. tak pěkně odpočívej.. ať se mimískovi u tebe pěkně daří!
Ahoj holčiny.
To sluníčko je úžasné. Kdyby tak svítilo i nadále. Ale v předpovědi tvrdí od zítřka zataženo. Tak si ho užijeme dokud svítí.
Tami, zrovinka jsem ti chtěla napsat, že by jsi do seznámku mohla připsat kontroly a pokud by to nebyl problém, tak nás seřadit podle termínu porodu. Co ty na to? Jsi holka šikovná
.
Odpočívat moc nemůžu, máme v práci celkem fofr, ale je pravda, že mám pocit, že se každou chvilku zhroutím, takže možná pojedu dřív domů a lehnu. Jinak moc děkuju holky. Uvažuju ale o změně gynekologa. Sice jsem u něj byla jen jednou, ale docela mě mrzí, že mi není schopen vyjít vstříc a podívat se na mě i když jsem ho fakt prosila. Je pravda, že jsem ho sháněla dost narychlo, takže asi nebude zrovna ideální ![]()
Evisko tim TP jsem myslela tehu poradnu a luckacku na serazeni dle terminu porodu je snad jeste hodne brzo,ne?
Evisko zasilam ti to teda do galerky