Poradna duly
Jana Čurdová
Evvi.. já právě myslím, že baby plán obsahuje v každé tabletě potřebnou dávku kys. listové na den..
Toho doktora závidím.. taky bych šla.. ![]()
tak jsme po kontrole
váček odpovídá 7tt. od minulého týdne povyrostl, „prťa“ taky povyrostl, ale je ještě maličký a srdíčko ještě nebylo zřetelně vidět. Tak jsme se domluvili na příštím týdnu. O proti minulé kontrole je to prý o 100% lepší.
Musím říct, že mě prťa pěkně napíná ![]()
V lékárně jsme si koupila bylinkový čaj pro těhotné, tak jsem zvědavá jak bude chutnat ![]()
tak a pujdu nachystat něco na papu než přijde polovička
mějte se krááásně a uživejte si sluníčka, teda aspoň tady moc hezky svítí
Ahoj holky, byla jsem celý den bez netu, tak to teď doháním.
Evviku, skvělé zprávičky. Moc ti gratulujeme. Jen tak dál. Ty chodíš na kontrolu každý týden?
Holky a jak velkou dávku té kyseliny listové berete?
ahoj holky
jen vas v rychlosti zdravim,je tady naaaaaaaaaaaaaadherne.Byli jsme na ledovci a u dvou jezer ve vysce 3000m..no proste parada.
tak uz zase jdu,jsem na netu tajne ![]()
papa a opatrujte se
Jennifer
Krásné ránko děvčata,
tak už zase v práci, ale konečně páteček ![]()
Luci … no teď chodím každý týden, asi si mě Dr.chce pohlídat. Minulé těhu mi nedopadlo, a navíc furt čekáme na to srdíčko. Pak už si myslím, že nebudu chodit tak často.
Mě utěšuje to, že prťa roste a vyvíjí se takže by mělo být vše OK. Ale připadá mi to jako hra na schovávanou
tak uvidíme příští týden
jdu teď něco rychle dodělat a pak se sem zase juknu
Krásný pátek http://sirmi.ic.cz/kytka/127.gif
Jenn … je fajn že si to užíváš
Už se těším na fotky.
Měj se a odpočívej
Dobré ráno holčiny.
Jennifer, jen si to pěkně užijte a pěkně odpočiňte.
Evviku, je to neustále čekání na něco. Já po tom náročném žehlení mám asi nataženou levou polovinu zad a pěkně to zlobí. Až z toho mám nepříjemné myšlenky, zda je všechno v pořádku. Už se mi i zdálo o kontrole. Ale to si musím ještě pár dnů počkat. Nervíky pracují, ale musím to nějak zvládnout.
Pěkné páteční dopoledne ![]()
Ahojky sluníčka,
u nás je dneska pěkně hnusně.. šedivo, mlha, zima.. Pořád je mi špatně.. nic pozitivního.. chjo.. ![]()
Kolegyňka dnes přinesla sýrovou roládu.. a já si ani nemohla dát.. jak je mi blbě.. doufám, že ji ochutnám aspoň odpoledne.. ![]()
Evvi.. super, že kontrola dopadla dobře.. Fotečku nemáš?
Ahojky Luci,
trošku mě uklidňuje, že nejsem sama, kdo má pořád nervíky na pochodu.. Už bych taky chtěla mít další kontrolu, která by mě ujistila, že je všechno v pořádku..
eviško fotečku nemám ;( zatím nee
Já mám taky nervíky, z toho že srdíčko pořád není vidět, jsem v 6+6tt. Dr. mě pořád uklidňuje a asi i kvůli tomu si domlouvá kontroly po týdnu, abych byla klidnější. Furt na to musím myslet, hlavně i proto, že mi není pořád zle. Jen semo tamo, jinak se cítím dobře …takže toto mi taky dělá starosti. Ale snažím se myslet pozitivně!!!
Tentokrát jsem se ale objednala už na ráno
nejsem schopná v práci pak nic udělat ![]()
Jinak polovička je asi nemocný, včera mu nebylo dobře, bolel ho celej člověk, tak šel spát do obýváku, prej aby mě nenakazil, že já teď nemůžu být nemocná … tak mu asi půjdu koupit nějaký homeopatika
Evvi.. neboj.. uvidíš, že příští týden už bude srdíčko vidět krásně!!! Nemusí ti být špatně.. buď ráda.. že je ti fajn a užívej si to!! ![]()
Kup manžovi Homeogene 9 .. mně to zabralo na bolení v krku za jeden den.. ![]()
Evi .. díky za typ, zrovna na tebe jsem si vzpomněla. Než vyšlo červňátka 2008 pročítala květen 2008 a zrovna jsi tam bojovala s bolestí v krku a překvapilo mě jak rychle to odešlo. Což je parááááda a vyzkouším to na něm ![]()
A co plánujete na víkendík? Já už se nemůžu dočkat až se pořádně vyspím, to vstávání v 5ráno mě ničí ![]()
Evvi.. ty vstáváš v pět ráno???????
![]()
To je strašný.. já vstávám po šesté a i tak mám co dělat..
A kde vlastně pracuješ?
Taky se těším, jak budu moct ráno spát.
Vůbec nevím, co budeme dělat.. když bude hezky, tak vyrazíme asi na nějakou procházku.. nebo k někomu na návštěvu..
Nějak tentokrát nemáme nic naplánováno..
Ahoj holky, vsechny vas zdravim, u nas je hnusne a desna zima, no hruza. My jedeme dnes na chalupu, vubec se mi nechce, neni tam moc funkcni topeni, tak doufam, ze tam nezmrznu
ach jo, to bude zase vikend..
Jinak Evviku mooooc gratuluju, vse je urcite OK, vubec se neboj, cetla jsem, ze srdicko muze byt videt az po sedmem tydnu, a porad je to OK, takze bud v klidu ![]()