červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
11.10.07 12:57

Evvi.. já právě myslím, že baby plán obsahuje v každé tabletě potřebnou dávku kys. listové na den..
Toho doktora závidím.. taky bych šla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 16:08

tak jsme po kontrole

váček odpovídá 7tt. od minulého týdne povyrostl, „prťa“ taky povyrostl, ale je ještě maličký a srdíčko ještě nebylo zřetelně vidět. Tak jsme se domluvili na příštím týdnu. O proti minulé kontrole je to prý o 100% lepší.
Musím říct, že mě prťa pěkně napíná ;)

V lékárně jsme si koupila bylinkový čaj pro těhotné, tak jsem zvědavá jak bude chutnat ;)

tak a pujdu nachystat něco na papu než přijde polovička

mějte se krááásně a uživejte si sluníčka, teda aspoň tady moc hezky svítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.07 17:04

Ahoj holky, byla jsem celý den bez netu, tak to teď doháním.
Evviku, skvělé zprávičky. Moc ti gratulujeme. Jen tak dál. Ty chodíš na kontrolu každý týden?
Holky a jak velkou dávku té kyseliny listové berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.07 17:07

A kdopak je na řadě s další kontrolou? Jennifer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.07 19:14

ahoj holky
jen vas v rychlosti zdravim,je tady naaaaaaaaaaaaaadherne.Byli jsme na ledovci a u dvou jezer ve vysce 3000m..no proste parada.
tak uz zase jdu,jsem na netu tajne :wink:
papa a opatrujte se

Jennifer

• Citovat
  • Upravit
443
12.10.07 06:37

Krásné ránko děvčata,

tak už zase v práci, ale konečně páteček :lol:

Luci … no teď chodím každý týden, asi si mě Dr.chce pohlídat. Minulé těhu mi nedopadlo, a navíc furt čekáme na to srdíčko. Pak už si myslím, že nebudu chodit tak často.
Mě utěšuje to, že prťa roste a vyvíjí se takže by mělo být vše OK. Ale připadá mi to jako hra na schovávanou ;) tak uvidíme příští týden

jdu teď něco rychle dodělat a pak se sem zase juknu

Krásný pátek http://sirmi.ic.cz/kytka/127.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 06:39

Jenn … je fajn že si to užíváš :lol: Už se těším na fotky.
Měj se a odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.10.07 08:44

Dobré ráno holčiny.
Jennifer, jen si to pěkně užijte a pěkně odpočiňte.
Evviku, je to neustále čekání na něco. Já po tom náročném žehlení mám asi nataženou levou polovinu zad a pěkně to zlobí. Až z toho mám nepříjemné myšlenky, zda je všechno v pořádku. Už se mi i zdálo o kontrole. Ale to si musím ještě pár dnů počkat. Nervíky pracují, ale musím to nějak zvládnout.
Pěkné páteční dopoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 08:44

Ahojky sluníčka,
u nás je dneska pěkně hnusně.. šedivo, mlha, zima.. Pořád je mi špatně.. nic pozitivního.. chjo.. :?
Kolegyňka dnes přinesla sýrovou roládu.. a já si ani nemohla dát.. jak je mi blbě.. doufám, že ji ochutnám aspoň odpoledne.. :D

Evvi.. super, že kontrola dopadla dobře.. Fotečku nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 08:45

Ahojky Luci,
trošku mě uklidňuje, že nejsem sama, kdo má pořád nervíky na pochodu.. Už bych taky chtěla mít další kontrolu, která by mě ujistila, že je všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 09:04

eviško fotečku nemám ;( zatím nee

Já mám taky nervíky, z toho že srdíčko pořád není vidět, jsem v 6+6tt. Dr. mě pořád uklidňuje a asi i kvůli tomu si domlouvá kontroly po týdnu, abych byla klidnější. Furt na to musím myslet, hlavně i proto, že mi není pořád zle. Jen semo tamo, jinak se cítím dobře …takže toto mi taky dělá starosti. Ale snažím se myslet pozitivně!!!

Tentokrát jsem se ale objednala už na ráno :lol: nejsem schopná v práci pak nic udělat :oops:

Jinak polovička je asi nemocný, včera mu nebylo dobře, bolel ho celej člověk, tak šel spát do obýváku, prej aby mě nenakazil, že já teď nemůžu být nemocná … tak mu asi půjdu koupit nějaký homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 09:22

Evvi.. neboj.. uvidíš, že příští týden už bude srdíčko vidět krásně!!! Nemusí ti být špatně.. buď ráda.. že je ti fajn a užívej si to!! :wink:

Kup manžovi Homeogene 9 .. mně to zabralo na bolení v krku za jeden den.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 09:32

Evi .. díky za typ, zrovna na tebe jsem si vzpomněla. Než vyšlo červňátka 2008 pročítala květen 2008 a zrovna jsi tam bojovala s bolestí v krku a překvapilo mě jak rychle to odešlo. Což je parááááda a vyzkouším to na něm :lol:

A co plánujete na víkendík? Já už se nemůžu dočkat až se pořádně vyspím, to vstávání v 5ráno mě ničí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 09:37

Evvi.. ty vstáváš v pět ráno??????? 8O 8O 8O
To je strašný.. já vstávám po šesté a i tak mám co dělat..
A kde vlastně pracuješ?
Taky se těším, jak budu moct ráno spát.

Vůbec nevím, co budeme dělat.. když bude hezky, tak vyrazíme asi na nějakou procházku.. nebo k někomu na návštěvu..
Nějak tentokrát nemáme nic naplánováno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.10.07 09:45

Ahoj holky, vsechny vas zdravim, u nas je hnusne a desna zima, no hruza. My jedeme dnes na chalupu, vubec se mi nechce, neni tam moc funkcni topeni, tak doufam, ze tam nezmrznu :( ach jo, to bude zase vikend..
Jinak Evviku mooooc gratuluju, vse je urcite OK, vubec se neboj, cetla jsem, ze srdicko muze byt videt az po sedmem tydnu, a porad je to OK, takze bud v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí