červňátka 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
12.10.07 09:53

U nás je taky zataženo, mlhavo, ošklivo, ale sluníčko je malinkato vidět. Snaží se protáhnou skrz mraky,ale zatím bez většího úspěchu. Už budu balit letní věci a vytáhnu krabici s teplým prádlem. Mám ráda teplíčko.
O víkendu budeme doma. Manža dělá zkoušky na trenéra, tak to budou nervy. Alespoň budu chvíli myslet na něho. Je už týden nastydlý,tak mu také zkusím koupit homeopatika.
Měla bych doma hodně věcí na úklid, ale nějak nejsem schopna. A teď po tom žehlení to mám i od manži zakázané. Takže hezky odpočívám. Naštěstí žádnou návštěvu nečekáme, takže to vydrží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 10:44

holky díky za podporu, jste zlaté http://sirmi.ic.cz/smajl/73.gif

Evi … já dělám v jedné montážní firmě a pracuju jako účetní. Tady se maká už od 6hod tak potřebuju tak cca hodku na to abych se trochu probrala. Jinak to mám naštěstí necelých 10min pěšky od baráku :wink: má to svý pro i proti … vstávám brzo, ale na druhou stranu jsem už kolem 15hodky doma. Takže mám spoustu času :lol: Já bych vlastně ani nemusela chodit tak brzo ráno, ale mě hodně vyhovuje, že jsem pak tak brzo doma. V minulé práci jsme byla od nevidím do nevidím, chodila jsem na 8hod ale domů jsem se dostala až tak kolem 20hod a někdy i později.

Jen … tak tu chalupu bez topení v zimě ti nezávidím. Hlavně se pořádně obleč ať tam nenastydneš

Luci … přeju pevný nervy, ať přežijete zkoušky v pohodě. No úklid mi ani nepřipomínej … nějak se poslední dobou nemůžu přemluvit. Tak to dělám aspoň po kouskách, je to hrozný, včera u mytí nádobí mě děsně bolely záda :roll:

My taky nemáme nic naplánovanýho, polovička má dost práce doma, tak bude asi makat, teda pokud ho nezničí bacil. A já budu uklízet, prát žehlit vařit ..... věčnej kolotoč. Když bude hezky tak asi půjdem na procházku … uvidíme.

Jeje jsem se nějak rozepsala http://sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 11:20

Možná to už znáte, ale nemůžu to neposlat

http://www.ehd.org/…ustrated.php?…

je tam krásně všechno vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 11:21

S úklidem já mám taky problém.. nejsem schopná doma něco dělat.. všechno mě hned unaví..

Evvi.. to máš bezva, že to máš kousek do práce.. to já musím půl hodiny autobusem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 11:24

Evvi, to je super.. díky, díky, díky.. http://sirmi.ic.cz/smajl/45.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.10.07 12:45

Eviku, moc pěkná videa.
Eviško, už jsem manžu poslala do lékárny pro ty homeopatika a už je nakoupeno. Tak už jen aby to začal baštit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 12:46

tak to jsem ráda, že se odkaz líbil

tak ještě hodku a jdu domůů, je páteček tak snad můžu odejít o 1/2 hodky dříve, že? … se těším

jsem dneska totálně utahaná a ospalá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 12:51

Luci, já jsem brala každý tři hodinky jednu piluli.. nechat rozpustit pod jazykem.

Evvi.. já dneska až do tří.. chjo..

Mně zase je dneska totálně blivno.. riskla jsem to a dala si dva chlebíčky se sýrovou roládou.. a fakt mi to neudělalo dobře.. doufám, že to rozdýchám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.10.07 13:00

Evviku, to víš že můžeš jít dřív…je pátek :wink: .
Já zatím nevolnostmi netrpím, ale vše se může ještě změnit. Takže poctivě jím. Jen toho jídla je pořád nějak málo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 13:13

Lucko.. doufám, že tě ty nevolnosti minou.. :D
Já jsem zjistila, že mi dost pomáhá vzít si nějakej ovocnej bonbon.. Docela to většinou zabírá..
Ale co na to řeknou moje zuby, jestli to bude takhle pokračovat, to teda nevim.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.10.07 13:36

Holky, jak to budete dělat na oslavách s alkoholem? Neumím moc lhát a většinou se do toho tak zamotám, že je to dost nápadné a připadá mi, že to každý už musí vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 13:47

Luci.. tak to taky nevím.. Každý pátek máme zkoušku v divadle a často tam bývá nějaké vínečko.. Minulý týden jsem se vymluvila, že mi není dobře.. ale jinak nevím..
Další varianta je prchnout hned po zkoušce.. abych k vínu ani nečuchla..
Pak taky třeba, že beru nějaký léky.. jinak nevím.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 13:48

Na jednu stranu jsem ráda, že se docela ochladilo.. protože jinak jsme s našima často venku grilovali a k tomu jsme vždycky s bráchou popíjeli nějaké vínečko.. takže to teď nehrozí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.07 13:48

Evi … a nejsou nějaké ovocné bonbony bez cukru? Ale tam jde asi spíš o ten cukr, že? Já mám teď někdy takový návaly chutě na sladký, až hrůza

Luci … tak to máme stejný problém. Nejhorší to bylo, když jsem byla u bráchy. Bylo zvykem, že když tam přijedem tak se jeden večer sedí a popíjí a tak. A teď já najednou, že nee, že nemám chuť a bla bla bla..... no a brácha mě pak pořád zkoumal tím svým pohledem ale neřekl ani slovo. Takže ten byl v pohodě, i když tento týden jsem od něj dostala email s plno dotazama :wink: jsem to nějak uhrála do autu.
Když jsem u našich, tak se musím joooo hlídat abych se neprořekla … i když si myslím, že mamka už mě má přečtenou a teď jen vyčkává.
No jinak u znáných … tak tam to nějak prochází. A kdyby něco tak mám připravenou „výmluvu“, že teď musím jíst nějaký prášky a na to nesmím alkohol. Většinou se pak už dál neptají …

Nic berušky, pomalu uklidím stůl a odcházím do lékárny, pak juknu k našim, co u nich nového a pak tradááá domů a rovnou na gauč pod deku s knížkou ;)

Krásný víkendík a držte se

http://sirmi.ic.cz/smajl/58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.10.07 14:03

Jé Eviško, ty jsi herečka :lol: ?
Já se snažím taky mlžit, ale stejně mám pocit, že to všichni prokoukli. No uvidíme, jak se budu vymlouvat :nevim: . A nebo to budu lít do připravené prázdné láhve :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí