Poradna duly
Jana Čurdová
seznamek pak jeste upravim,ted delam obed a musim ven s pesankem.
Veru.. ty jsi byla v nemocnici??
![]()
Já myslím, že záleží na doktorovi.. já když jsem byla u doktora.. tak se ptal, kde dělám a jestli chci zůstat doma.. Já mu říkala, že pokud to půjde, že chci chodit do práce.. nebyl proti.. ale kdybych chtěla, tak mě doma nechá..
Ahoj holky, tak ja bych taky rada do seznamku. Takze; Jeifer/1983/Praha/4tydny a 2dny/15.6/--/svobodna (svatba snad 16.5.08)
mame jorka,fenecku,pul roku starou..
Nancy proc chces aby ti bylo blbe od zaludku????????To nejak nechapu..Ja jsem stastna jak blecha ze mi neni zle!!!!!!!Tak za to bud rada taky.
Ohledne dr a zustani doma-ja si myslim ze to zalezi na domluve-staci rict ze se necitis dobre a dr te necha doma.
Jinak ja mela posledni ms 31.8.
Jeeee, holky tak ja uz jsem asi disgrafkik, takze oprava>Jenifer a svatba snad 16.5.08 ![]()
Jennifer / 1975 / Viden / 5+4t t/ 6.6.08 /--/ rozvedena
MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 5+0tt / 9.6.08 /--/ vdana
Eviska / 1979 / Upice / 6+5tt / konec kvetna08 /--/ vdana
Luckacek / 1976 / Praha / 4+6tt / 11.6.08 /--/ vdana
Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna
Jenifer / 1983 / Praha / 4+2tt / 15.6.08 /--/ svobodna( svatba 16.5.08 )
Chci aby mi bylo blbe, abych si pripadala tehotna, vis? Ale kdyz mi blbe nebude a vse bude OK, tak budu rada. Ja jen, ze kdyz je ti blbe, tak pry vis, ze hladina hormonu je tehotenska a vypada to dobre.
JInak mame taky hafa, chesapeake bay retriever, jmenuje se Safron. Muzete se podivat jak vypada, je to jako labrador, ale hnedej. Na fotce neni primo nas, ale ze stejneho chovu.
http://www.retriever.cz/…e_sunset.jpg
to Eviska: v nemocnici jsem byla proto, ze jsem trochu krvacela a nasli mi cysty a cekali jestli jedna z nich neni mimodelozni tehu. No neni. Hura!
Jo a jeste abyste nemyslely, ze se mi nejak nechce makat… Ja bych do prace chodila rad, ale ma strach, pracuju ve vicemene „infekcnim“ prostredi (skola) a brzy nastane cas chripek, angin.. a deti chodi s ruznyma nemocema (nestovice, pata detska nemoc…)nevim ,nevim.
Jestli mi Dr. rekne, ze to je v pohode i s chripkou, tak budu v praci rada, prece jen..penize jsou potreba a aspon bych se furt nesledovala a hlavne nenudila.
Veru, tak to je fajn, že jsi v pořádku.. A buď ráda, že ti špatně není.. ono fakt není o co stát.. Ale pro mrňouska vydržím všechno..
Ty učíš dětičky? Jak starý?
mam prvnaky, takze fakt husty. Jeste jsem prvnaky neucila, mela jsem 3., 5., 4., 5., 6., ale prvnaky poprve. Aktualne se ucime pismeno A, scitat do trech a psat carky shora dolu. ![]()
Veru… jééé, takový prťousky.. ještě jsou vyjukaný.. a nebo už jsi zvykli, že choděj do školy? Kolik jich máš ve třídě? ![]()
Nancy fakt bud rada ze ti neni blbe a nemyslim si ze je pravda to ze tehu je ok jen kdyz je zene spatne.
Kazda to ma jinak a ty patris mezi ty kterym zle neni coz ti muze hodne holek zavidet
Nancy, tak to ti teda zavidim, ja jsem chtela byt ucitelkou na ZS, ale nejak to nevyslo
Tak ted sedim v kancelari jedne farmaceuticke firmy a klepu do PC, no jo no, zase na druhou stranu jsem rada, ze mam praci a ze se dvakrat nepredru.
Ale deticky bych ucila hned.
Myslim, ze uz si deticky zvykly - to byste maminky koukaly, jak rychle se deti zadaptuji a vyvadi ![]()
Mam jich 24. Jsou super, ale nechapu, jak muze nekdo ucit jenom prvni tridu cely zivot, je to fakt na hlavu…otevri si zivou abecedu tam, kde je zluty snek…tak vyborne, jeste pockame na Jirika, Jiriku, proc brecis? ja tu mam zeleneho sneka, musis otocit list zpet, vyborne. proc brecis ty, Jitusko? Ja mam sneka jinak nez Miruska..musis si otocit knizku vzhuru nohama..Pani ucitelko, Honza taky breci, co je Honziku? ja nemuzu najit knizku v tasce. ukaz, maminka ti ji tam nedala? neeviim, fnuk, fnuk. vzdyt ji mas tady, ma zelenou barvu. (nekdo me taha za svetr) copak se deje, Kacenko? my jsme meli vcera k obedu knedliky…
![]()