červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
9.10.07 09:16

Jenn, aha tak to nevadí … užij si hory a hlavně se opatruj

Eviško díky … a co už jsi v pořádku. Jsem sledovala že jsi byla nemocná tak doufám, že už to máš za sebou

A co jinak jak se cítíte holky? Já mám jen ráno problém vyčistit si zuby … to je fakt síla, ale rozdýchám to. Jinak nic, jen zácpa a nafouklý břuch a prsa mám děsně citlivý…to odháním i Polovičku když se blíží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.10.07 09:28

Ahoj holky, tak ja asi budu take ;prebihat mezi kvetnatkama a cervnatkama. Chtela jsem se zeptat, tehotenstvi jako takove trva 280 dni, ty dny se pocitaji od oplodneni a ne od posledni MS, ze jo? Ja v tom mam nejaky hokej :( Jestli je to tedy 280 dni od oplodneni tak patrim 100% mezi cervnatka, v tom pripade by mi termin vychazel asi na 20. cervna.
Jinak Jenn, davej na sebe na horach pozor, a kam vyrazite?
Ja posledni dobou citim, ze ta unava nejak tak mizi, takze snad to bude OK. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 09:29

Evvi.. s nafouklým břichem a prsama jsme na tom úplně stejně.. :D Čištění zubů mi kupodivu nevadí.. Sama se divím..
Ale nejhorší je, že mám pocit hladu.. ale při představě jakýhokoli jídla je mi blivno..
Zdravá.. relativně.. V krku už nebolí, zánět spojivek celkem ujde a teď mám zase pěknou rýmu.. Chjo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.10.07 09:49

no slovo hlad … raději přede mnou nevyslovovat :) hned bych něco jedla. To mě připomnělo že mám tady svačinku …

Jenifer … další známá „tvář“ … tak já s únavou už přestala bojovat … prostě se tomu nebráním a spím. Polovička už je ze mě na mrtvici, protože já usínám už kolem sedmé večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.10.07 09:53

Eviško … mno já byla já trpěla rýmou, zrovna v době, když se nám to asi podařilo … tak doufám, že se to nějak neodrazí jinde :roll:

Jinak se všude píše, že pokud nemáš teplotu tak by to nemělo až tak vadit …

Tak se drž, ať tě ta zlá baba rýma neotravuje dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 09:56

Evvi.. taky se uklidňuju tím, že dokud nemám teplotu nad 38.. tak můžu být v klidu..

Jen se cvičně zeptám.. vyráběla jsem seznámek už v květňátkách.. mám jeden vyrobit i sem? Už v tom začínám mít praxi.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.10.07 09:59

co mi teda vadi je ze mam po ranu v puse pocit jako bych olizovala zelezne trubky..

Evi neni brzy na seznamek?a jinak nebude se ti to plest delat dva seznamky?Ja se klidne nabizim,mam pomerne casu dost..

Jeni jedeme do Zell am See do Rakouska.Nejdrive jsme uvazovali o mori,ale kdyz ja slunicko moc nemusim a my jsme jen chteli nekam vypadnout,poradne se vyspinkat(pesanek budu na hlidani),hezky se najist a nadychat se cerstveho vzduchu.

Evviku ja taky zapasila s rymou zrovna kdyz jsem nasla //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 10:03

Jenn.. já jsem pro.. nechám seznámek na tobě.. až bude čas.. tak se ozvi. :D

To budete mít bezva výlet.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.10.07 10:30

Ahoj holčiny.
Tak se to pěkně rozjíždí, to je fajn.
Jenifer a evviku vítám vás tu.
Jak se dnes máte? Včera u nás bylo slunečno a dnes je zakaboněno. To se bude dobře spát :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.10.07 10:35

Délka trvání těhotenství

Těhotenství začíná splynutím mužské a ženské pohlavní buňky (vajíčka a spermie) a končí porodem plodu.

POZOR! Těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace, nikoliv od termínu oplodňující soulože, a to v týdnech. Těhotenství trvá 40 týdnů - tedy 10 lunárních (čtyřtýdenních) měsíců (což odpovídá 9ti měsícům kalendářním). Vzhledem k rozdílu v počítání lunárních a kalendářních měsíců, je z pohledu lékaře nejpřesnější udávat délku gravidity právě v týdnech (přepočítávání na kalendářní měsíce se prakticky neužívá).

Jinak se přidávám k bolavým prsům a nafouklému bříšku. Zjistila jsem, že jakkoliv zpracovaná cibule ze mě udělá balonek :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.10.07 10:35

Evisko ja klidne seznamek uz zalozim ale vzdyt jeste skoro zadna z nas nema ani prvni utz za sebou…

ale pokud chcete holky tak mi tady nebo do sz napiste info..

Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/sestřičky a bratříčci + narozeninky/rodinny stav

pozdeji pridam co to bude a jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.10.07 10:37

Luckacku

cibule neni moc dobra,protoze nadyma a to tehulkam nedela moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 10:41

Jenn.. nojo, to mi nedošlo.. že spousta z vás ještě nemá utz..
Ale přesto se hlásím:

Eviška/1979/Úpice/29.5.

Lucko.. já i kdybych jedla celý den suchary, tak se budu vznášet u stropu.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 10:42

Jo, Jenn a rodinný stav vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.10.07 10:47

dobre..ja si te zaregistrovala a doufam ze budes souhlasit kdyz seznamek zalozim na zacatku pristiho tydnde..to uz budu i ja i Evvik po KO a budeme vedet vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí