Poradna duly
Jana Čurdová
Zamknuti diskuze jsem PRO, proti me teda zadny argument nenapada ![]()
Noni a Magdi jedeme na Horni Becvu, a Noni, ja su taky „beskydak“
pochazim z Frenstatu…
Magdi udelej to, jak psala Della, my pak s deckama taky prijedeme
![]()
Ty plinky, co dostaly jednicku, jsou Alana Öko a Babylove Aktiv z Dm, pak Beauty Baby z Müller Drogeriemarkt a Tip z Realu ci Extra. Vsechny testovane ve velikosti Maxi 7-18kg.
My dneska byli ockovat, mame druhy prevenar a treti hexu. Maly byl v poho, tak uvidime, zatim nikdy zadna reakce nebyla, tak by nemela ani ted…
mno, MUCH taky si říkám, že začnem přebalovat na posteli,,máme taky měkký „korýtkový“ přebalovák - a Tomík má od půli stehen „volno“ - ve vzduchu, už se nevejde. No a snaží se otáčet i tam, ale neodejdu od něj ani na krok,,,to neriskuju.papapa
Much neporadim
my prebalujem na zemi, tam je kazda podlozka dobra…
Aduš - no to je super, že už neblindíte! … tak my snad taky brzo …
Much,
ty bláho já na přebalováku už měsíc nejsem…ta moje tryskomyš by byla v sekundě dole
Funguje jako odkladiště mastiček a hraček ![]()
V obyváku přebaluju na zemi na jeho dece na plíně a v pokoji na našich matracích taky na jeho plínce.....On se ani přebalit už nedá…vždycky ho držím za nohu a on u toho leze pryč a řechtá se ![]()
S tím rajčetem je to dobré vyřešit tím heslem ![]()
Aduš no je to boj - ale Emi strašně ráda střílí ještě na přebalováku - ještě že je v koupelně, to by to doma vypadalo
A když ho koupeš, tak ho pak oblíkáš kde?
Holky,já jsem taky pro zamknutí! Tak šup šup, kdo má klíče?
![]()
Much, přebaluju malého na komodě v pokojíčku, na které mám položenou taky podložku se zvednutými kraji, takže se mu tam blbě otáčí, ale už to zvládne i na ní, musim u něho furt stát a hlídat. Maximálně mu otevřu velký šuplík, který mám hned pod tím, takže kdyby se chtěl skulit dolů, spadl by přímo do něho na věcičky. Akorát nevim, jestli by to tu jeho obří váhu uneslo, asi ne…takže už neodcházím třebas do koupelny, jedině s ním na rukách. ![]()
Jo, já mám taky dotaz, ale ohledně daní - holky, dneska mi manžel řekl, že mu účetní v práci říkala, že si může na mě uplatnit slevu ve výši nějakých 24tis!
Je to pravda? Nebo jak vy to máte s daněma?
MIzim, Nico spí na balkoně, Miška se dívá na Popelku, tak musím rychle pouklidit. Dneska mě Miška rozesmála - malý ležel s nahatou dupkou na dece na zemi, ona ležela vedle něho, lehtala ho, on se na ni řehtal a ona mu řekla: Ježiši,ty si tak klásný! Jsem to slyšela do koupelny a úplně mě to dojalo.
To jsou ty chvíle, kdy si říkám, že to byla bezpochyby správná věc, mít děti…
Much z vany na zem v koupelně, kde je můj župan a ručník a jeho osuška a pak ho po malém osušení odnesu do obyváku na jeho deku a tam už za boje s mazáním jdeme na to ![]()
Anduli,
to je dobrý
jojojo dětičky ![]()
hele daně se podepisují a pokud je žena na mateřské a bez příjmu, tak tam nějaké úlevy jsou a plus za každé dítě uleva takže vám to něco hodí ![]()
No, tak zas nedostanem nic, jestli jsem to z této diskuze pochopila správně:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ach jo… ![]()
ahoj holky tak jsme zpet. slo to bez problemu. julca rvala (a ja s ni
) ale spis bo ji drzeli asi pet minut nez se to cele odehralo. jinak to vypadalo ze fakt nic neciti (anest. mast) tak jsem zvedava na dnesni noc a tak.
jezis a ja do galerky dala nahou fotku julinky!!!!!!! ani pomyslet......
honem zamykejte!
dell tak dolomity bych brala, ale vzhledem k tomu ze manzel ma jeste syna z predesleho manzelstvi jdem jen tady za hranice abychom to meli blizko. ja uz se zacinam docela tesit. v sobotu jdem kouknout na jeden byt i kdyz drahy najem takze to odreknem ale kouknout se muzem ne?
andul taky otviram suplik! od te doby jak spadl tomik od kosticky. jinak mam taky prebalovak takovou kolibku nebo jak to popsat, proste s vyvysenymi kraji ale vite co je zajimave julca se vubec neotaci na bok ale na prebalovaku jedna radost! no ze zrovna na nem ze? a praveze jsme presunuli postel a tak muze spadnout na jednu stranu… ale ja ji furt hlidam. a kdyz musim nekam polozim ji i s prebalovakem na postel.
jeeeee andul ta tvoje mala me dojala. to je zvlastni jak i JIM prijdou ty miminka tak nadherne ze? manzeluv syn je taky neuveritelne zamilovany do julci, je to na nem uplne videt.
adus scena jak ho drzis za nohu a on leze pryc me rozesmala, tryskomys! chichichi muj otesanecek se sotva prevali na bocek
hooooooooooooolky ji ty nausnicky tak slusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Ahoj…nestíhám, jdu vás jen pozdravit..
za oknem máme také vánoce a sněží jak blázen…
Zajímavé:
http://www.tchibo.cz/…eD-STqaIf6c=?…
Obzvláště bryndáčky s rukávky by pro srpnátka mohly být aktuální že? ![]()
Přebaluju na našem letišti nebo na zemi…po koupání jde taky k nám do postele - přesně jak psala Aduš, mrská sebou jako blázen a jednou mi to bohatě stačilo - zajímavé je, že se mi od té doby, co ho přebaluju mimo přebalovák ani jednou při přebalovačce nepokakal nebo nepočůral …
spíš občas blinká do postele ![]()
židlička na jídlo - není brzo? ten náš bobek nějaký sezení vůbec nezná…tak nevím do by v ní dělal…na krmení asi použijeme lehátko…kaši papká z flašky úplně v leže
jinak jsem PRO Zamčení - chtěla jsem to navrhnout už dávno, cdocela mi vadí, že nás cizí šmírují - budu se tu cítit líp ![]()
tak já mažu…musím se najíst a kocour kvikoší
kosti julca uz dlouho nic jineho nez sedet nehodla… my jsme koupili tu plastikovou uplne obycejnou zidli z ikei a je super, ale osobne bych radsi brala takovou tu vycpanou, sirsi, proste trosku mekci. jen u jidla ji to jak naschval nebavi. takze pri cestujeme, vetsinou zidle gauc lehatko…
andul s danema ti neporadim… netusim jak to chodi.
Tak my máme plastovou židličku Chicco, kupovali jsme ji už pro Míšu před 3mi lety a hodně jsme ji využívali, prakticky až do 3,5 let než se do ní v nějakých 3-4 měsících nastěhoval Niky.
Má 3 polohy, ted v ní malý sedí-pololeží jako v autosedačce. Mám ji vyfocenou na fotce v metříku, dá se k ní přidělat i stoleček, ale to až bude papkat sám..Byla docela drahá, tehdy jsme za ni dali nějaké 4 tisíce a zabere docela dost místa..
Ale je fakt, že máme celkem velkou kuchyň, takže když v ní Nikys není, tak se dá jednou rukou jednoduše složit a přirazit ke zdi.. ![]()
No, včera jsme zkoušeli dát první mrkvičku a snědl asi 5 lžiček, dneska už asi 10, dala jsem vařit 3 malé mrkvičky a snědl skoro 2..S jídlem asi problém mít fakt nebudem… ![]()
http://hyperinzerce.cz/…-mamma-5.jpg
Tak takovouto máme, jen jiný potah a řekla bych modernější provedení, ale v podstatě vypadá takhle..