0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
10.2.09 17:23

Magdi…já taky nevím kdo co píše…hihihihi

Dell,
já to mám taky tak…máme stejně matrace na spaní u něj v pokoji, tak od minule už zůstalo vše rozložené a malej tam řádí a nemá kam spadnout a pak na dece u mě v obyváko- kuchyni :) Ale já mám někdy útlum a sedím jak puk a on čučí na mě…hihihihh
Ale asi mu to stačí, taky si musí někdy zanadávat že? Jinak by měl vše dokonalé :)
Zítra půjdem ven, ale my máme problém…jak mi spí moc v kočárku, tak o to máme horčí noc…ale co :)
Já dne snešla, bylo hnusně a navíc po tom očkování jsem vždycky byla 2 dny doma - jsem divná :)

Leni,
jojoj taky to tak nějak střídáme…takže asi OK :) Asi je blbnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.2.09 17:25

Princ,
tě obdivuju, já bych šla do práce jen v životní nouzi…nějak bych asi malého nenechala s nikým jiným. Je to asi tím, že jsem s ním pořád sama a tak mi to přijde divné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.2.09 17:50

Magdi my teda měli ouška propíchnutý ne nastřelený, tak nevím, jestli je v tom nějaký rozdíl, ale doktorka jí to píchla, dala na to gázu a čepičku a řekla nám, že cca za tři hodiny to máme vyčistit lihem a už se k ní chovat jako ke zdravému dítěti takže klidně dál už bez čepičky. Ale když bys přes noc dala nějakou tenkou čepičku, tak by se určitě taky nic nestalo :) třeba jen na tu první noc.

Dell to víš, že mi bude smutno. Vlastně už je teď když si to představím. Jinak Letňany Terku taky moc baví ze stejných důvodů jako Andyho :D

Aduš to je jasný, taky bych jí nenechala s nikým jiným kromě manžela… třeba s nějakou chůvou. Ale manžel měl nejistou práci, firma nějak hapruje, tak jsme to museli vyřešit takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.09 17:55

http://www.4baby.cz/…ice_list.asp?…

Já teda na toto nemám, ale někdo třeba jo…tak jen na kukandu :) některé jsou prostě boží…hihihihh

ADA76

• Citovat
  • Upravit
9645
10.2.09 18:13

2054§ ůé§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§úéů§-m §_________-ůpé
3 ůů,§..´

Tobša :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.2.09 18:50

Aduš - to jsou super botičky…ale ta cena - to je prasečina

Princezničko - tak at to v práci dobře zvládáš…mně by z toho bylo taky hrozně smutno - mám trochu výčitky i za tu práci z domova…ale snad to zvládnete…někdy člověk prostě nemá na vybranou…v zahraničí je mateřská naprosto běžně jen pár týdnů a taky to jde že? :wink: Tak se držte a užijte si pěkný zbytek společného týdne :wink:

Leni díky za změnu v tabulce

Magdi - zvládněte to v pohodě…Julča bude určitě šiikovná a půjde to bez problémů :wink:

tak jdeme koupat - tatínka máme na služebce až do pátku, tak jsme na všecko sami..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.2.09 19:43

holky moc diky za rady, zvladneme to, radeji tu cepicku vezmu i kdyz je prtava ale aspon prekryje ouska a pekne drzi, jinak mame jen jednu a ta je zas velka a furt ji pada a pretaci se.

jeje kosti je to rozdil co? kdyz manza neni doma, tak at jde brzo spinkat broucek.

holky julca papa ctyrikrat denne, v 7-8, ve 12, v 16:00 a v 19:30 mate to taky tak nejak podobne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.2.09 19:59

Aduš teda to je fakt šílený co si řeknou za tak prťavoučký botičky. Vydřiduši :!

Kosti díky za útěchu a poporu. Je příjemný to slyšet teda vlastně číst :D než se jen sama pořád dokola ujišťovat, že to jinak nešlo. A máš pravdu, jinde mají mateřskou jen pár týdnů a pak musí do práce a dětičky třeba musí být s cizíma lidma. Takhle bude aspoň s tátou :D

Magdi tak jsem to počítala a Terezka jí tak pětkrát - v 6, v 9, 12, 15 a 19. Teda né, že by to bylo přesně v celou :D je to tak plus mínus půl hodinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.2.09 20:00

Zatracene, holky, vam se vede nak dobre :lol: nova auta , kraxnu za 5000… u nas spis blede. Take jsem se rozhodla, ze nas Ford Ka :lol: (uz s nim jezdim 9 let :wink: ) je pro narustajici rodinku kapinku maly, a tak jsme poridili „nove“ Eskorta z 95`za dara :lol: No jo, firma, kde dela pritel, na tom take posledni dobou neni nejak dobre :(
Ja take nikdy nejsem schopna reagovat na vse, jen co utkvelo v hlave.
Much tak my taky jedeme do hor - teda jestli se Beskydy tak daji nazvat :lol: a to s tou klokankou - ma teda vyhody 100%Biobavlna a mensi cena :wink:
Magdi ne, ty tu nemame. Zatim jsem pro maleho pouzivala jen Pampersky. U Laury jsem tenkrat zkousela, a dopadlo to tak, ze jsem ty nacle baliky vyhazovala, jelikoz mela cervenou prdylku. Poridila jsem si ted ale takovou tu knizecku od Ökotestu, proste co vsechno testovali 2008, jsou tam i plinky ( a UM, kase a spousta jinych veci pro mimina) a vyhraly teda nejake, co vubec neznam. Rozhodla jsem se, ze vyzkousim, snad ne zbytecne. Jsou to nejake od DM (ale to mozna nemate vy), pak Müller Drogeriemarkt, Real a Fixies(ale ty stoji stejne jak Pampersky). Pampersky teda maji jen dvojku, tak jsem zvedava.
A hodne stesti na „nausnickach“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.2.09 20:05

Princeznicko muj pritel by to teda nezladl :wink: On, chudak, musel vcera davat pozor, jelikoz teticka nam odjela zpet do Cech, a byl tak vyrizeny :D ze sel dneska strasne rad zase pracovat :lol:
Mam ted do konce brezna volno, tak vas tu muzu pekne chodit otravovat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.09 20:08

my papáme častěji:
cca= 8h-10h-13h(kojo + příkrm)-16h-18h(kojo+kaše) - 22h - a v noci jednou. takže cca 7× za 24hod.
papapa jdu na ordinaci a nohy hore :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.2.09 20:11

Magdi my papame taky asi jen 4kat za den, 3krat MM a jednou zeleninku, masicko a MM. Ale v noci pak najednou casteji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.2.09 21:05

My teda žereme pořád… :)
6h a 8h a 11:30h zeleninka, kolem 2h a kolem 4-5h a pak 7:30h kaše a 8-9h a pak 3× za noc…hihihihi

Magdi na tvé 4×…to teda nehrozí …hihihihi

Holky…tak kecejte a já to zítra dočtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.2.09 21:13

Tak si tu jdu jeste kapku spamovat :lol:
Adi to teda vynakladas spoustu usili, jak prcka zabavit :wink:

Farell to ma kapku nudnejsi, vlastne vetsinou, kdyz teda zrovna jsme doma, lozi po obyvaku a hleda, co je kde zajimaveho. Je uplne jiny nez Laura, ta chtela stat a sedet, on jen lozit a hledat. Je strasne zvedavy, a veci predevsim osahava, malo je dava do pusy .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.2.09 21:15

hihihihi
až polezem, tak asi taky už budeme jen hledat a já budu honit ho aby něco nesnědl, protože teda on baští vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí