Poradna duly
Jana Čurdová
http://hyperinzerce.cz/…-mamma-3.jpg
A v této poloze ji máme teď, jako v autosedačce bez stolíku…
hmmm ta je luxusni my mame tuto:
http://www.ikea.com/…cts/00069725
uplny obyc, no rekli jsme si vemem ji a uvidime, ale urcite stoji za to koupit ty lepsi. taky se daji sundat nohy a prevest kamkoliv aspon to. a mam k tomu primontovany i ministolek
Přesně tu samou, co máš Ty, Magdi, má i moje kamarádka a taky je s ní spokojená, akorát, že se dá používat až fakt od doby, kdy prcek sedí. Mně by z toho Niky vypadl, sice na klíně mi sedí stabilně, nebo ve vaně, ale musím ho přidržovat, padá jak do stran, tak i hodně dopředu, si kolikrát říkám, aby si nezlomil páteř napůl, když se v sedě natahuje pro nějakou hračku dopředu… ![]()
Ahoj holky,
vy mě neznáte, ale já vás jo
čtu, že si chcete zamknout diskuzi a úplně to chápu - já jsem z těhulek (teď už teda maminek) z nově se snažících a jsme zamčené už od léta.
Ale přesně jsem ten typ, co vás chodí šmírovat - Jindřiška se narodila 13. září, tak vás čtu, abych věděla, co mě brzo čeká a nemine. Někdy se s vámi docela zasměju, někdy si pobrečím ![]()
Až se zamknete, byla bych moc ráda, kdybyste mi dal heslo, ale když nebudete chtít, samozřejmě to pochopím ![]()
Mějte se hezky a ať vám vaše poklady rostou ![]()
Nettie
Příspěvek upraven 16.03.16 v 14:49
Ahojda!
Dell … tak to cos popsala jako zkušenost s tchýní , že máš strach, že tě šmíruje - to je mazec!!! … já mám taky asi dva šmíráky, chichichi, ale neškodné ![]()
Aduš … sedátko vypadá dobře … to my máme takové to klasické dřevěné i se stolečkem, ale na to si ještě počkáme …
… a je fajn, že malý už tolik neblindí !!!
Álo … koukám, že máme asi stejnou židličku … akorát u nás jsem ty drahé plastové zavrhla já a chtěla jsem dřevěnou ![]()
Muchacho … zrovna jsem si už v sobě řešila, jak to budu dělat s přebalováním… v noci to už dělám na posteli- aspoň s malou nehýbu tolik … a je fakt, že mám jenom přebalovací desku s podložkou na postýlce a máme stejné dilema - malá si okopává patičky … akorát to mám všechno po ruce , tak budu muset trochu pjerestrojit, že?
Leni … teda ragádka na bradavce - auauau … no, u kojení by měla být v koutku Tomovi pusky - ale teda ti neporadím polohu … kojíš z obou prsou najednou? … a zkus bepanthen a nechat prso větrat … mělo by to pomoct
… si neumím představit zubatce, chichichi … ale asi nás to časem stejně nemine, že?
Hellen … teda to budeš kousek od nás … snad reakce na očkování dopadne zase dobře ![]()
Anduli … Mišička je skvělá sestřička … jsem se taky dojala, jak jsi to popisovala … a ohledně daní ti bohužel neporadím … já jsem zaměstnaná, tak to mám jinak, zatím ![]()
Magdi … tak nakonec už má Julinka taky naušničky…supeeeeer … tak ať je klidná noc!! ![]()
Kosti … ten odkaz je dobrý a bryndáčky vypadají skvěle!!!!
Leni … ohledně zamčení asi bude dobré kontaktovat Lesinu … teda asi předbíhám, ale většina z těch, kdo si ještě píšem je pro zamčení, tak na co čekat, že???
Pampaláááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
jasne noni a je nejkrasnejsi na svete! i kdyz tam jsem trochu litovala, a ted jsem videla jednu fotku kde je bez a nak zvlastne mi to bylo lito… nevim nerozumim tomu pocitu, chjo ja jsem cita… ale nelituju toho samozrejme! jen si nekdy pripadam jako sobec
ale to prejde
jo andul tak to juli tam radi o sto sest sedi pekne a nejvic ji bavi triskat rukama do stolecku nejlepe hrackou…
jdu neco delat dokud spi…
jsem pro at nettie dostane heslo, nevypada jako uchyl ![]()
Ahoj srpnovky,
nechci vás vystrašit, ale ráda bych se vám představila jako váš další občasný šmírák. Patřím do diskuze říjen/listopad 2008, ale porodila jsem 20. srpna. Psala jsem už kdysi Dušičce v soukromé zprávě, že vás občas čtu a ráda bych se k vám připojila, ale jelikož jsem rodila ve 29tt a Filip byl dlouho v inkubátoru a je trošku opožděný a má korigovaný věk, tak zůstávám v naší diskuzi. Vývojově se s vašimi cvrčky nedá moc srovnávat, ale zase je pro mě hrozně přínosné číst si o tom, co nás za chvíli čeká.
Taky mě moc bavilo číst o vašich prvních dnech doma s miminky (se závistí v oku), když já ho mít doma nemohla a jezdila jsem za ním do porodnice.
Prosím, rozhodněte, jestli smím taky dostat heslo do vaší diskuze. To že jste se rozhodli zamknout je pochopitelné, naše diskuze už je taky zamčená. Takže nejvíc informací o mě asi najdete v sourozeneckých konstelacích „Puberták a miminko na cestě“, kde jsem vedla dlouhodobou diskuzi s virtuálním Markýskem. ![]()
Ahojky holky ![]()
dneska byl příšerný den, Matys furt kňoural a nadával a řval
a teď konečně po 40 minutovém boji spí, uf. Byli jsme na lekci psychomotorického vývoje, tak tam samozřejmě zatínal pěstičky, nespolupracoval a ječel
Téměř nic si z toho co máme cvičit nepamatuju a na zpáteční cestě v narvaném trolejbusu sehrál 5 minutovou etudu „Vraždí mě“
Uff, jdu rozbalit čokoládu a pohladit nervy
Sorry že nereaguju, musím to nejdřív vsáknout, ještě napíšu.
Irčino - takové dny důvěrně známe asi všechny - člověk je ze stresu spocenej až napr… jak se říká
![]()
Noni - vždycky když si přečtu tvůj příspěvek, tak se stydím, že nedokážu všem tak odpovědět - přitom všecko poctivě čtu…al paměť nslouží a za zády mi stále povykuje nudící se mímoš…to prostě nedám…
-
jinak mě celkem děsí kolik lidí to tu čte…já koukala do jiných diskuzí jen před porodem, šmírovala jsem jak ženské rodí
- ted jsem ráda, že to stíhám tady ![]()
no nic…zas jsem nic nenapsala ![]()
papa
ahojinky, tak jsem psala Lesině a mam jen dát jméno naší diskuze a svůj kontakt. Bude nová diskuze(ještě jsem se ptala, esli se tyto srpňata zruší, nebo se zkopírujou do „nové“ diskuze) a abych si stihla vypsat vaše nicky-abych vám mohla dát cestu+heslo v soukromé zprávičce.
tak papapa
Andul: máme také takovou sedačku chicco a super.myslím, že ji dlouho využjem.zatím papinky maminky.
přebalování provádíme v pokojíčku na posteli, všechny potřebné věci mám po kratší straně postele pěkně po ruce, pod Matýskem mám pratelnou podložku a plínky. Zatím se maximálně překulí na bříško, dál nejde a v nejhorším na podlahu je to nějakých 30cm, myslím že by si ani neublížil.
Jsem PRO zamknutí, taky už mě to napadlo.
Dell, na druhou stranu jestli tu tchýně byla tak má moje uznání že nás našla
Nějak mám představu že lidi o generaci starší moc s počítačem kamarádi nejsou - ale beru to podle mích rodičů a tchánů
nechci se nikoho dotknout.
Leni, bolavé prso
jak jste k tomu přišli? Nějaká špatná poloha při kojení? Já myslela že to vzniká jen v prvních týdnech
Snad se to brzo spraví, když tam teče to hojivé mlíčko ![]()
Magdi, fajn že jste naušničky nakonec tak pěkně zvládli, ukaž nám foto malé parádnice ![]()
Anduli to je krásné jak má Miška Nikýska ráda
Úplně mě to rozněžnilo, jak jsem si tu situaci představila ![]()
Holky já už jsem úplně dementní, nejenže nevím co kdo psal, já kolikrát nevím že to vůbec psal a pak až koukám na reakce
a dohledávám původní příspěvěk zpětně
A to čtu všechno poctivě, prostě mi vynechává mozek ![]()
irci, me to nedesi ze to tu cte hodne lidi, s tim se v otevrene diskuzi musi pocitat. a jsem i pro dat holkam heslo, kdyz jsou na tom podobne jako my, jen treba nestihaji psat. helenka se nam hezky predstavila.
tak teda helema nebo jak je to musim se to naucit, filda me dostal 29. tyden.....! jakto? to muselo byt krute ze jsi s nim nemohla byt porad! ale hlavne ze je v poradku a hezky roste.
nausnicky, desim se zitrejsiho cisteni, dnes jsem se ani neodvazila
a julca se jich kupodivu ani nedotkla. no a i tak kdyz na zadech vytacela hlavicku a uska se ji pritom priklapela, ani nemrkla. tak snad bude i klidna noc. k tem ouskam, mame je trosku klapate po tatinkovi, ale az naroste haro nepujde to videt… nektere zenske mi radily prilepit ji je lepici paskou
nejsou silene??!! zitra se vynasnazim nafotit kocicku a pak dam do galerky.
leni to prso mi uslo, uz je to lepsi? ty jsi sikulka, ja bych nezvladla ani tu tabulku.
a na starsi generace pozor! muj deda je lepsi machr pres pocitac nez nasi s brachou dohromady ![]()
ja mam zas pocit ze si bud pisou holky soukrome anebo fakt nestiham cist ![]()
Magdušo! žádné soukromé si nepíšem, aspon ne já. neboj, brzo bude nová diskuze,,holt ne vždycky stihnem reagovat … a boavé prso-mno taky mně to překvapilo-tyhle problémy byly na začátku,,ted tam mám trhlinku jak kdyby to prokousl(je to tam kde má horní dáseň),,ale zoubek není(dnes sme zvonili lžičkou a není nic slyšet) - tak ano, přiložila jsem ho jinak - aby byla bolístka v koutku úst, větrám, nechám zaschnout mlíčko…si připadam jak týden po porodu, chich.takové věci…