0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
12.2.09 21:18

sismarja, clovek si zajede do ikey a zas mam hodinu co docitat :D

princeznicko, tak ja mam uplne stejny problem. musim vedet VSECHNO dopredu! manzel uz si mysli ze mam nakeho milence, protoze ja musim presne vedet kdyz jde na tenis v kolik pujde, v kolik hraje a do kolika (dva hraci = hodka, ctyrhra = dve hodiny), jestli jde pak na pivo nebo prijde hned… a kdyz mame nekam jit a on mi to rekne tak puhodky predem, jsem z toho uplne vynervovana a prudim :lol: nevim co je to za debilni vlastnost…

kosti tak gulas stopro vyzkousim, musim tady propagovat ceskou kuchyni ne?

andul jednou tydne…? tak to jsi jeste dobra :oops: :lol:

jo zada… mam kamosku tehuli a ta si na ne furt stezuje. ji chci videt po par mesicich noseni hihihi.

koberce mi tu taky chybi, my mame podlahu z palene hliny nebo jak se to… vsechno se hned vsakne a je videt a chuchvalce mame taky :lol: , ale je hezka, a vyhrivana, a dokonce tak spravne.. vsak taky doma litame v bodycku a kratasech. na druhou stranu budu ale za chvili muset casteji vytirat :D

diskuze, no to by bylo cestne, prispivat do diskuze kdyz ji ctu :D , takze ja jsem taky pro tuto variantu. nettie ale ne dyt je jen o dva tydny starsi nez julca, a nekdo tu i ze zari je ne? takze v poho :wink:

je adus ja taky strane chtela lva, manzel je i mamka a jsou to strasne hodni lide. a mam pannu :lol: ale zas moc zadnou neznam. kez bych si vas nekdy docetla..

jo holky julcu uz to v ikei v kocarku nebavilo, zacla fnukat a tak jsem ji sednout dala do voziku a ona tam radila nejstastnejsi na svete! hezky se i drzela teda. chichi ja vim ze bych nemela ale nebylo to dlouho. joooo a hlasim dalsi uspech, zuzla si od vcerejska palec u nohy!

hell tak ja to prehlidla promin, i kdyz jsem to cetla pozpatku :lol: my na plavco nechodime, je tu jen jeden bazen a pry tam voda neni nic moc, tak se bojim. ale trosku me to mrzi, musi to byt roztomile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.2.09 22:16

Ahoj holky,
to je prima, že se bavíte o plavání, na to už se taky moc těším. Já jsem přihlášená s Fildou v kurzu až od dubna, pořádá to Plaváček (jestli znáte) a prý začneme hned v bazénku a budeme tam jen čtyři děti a čtyři maminky. Potom nás budou ještě učit masáže miminek. :-)
Filip se totiž nerad maže krémem. Když mu chci promazat suchou kůži na prsou, tak si musím nakrémovat prsty a pak ho jakože lechtat a jemně se ho dotýkat, aby nepoznal, že ho mažu. Jinak ječí :? Nevím proč, dneska mi někdo místo mastičky Leniensky doporučil mandlový olej, tak ho hned zítra vyzkouším, jestli to nebude lepší.
Jak je to s masírováním u vás?
K podlaze: taky máme plovoucí a na dvou místech (průvanem) se nám dělají chuchvalce. Člověk aby pořád vytíral :evil:
Leno, díky za důvěru, vynasnažím se bý plnohodnotný člen diskuze :)
Hellenko, Farel mi hodně připomíná Filipa, mají podobně klenuté čelo, že jo? :-)
Magdičko, jojo Ikea - u nás doma je to jak Ikea showroom. A Filip má celý ikea zvěřinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.2.09 23:56

Holky, chvilku to trvalo, ale je to tu :)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.2.09 07:51

ahoj holky no a co vcil? ted nam leni posles heslicko?

ahoj lesino! diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

helamko, jooo ikea je raj, ale vzdycky tam utratim hrisne penize! julca dostala kabelku :lol: a ja se tesim az mi nekdo vyvrta diry do zdi at muzu povestit v kuchyni takovou tu tyc a do ni zavesit kovove kosiky na koreni a tak… ale bez vrtacky to jde spatne ze? :lol:

kremovani ujde, akorat jak ju vytahnu z vany tak se ji to nelibi. mandlovy olej mame, mazala jsem s nim bricho a chtela jsem ho pouzivat i do koupele ale nakonec jsem mela strach ze mi juli vyklouzne. ale urcite to s nim bude rychlejsi, nemusis ho tak rozmazavat jak krem, je to raz dva. jedina nevyhoda je ze mi potom nesly vyprat jedny saty (mako), mela jsem je pujcene a strasne jsem se s nima natrapila nez to slo dolu :roll: ale jen ty jedny zbytek sel v pohode.

hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.2.09 07:58

jaj patek trinacteho! holky jste povercive?

recept jsem si opsala do sesitu jako GULAS KOSTICKA :lol: tak jsem zvedava, jestli najdu v mrazaku spravne maso bude dnes vecer :-) mam i novou zapekaci misu tak ji musim prubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.09 08:08

už sem psala Lesině,,že nechápu kde je teda ta diskuze - to do ní máme vlést tudy? Divné,,,nemám s tím zkušenosti.. :cry: a tudy sem může stejně každý že? - no tak čekám mno…( i na to heslíčko)
mně rávě došly 4 dupajdy z MMB. č.80, mám radost. Pátek 13tého? Mno taky sem pověrčivá, nejradši bych nevylézala,,hihi - každopádně budu dnes koukat kam šlapu a pořádně se rozhlížet na přechodu pro chodce. :D papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.2.09 08:14

no ale tudy to ani nejde, neni kam napsat heslo, lesina ti to snad vysvetli. ja teda nikam nejdu :lol: poverciva moc nejsem ale nemame zadny plany, snad jen prochajda okolo baraku :D

leni fajn, dupajdy se vzdycky hodi! jsou lehounke na leto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
13.2.09 09:04

ahojda … do nové diskuze polezeme jinudy … na stránce s diskuzními fory sjedeme na Skupiny - a tam jsme úplně dole … a jak koukám, tak už tam některé píšou 8O

a já nemám meilík s povolením vstupu :cry:

no, podle seznamu, který Lenička jistě dala Lesině ho dostaneme, jestli se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
13.2.09 09:07

Tak a už jsem taky v novém :lol: 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
13.2.09 09:10

Magdi, Leni - mně včera přišla 3 trička z MMB, vel. 80 a máme je už ted dobré… :oops: :lol: Takže Lenčiny 80ky dupajdy by nám v létě byly stopro malé, hihi.. I tak Niky nosí některé věci (ne růžové :lol: ) po Mišce, které ona nosila v necelém roce a on už je má ted tak tak. Asi se srazily nebo cooo… :lol: :lol:

Taky nevim, jak je to s tou novou diskuzí, jsem z toho jelen… 8O

Jinak mám za sebou „parádní“ noc. :roll: Nevím, co jsem včera snědla, nepřipadá mi, že bych zbaštila něco závadného, měla jsem jen odpoledne osmažený chleba ve vajíčku a pak jsem se napila džusu, ale to až po nějakých 2 hodinách, co jsem to dojedla, no, ale co jsem zažila večer, bych nikomu nepřála, zlatý porod! :? A v noci to byl taky mazec, lítala jsem mezi záchodem a Míšiným pokojíčkem, protože ta měla nějaké špatné spaní a pořád mě volala, do toho kojení snad co hodinu, NIky se kroutil taky, jestli ho taky bolelo bříško nebo zuby… Ráno se totálně pos… do postele, naštěstí na podložku, takže v hov… spát nebudem, ale i tak smradu všude, blééé… Zatím jsem eště nic nejedla, ale dneska to budou stejně jen rohlíky, chudáček Niky, to mlíčko nebude asi nic moc po takové stravě… :roll: :(

Chjo, furt ňáký problém… Jinak zdravím holky šmíračky, mně osobně „nevadíte“… :lol:

MIzim, je mi zas jaksi divně… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.09 09:11

motám se v tom,,ale ted právě zkouším dát vaše nicky(jména) do „povolených uživatelů“ tak snad je to ono…Dupky jsou klasika - na doma,,,a rozepínací mezi nožkama - dám mu je na holé tělo a na to tričko(protože trička jsou nepraktická,,když mu je dám k punčocháčkům, má holé záda)-tak proto :oops: zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.2.09 12:54

Ahojky holky hrozně se omlouvám ale nestihnu dočíst co ste naplkaly:( ležím z horečkou je i fakt blbě:( byla by náká hodná duše a napsala co se tu děje??? proč se to tu uzamyká a tak?? byla bych vám vděčná díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
13.2.09 16:25

ahoj jajinko, tak nejak sme sa vsetky zhodli na tom, ze uz tvorime uzavretu spolocnost a rozoberame aj celkom intimne temata. Takze sme to zamkli, smiraci uz nebudu moct dalej smirovat ale kazda z nas ma samozrejme pristup - mal by ti prist email, ktory tvoj pristup potvrdzuje. (skontrolujem to, ci si na zozname spravne uvedena). Vzali sme do klubu este dve holky Helamu a Natt ktore nas citali ale doteraz nepisali.
Tak to je asi vsetko..skontrolujem tvoj pristup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
13.2.09 16:27

takze pristup by si mala mat, sme teda uz na novej diskusii..ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
19.2.09 19:34

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem lezu a doufám, že sem ještě nakukujete, když jsem zjistila, že máte novou diskuzi.

Čekáme prcka, termín 25.8. a 1.9. a samo, že řešíme pomalu kočárku, navíc já mám na ně úchylku, já jsem teda prcek, ale můj drahý má 2 m, takže i docela předpoklad obříka :-) tak mě zajímá, jak jste na tom s kočárky, jeslti už musíte přecházet do sporťáků a zda vám na drobky nefučí, při počasí, co je venku? Moc se mi líbil quinny speedy, ale tam se bojím, jestli ten sporťák není moc otevřený.

Moc prosím o radu a díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital