Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko,
tak jak jste se vyspaly. U nás hrůza, Báře roste stolička, tak byla skoro co hoďku vzhuru. Jo jo, za pár měsíců užvás to taky čeká. Pokud ještě nemáte dítko, tak spěto co to dá ![]()
Ahojda, tak ja jsem byla vcera - ale doktorka nikde nic nenasla, tak zas v pondeli… Ja tam sla kvuli rtg a ted tam budu pecena varena. Asi je to divny, ale me se tam pristi tyden ani nechce - ja uz uvnitr vim, ze tehu jsem, nemam potrebu to mit potvrzene UTZ, ale jak se jednou clovek doktora zepta, dokud to on nebude mit podlozene, tak kontroly, kontroly, kontroly.
Vůne - najdi si neco co ti voni a az ti bude ze smradu kolem nejhur, privon k tomu - mam to po osm mesicu vyzkousene a pred kuraky me zachranoval vanilkovy lusk.
Pohlavi, jmena, holky vy jste rychlovky… Jasne ze to je jedno - holka nebo kluk - vzdycky to bude velka radost a jmena - to co ted vymyslim, stejne za tu dobu stihnu xkrat zmenit - tak se radsi ted soustredim na uceni a po zkouskovem si budu briska uzivat o to vic.
Ale hladim uz ted
Ahojky,přeji krásné úterý(i když počasí je nic moc),byla jsem na té kontrole a dopadlo to dobře.Srdíčko bije jako zvon.Jsem teď 6+6tt. Akorát mám prý šíleně velké varixy na děloze.Což těhotenství nevadí,ale může to způsobovat ty moje bolesti podbříšku a kříže.tak mám moc velkou radost,že to dopadlo dobře.Příští kontrolu mám 4.1.2008,tak ještě to budou nervy a pak už to snad bude trochu lepší.
Ahojky,
tak už jsem taky doma. Koblížek je v děloze, kde má být.
Zatím taj jde vidět gestační váček, takže doufám, že se do
27.12., kdy jdu na kontrolu ukáže srdíčko.
Elunko - gratuluju
Zuzulaj - neboj, ze začátku je tam jen ten gestační váček
hlavní je tvůj pocit, určitě to v pondělí dobře dopadne
Ahoj tehulky,
predem bych vam chtela poblahoprat a taky se zatim potichounku pripojit ![]()
Nechci to jeste zakriknout.Minuly tyden jsem byla u lekare,s tim,ze mam zpozdeni,posledni MS jsem mela 2.11.,vzal mi krev,ale nic tam nebylo,ani na testu,jen na nekterem a to strasne slaboucka,az temer neviditelna.Dnes jsem testovala opet a uz jde znat,tak uvidime…snad se udrzi.
Podle MS bych mela mit hezky termin 8.8.2008
,ale ja si myslim,ze to bude o par dnu pozdeji,coz by se mohlo zadarit zase na me narozeniny
.Dcera se mi narodila presne v den mych narozenin
17.8. No nebudu predbihat,jeste je spousta casu…
Krasne vecer vsem!!
Elunko , gratuluji k uspesne kontrole a k srdicku!!! To musel byt uzasny pocit, videt nebo slyset jak busi, vid?!
Zuzi a nebrali Ti aspon krev? Z te to preci zjisti taky!! Tak na Tebe budu v pondeli moc myslet, at se fazolka ukaze v cele sve krase!! ![]()
Luci , Tobe taky gratuluju k dobrym zpravickam! Je afjn, ze mas koblizka, kde ma byt. Tak at krasne roste!!
Mysko , tak ja Te teda potichounku vitam!
Podle MS jsi o den min nez ja, to je hezky
Tak moc drzim pesticky, at se mimisek brzy ukaze!! ![]()
Jinak mi je opravdu jedno, zda to bude kluk nebo holcicka. Hlavne aby vse probihalo v poradku. A jmena uz mame, ale mozna budeme jeste menit. Podle nynejsi domluvy bude kluk Marek a holcicka Erika nebo Nela. Ale do leta je jeste fuuura casu ![]()
Tak ted bezim vegetit k TV.
Mejte se bajecne!!!
Ahoj Mysko, vítám tě a držím palečky.
Dusicko to vegetění ti závidím, já jdu žehlit. Chtěla jsem už včera, ale nějak se mi nechtělo, ale dneska už musím.
Tak ahoj
Kasne ranko vsem!!!!
Preji, at mate vsichni mmmooocccc krasny den!!!
Luci , zehleni me taky ceka. Ta hromada pradla nebezpecne pomrkava. Ale asi to necham na vikend nebo az na prisit tyden. Stejne budu bud dneska nebo zitra prat, tak to pak vyzehlim najednou.
Nechapu, ze jeste nkdo nevymyslel inteligentni zehlicku, ktrea by vyzehlila sama, pradlo slozila a ulozila do skrini. A to za nejakou rozumnou cenu
To by byla parada!!! ![]()
Tak ted se jdu nasnidat a pak do mesta pro neco dobreho k obedu.
Zatim pa pa ![]()
dusicka: hele mi by stačilo, kdyby vyžehlia…do té sříně si tio nandám klíďo sama ![]()
Ahoj holky,
nestraste s zehlenim,tuto cinnost nesnasim… ![]()
Me dnes teda docela dost boli bricho,jako bych to mela dostat,rano jsem si delala zase testik a byly tam // a docela dost zretelne.No nic nebudu zkuhrat,nejak se to vyvrbi..,pujdu slepit Linecke a pak asi vyrazime s malym ven,pokud nebude prset.
Tak tady v Praze vytrvale prsi uz od noci, a nevypada, ze by chtelo prestat. Zehleni je dobre - kdyz ma clovek hotovo. My dnes odpo cekame tchanovce, takze jsem se dala taky do uklidu - ale asi se budou muset spokojit s vyluxovanim a porovnanim stale se nekde povalujicich veci…
Mysko, asi na tom budeme hodne podobne - ms nikde, ale carky mame
, staci si jen pockat a oni se doktori dockaji sveho.
Holky, vy vsechny pecete jak o zavod a urcite vsecko z pulkilca masla a ja abych nemela depky, tak abych se do toho taky poradne pustila…
Neznate ten pravy figl, aby se dalo pect z tmave mouky se standartnima receptama? At delam, co delam, neni to ono - anyzove hvezdicky byli bojem na plech ci do kose - testo z tmave mouky vubec nechtelo tak hezky drzet a nechat se vyvalet na placku jako z bile. Asi zacinam chapat, ze „Pekla vdolky z bíle mouky, sypala je pernikem…“
Krasny den
Dobré ranko,
u nás v Ostravě taky leje jako skonve. Už druhý den, takže ven s prckem nemůžu.
Jinak co se týče cukroví, tak žádný recept na zdrávé mňam mňam nemám. U nás doma by mě s tím asi vyhodili ![]()
Já se každým rokem ovládám, ale letos si dávám do nosu. Nějak mi chutná sladké, se divím, že jsem ještě nepřibrala.
Jinak bříško mě taky pobolívá )je to pocit jako před menzes), což je scela normální, měla jsem to i u Báry. A navíc mi už dva dny není blujno, tak jsem spokojená. Jen ta unava, ta je stále ![]()
zuzulaj: no …s cuktovím nemám zkušenost
ale když se peče chlebík c celozrné mouky ale podle receptu, ve ktré je bílá, je třeba přidt tekutinu - jinak se to drolí
Tedy nezbývá než experimentovat… ale tekutina je dobrou radou
Holky, jestli vymýšlíte darky pro infantilní příbuzenstvo, v lepším případě pro děti, objevila jsem (kecam, rada nad zlato) užasnou stavebnici ze 100%přirodnich materialu, lepitelnou jen vodou - do googlu Playmais a hodi vam to odkaz na stranky - obchudek je v Praze a už se moc tesim, ze ho navstivim. ![]()